Salasiijos diskusijas un rakstus par veseliigiem dziivesveidiem, dieetaam, uzturiem utt. Manaa gjimenee vienmeer esam ljoti veseliigi eedushi peec visiem shitiem zinaamajiem prinipiem. Cik lasu cilveeki zina, ko noziimee eest veseliigi, BET! Esmu dziivojusi Francijaa 3 gadus (joprojaam dziivoju). Turklaat dazhaados regjionos. Un te vinjiem visa taa ideja par veseliigo eeshanu ir citaadaaka. Eed vinji 3 reizes dienaa un DAUDZ - vismaz pusdienas un vakarinjas. Brokastiis nav leenie ogljghidraati, bet klasiskaas filmaas skataamaas brokastis - apelsiinu sula, baltmaize ar nutellu, jogurts. Vakarinjas vinji eed veelu. Ljoti daudz cep visu ko. Un jaa - arii tie, kas saka, ka dziivo veseliigu dziivesveidu - mazaak lieto ceptus produktu, bet taapat tikai 3reiz dienaa taa eeshana, un no bageteem, nedod dievs, kaads francuuzis atteiksies. Pilngraudu maizes te arii gandriiz neiespeejami atrast. Taapat arii sieri nav liesi, un iezpiena te nav, taa vietaa kjiimiskie jogurti. un goda vaards, pilniigi VISAAS maajaas, kur esmu bijusi (daudz), vienmeer ir nutella.
Bet it kaa tie cilveeki nav nekaadi resnie :D Es nesaprotu. Varbuut ja vinji saaktu eest, kaa mees iedomaajamies eest veseliigi, vinji aptaukotos? Es shito tieshaam nesaprtu, kaa tas iespeejams :D Varbuut, jo taa vinji jau no dzimshanas eed?
Un atvinojos par garumziimju truukumu, un, droshi vien, arii gramatikas kljuudaam