Iepazīšanās

Reitings 24
Reģ: 19.04.2011

Sveiki, atvainojiet, ka iejaucos Jūsu sieviešu sarunās, bet ceru, ka palīdzēsiet :) Esmu 20gadus jauns puisis, liela daļa meiteņu uzskata, ka pat ļoti simpātisks, daudz sportoju, ir labs augums utt :) Bet pēc temperamenta esmu melanholiķis un ir grūti iepzīties ar jauniem cilvēkiem, kur nu vēl meitenēm, kas man simpatizē :-/ Pašlaik ir iepatikusies viena meitene, manas ārstes asistente, kura mani vienmēr pavada ar skatienu un smaidu, t.i. izrāda man savas simpātijas apliecinājumus, bet es nezinu kā viņu uzrunāt :( Ko teikt, ko darīt, zinu, ka nosarkšu pat ja uzrunāšu un sāksies tizlais klusuma brīdis, kas ir pats briesmīgākais. Tiešām sākt ar vnk "Kā iet? :)" Jo ko gan es citu viņai varu pateikt, jo pat nepazīstu viņu. Eju pie ārsta 1x mēnesī, nevēlos laist garām iespēju iepazīties ar simpātisku meiteni, un negribu lai viņa padomā ka esmu kkāds bremze, bet nu tā diemžēl ir daudzu vīriešu problēma-uzturēt sarunu, jo visi jau nav holēriķi, kuri piebāž meitenēm pilnas ausis ar sviestu un viss ok. Zinu, ka meitenes mīl caur ausīm, bet man tā vienmēr ir bijusi problēma, jo varu būt atklāts un komunikabls tikai ar cilvēkiem kurus daudz maz labi pazīstu (tipiski melanholiķiem) Ceru, ka kāda varēs palīdzēt, jo kam gan vēl jautāt, ja ne Jums dāmas =]

19.04.2011 23:14 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Winny777 - galvu augšā,vienkārši uzrunā un būs labi :-)
20.04.2011 00:06 |

Reitings 24
Zinu, ka būs labi, bet tas ir tāpat kā kliegt morgā, itkā nekas nevar notikt, bet tomēr bail! :-D
20.04.2011 00:10 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Zini vnk vajag gribēt to brīdi, ka tu sāksi sarunu ar viņu...ej uz mērķi, ka tas ir jāizdara!
Vienalga cik muļķīgi tu sāksi sarunu, iespējams, ar savu neveiklumu liksies viņai piemīlīgs :)

Turklāt, ko tu zaudēsi?
20.04.2011 00:14 |

Reitings 24
Njā, tā laikam būs ok, ja nolikšu to kā mērķi un iešu ar domu, ka obligāti pie izdevības jāparunā ar viņu. =]
Paldies Sassy :-)
20.04.2011 00:21 |

Reitings 44
Reģ: 22.04.2011
Saņemies! (l)
26.04.2011 21:55 |

Reitings 1243
sorry, bet man besī, ka mūsdienu vīrieši ir palikuši galīgi mīksti (e) lielākoties vnm pirmais solis jāsper sievietēm. džekiem drosme uzrodas tikai zem grādiem. bet kura meitene gan grib puisi, kas kko var izdarīt tikai šmigā?
SAŅEMIES!!!
26.04.2011 22:25 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Ēē, Winny777, sit pieci. Man līdzīga situācija. Iepatikās darījuma partneris ar kuru bijām uz tikšanos. Tagad mokos ar domu, uzrakstit e-pastiņu vai nē. :'-(
Kaut ar komunikāciju mums nebija problēma, bail izgāsties un saņemt stulbu atrunu. Man radās ideja iegādāties biļetes uz kino un vienu nogādāt viņam. Un tas jau viņa ziņā, atnāks vai nē. Varbūt, ka Tev der tas pats variants. Iedod viņai aploksnītē biļeti uz kādu pasākumu un zimītē ieraksti, ka busi tur viens un, ja grib, lai pievienojās.
Zini kā ar to melanholismu, ja cilvēks sapaticies, tad ir reizes, kad pat holeriķim gruti sakarīgas domas salikt kopa. ;-) Vajag sevi piemānīt.
26.04.2011 22:29 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
QueenB, man šķiet, ka nav gluži labi ta vertet puisus. Vini jau ari ir tikai cilveki un baidas no ne. Godigi- mes latvietes reizem esam ka aukstas zivis, no ta ari puisi baidas. Man ari ir atzinusies, ka bail nakt klat. Piem. zinu vienu puisi, kurs iepazistas tikai ar blondinem, jo vinam skiet, ka vinas ir pieejamakas. Tumsmatem, lai ari patik, netuvojas. :D
26.04.2011 22:40 |

Reitings 126
Varbūt uzraksti meitenei vēstuli draugos, ka esi piemirsis, cikos Tev ir nākamā vizīte pie ārsta un diemžēl arī numuru pazaudējis... un tālāk jau Tavā ziņā, kā sarunu ievirzīt :)
27.04.2011 01:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits