uzticēšanās

Reitings 68
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Nu tad beidzot pienaacis laiks, kad arii man ir veelme uzrakstiit un pajautaat padomu par savu probleemu. Dziivojam aarpus Latvijas, draugs aizbrauca briivdienaas uz LV, es nevareeju, jo bija jaastraadaa. Protams vinns katru vakaru pavada ar saviem sen neredzeetajiem draugiem un 4dien, 5dien abas dienas bija visu nakti klubaa ar draugiem. Vakar sarunaajam, ka vinnss neies uz klubu atkal,jo kaa nekaa 2 dienas pec kartas jau ir bijis. Teica,lai uzticoties vinnam, vinns tikai paseedeessot pie kaada no draugiem maajaas..un atsuutiissot sms, kad iessot guleet. Taatad sms atnaak 5os no riita ar tekstu- Tikai tagad ccaapoju maajaas, riit pateiksu ko darijam. (nav rakstits no kurienes ccapo majas 5os no riita..) Tagad apskatos vinna iecieniitaa baara bildes- un protams, kungs atkal bijis tur. Un kur tad paliek teksts par uzticeessanos?- kaarteejo reizi pieraadaas tas, ka ticeet nevar..

Sakiet vai jums liekas,ka taadi cilveeki mainaas?

Vakar pateicu vinnam, lai nezvana man (jo pat neatvainojaas), un ka nebuussu maajaas,kad vinnss atbrauks..

Tikai nezinu vai buutu pareizi padziivot pie kaadas draudzenes, lai vinnss saprot,ka katru reizi nebuus taa,ka es vinnu sagaidiissu ar atplestaam rokaam, lai vai kaadas stulbiibas buutu sadariijis..

-piedodiet par rakstiibu, man nav garumziimes.

24.04.2011 12:21 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Blansa-man loti patik tava doma :-) -tiesi ta ,jo cilveku vairak tur ,ka suneli,jo tas attiecibas ir trauslakas!!!
Es vel iedomajos virieti-nevienam nepatik but "piesietam"! |-)
24.04.2011 22:10 |

Reitings 173
Noteikti visas man tagad metīsies virsū, bet neticu tādai vīriešu iešanai uz KLUBU ar draugiem un nekrāpšanai. Varbūt tāpēc, ka es pati zinu tādas naivās, kas domā, ka viņu vīrieši tur tikai atpūšas ar draugiem, kamēr tie piedzeras un ņemas ar citām meitenēm.
24.04.2011 23:17 |

Reitings 4718
Manas domas ļoti sakrīt ar Magdalēnas domām :-)
24.04.2011 23:22 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Vienīgā, Tu, kad ej pa ielu, arī domā- "man tūlīt uz galvas uzkritīs ķieģelis, man tūlīt uz galvas uzkritīs ķieģelis"? :-)

Tev nav grūti dzīvot, veidot attiecības ar tādu domāšanu?

Tad, kāda jēga vispār veidot attiecības, ja nav ne uzticības mīļoto starpā un vienīgā doma, ka vīrietis to vien dara, kā pie pirmās izdevības metas krāpt? Es nepārmetu, tikai nesaprotu :-)
24.04.2011 23:24 |

Reitings 173
Nē, man nav tādas domas, jo attiecības ar vīriešiem, kuriem patīk šāda veida izklaides, neveidoju. Manas attiecības ir laimīgas jau 7 gadus, jo esam ar līdzīgiem uzskatiem, tā kā nekādu problēmu nav. :-)
Attiecībā uz tusētājiem klubos, runāju no tā, ko esmu redzējusi. Bet sapratu, ka daudzas domās pretēji, jo ne jau visi a priori ir vienā maisā bāžami, turklāt tie, kas ir, neies to stāstīt savām draudzenēm.
24.04.2011 23:32 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Un man jau šķiet, ka klubos (publiskās vietās) nu gudrs vīrietis nekrāptu ;-) , parasti, ja krāpj tad viss ir tiešām slīpēti bez nevienām liekām acīm ;-)
Takā varbūt Tavs miermīlīgais vīriņš tieši pusdienu pārtraukumā izskrien pie mīļākās :-D man viena sieviete stāstīja, ka ar savu mīļāko satikās tikai un vienīgi pusdienu pārtraukumā (pa dienu) :-D
24.04.2011 23:36 |

Reitings 879
man patīk attiecības, kur jau saknē ir iedēstīts tas, ka "visu var sarunāt", respektīvi, neviens nevienu neaudzina, jo katrs pats māk dzīvot.
un tie nav no gaisa pagrābti fakti - runāju no pieredzes.

daudz kas atkarīgs no cilvēka - vai viņš saprot/grib saprast, kā izpaužas šāda filozofija, vai nesaprot. visi nav vienādi, un visiem arī tas neder.

