Kā bija, kad aizbraucāt, viegli iesākāt runāt? Nebija tā ,ka neko nesapratāt, vai nevarējāt pateikt? :-D Stulbi jautājumi, bet pēc vasaras došos prom uz Angliju un par to valodu drusku māc bailes.Būtu jauki, ja padalītos pieredzē :-P
nu es spaniski drusku runaju, censos visur lietot to spanu svalodu, lai neaizmirstas... bet nu ta ka es te parsvara at latiesiem, un te jau turistu paradize, parak daudz jau nesanak...
Anglija var nosauloties, es jau esmu bruna, kada es nekad nebiju Latvija :-D un polu solarijs ari ir daudz labaks neka tie uz kuriem biju Latvija :-)
Anglu valodas eksamena man bija D limenis un nav nekadu problemu saprast visu, dazreiz sanak pateikt kautko smiekligu, ja aizmirst kadu vardu :-) :-D
Es ar esmu Londonaa. Esmu atradusi labu solaariju. Ir diezgan padaargi. Bet ir to veerts. 6 min maksaa 4 paundi;9 min- 6 paundi utt. Plus veel krems. Man vieniigais te sol. Kremi nevisai. Patiik tie ,kas ir Latvijaa:) un dievinu Latvijas Bluebox. :/
Man sakuma nebija gruti,jo dzivoju latviesu gimene-gaju uz tadu skolinu ari -macities anglu val-vienu st. no rita!
Grutibas sakas ,kad saku stradat normalu darbu-visi runaja tik dazadi,ka beigas ari es saku runat tada divaina valoda! :-D Majas ari -virs runa tikai angliski-es atbildu latviski un angliski-vispar galigi...Laikam nekad neiemacisos -ta pavisam labi runat! (s)