24.04.2011 23:37 |

Reitings 173
Garantijas par to, ka attiecībās viss būs "happily ever after", nav pilnīgi nevienam.
24.04.2011 23:59 |

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Kpc tu saskati tikai to slikto, viņš tev godīgi aizsūtīja 5 no rīta sms, ka iet mājās, kā solīja.
Noteikti, ka tev labāk patiktu, ka viņš vispār nekur neietu, bet tomēr , vai labāk būtu, ja viņš tev uzrakstītu 23., ka iet mājās, bet būtu aizgājis uz klubu? :-/
25.04.2011 00:31 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Man šajā situācijā riebtos visvairāk nevis tas,ka viņš ar džekiem uz klubu aizgājis,bet tieši tās runas par uzticēšanos.Kā var uzticēties cilvēkam,kas saka vienu,bet dara kko pavisam citu?Jeb tas ir pilnīgi normāli,ka džeks meitenei saka vienu,bet reāli dara pavisam kko citu?Man tas nebūtu pieņamami.
Vai tiešām tik grūti pateikt normāli,ka ies vēlreiz uz klubu tusēties,nevis teikt,ka sēdēs pie drauga mājās un patiesībā dzerstīties kkādā klubā?
Es arī būtu pārskaitusies.Lai iet tusēt ar džekiem,tas ir normāli,bet tad lai man to pasaka,nevis dirš(atvainojos),ka sēdēs mājās un tēju dzers.
Es savu puisi neturu pavadiņā.Viņš arī iet ar čomiem alu iedzert,bet tad viņš man pasaka,ka šovakar viņiem džeku vakars,skatīsies futbolu un dzers alu.Un man ar to nav problēmu.Zinu,ka nemelo,jo nav no tiem tipiem vnk pēc rakstura.
25.04.2011 00:45 |

Reitings 19
Reģ: 28.03.2011
Tavs puisis ir kaa nobijies beerns, kursh baidaas no dusmiigaa papuciisha siksnas - turpini tieshi taadaa pashaa garaa, un esi drosha, ka vinjsh turpinaas melot! ;)
26.04.2011 12:29 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Un meitenes vēl brīnās, kādēļ daudzi puiša draugi negrib, ka viņas tiek ņemtas līdzi uz visādiem pasākumiem :-D :-D :-D izskatās,ka citiem nabaga puišiem pat elpot neļauj brīvi!cilvēks tik ilgi nav saticis savus draugus,bet viņam ir jāsēž vienam mājās,lai dāmīte būtu apmierināta!sviests kaut kāds!
26.04.2011 12:41 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
jā, jā uzticēšanās, bet, vai ta jums neienāk prātā,kādēļ melo? Jo savādāk tak neko neļauj, tādēļ arī jādara pa kluso!
26.04.2011 12:42 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
puisis nerēķinās ar meiteni, saprotams, ka viņa taisa traci. par to ļaušanu/neļaušanu kaut kur iet katrs pāris vienojas pats, kāda nu ir to attiecību filozofija. nopietnākās attiecībās tādi brīnumi nenotiek.
26.04.2011 17:27 |

Reitings 73
Reģ: 26.04.2011
sae-tev gadiijumaa nav taa,ka tu esi greizsirdiiga,ka nevari ar savaam latvijas meichaam iziet? man taa ir...jo arii neesmu latvijaa,bet pie drauga vinja valstiii,un shis tik iet tuseet,un man dusmas...bet patieisibaa saprotu,ka man skauzh,ka ari es nevaru ar saviem draugiem iet :-/
26.04.2011 17:57 |

Reitings 209
priecajies,ka vispar tev atrakstija kaut ko..citi neko nerakstitu..vel tev slikti nomierinies
26.04.2011 18:04 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es, godīgi sakot, esmu ļoti pārsteigta, cik daudzas sievietes uzskata, ka vīrietim ir jādod pilna brīvība, nedod Dievs vīrietim kaut ko aizrādīs, pateiks, ka kaut kas nepatīk. Itkā sievietei būtu jādara viss, lai tikai tas KUNGS vīrietis neaizmuktu.
Piedodiet, bet es tāda neesmu. Man ir savi principi, man ir savi uzskati un, ja otrs tos nespēj ievērot, es varu būt arī viena. Esmu pietiekami stipra, lai varētu arī iztikt bez vīrieti. Man viņu nevajag blakus tikai ķeksīša pēc. Vai nu mēs abi ievērojam mūsu attiecību noteikumus, vai nu vienkārši izbeidzam viens otru mocīt.
26.04.2011 18:18 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
sorry, bija domāts - lai varētu iztikt bez vīrieša.
26.04.2011 18:19 |

Reitings 1720
lauvēn- es, piemēram, dodu savam vīrietim brīvību nejau tikai lai izpatiktu viņam, bet gan tāpēc, ka pati to sagaidu pretī! Man blakus nevajag klēpja sunīti īsā pavadā un arī pati tāda nevēlos būt! Nekad neesmu prasīju vīrietim atļauju, ja gribu aiziet kaut kur bez viņa, tāpat kā viņš man. Neredzu tādā situācijā nekādu izpatikšanu vīrietim!
26.04.2011 18:45 |

10 gadi
Reitings 10290
lauvens, nu Tu salaidi drusku šķērsām...
Es, piemēram, dodu brīvību savam draugam, tāpat kā viņš man, bet ne jau tāpēc, lai izpatiktu kaut kādā veidā.
Ir pietiekami daudz lietu, par kurām katram ir savs viedoklis, un mēs to neturam iekšā, lai tikai otram kaut ko nepateiktu.

Bet vot tekstu: "mans draugs/vīrs mani nelaiž" es nekad nesapratīšu. Goda vārds! Nu, kā var atļaut nelaist??
26.04.2011 18:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits