Braukt vai nebraukt?!?

Reitings 129
Reģ: 02.04.2009

Zinu, ka viedokļi būs visdažādākie, bet ceru, ka varbūt kādai būs bijusi līdzīga pieredze un varēs padalīties ar mani.. :-)

Tātad... Es pirms 2 nedēļām pašķīros ar savu puisi, ar kuru nu jau 25. aprīlī būtu svinējusi 2 gadu kopābūšanas jubileju. Viss starp mums pagaidām ir ļoti sarežģīti, liekas jau, ka kopā mēs vairāk nebūsim, bet ne par to šoreiz.. Nākamnedēļ no Vācijas atbrauks ciemos viņa māsa ar savām mazajām meitiņām. Un.. Viņa mani uzaicināja braukt pie viņiem un svinēt kopā Lieldienas. Un tagad es nezinu ko darīt - braukt vai nebraukt.. Es tik ļoti gribu satikt viņa māsu, mazās meitenes, kuras man ir īpaši mīļas.. Man galvā visu laiku skan mazās vārdi, ko viņa man pateica - es mīlu Tevi! Viņai palika tikai 5 gadiņi tikko un viņa man tā pateica, tas tik ļoti mani aizskāra.. Un kā viņa mammai liek man zvanīt, ka viņai pietrūkst draudzenes, ka viņa grib pie manis.. Man tik ļoti gribas aizbraukt viņas dēļ..Bet man negribas savam puisim sabojāt svētkus.. Un vinš teica, ka viņam vajag pabūt vienam, ka viņam vajag saprast, ko viņš jūt pret mani.. Vai tā es nepārkāpšu vienošanos, ka ļaušu viņam kādu laiku palikt vienam?!? Un pati zinu, cik ļoti man pašai sāpēs, kad 25. aprīlī svinēsim Lieldienas, kad mums būtu 2 gadu jubileja, bet ne jau to mēs atzīmētu.. Bet es nevaru pieņemt domu, ko es nodarītu manai mazajai princesei un viņas mammai, kura tik ļoti grib, lai es aizbraucu.. Kuras es nezinu, kad man būs iespēja atkal satikt.. Mans prāts saka vienu, bet sirds ko citu..

16.04.2011 23:05 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vienmer saku ,ka esmu no "citas pasaules" (l) !Mums tie "likumi" atskiras! |-)
Te cilveki ,kuri ir pat skirusies ,uztur labas attiecibas-nesaku ,ka bucojas,bet tapat satiekas sabiedriba,parunajas uttNav ta,ka skirusies-obligati japartrauc visas attiecibas!Es esmu pilnigi par to ,ka vari braukt,ja velies satikt tos cilvekus!
18.04.2011 03:26 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ja puisis ir pret to, ka tur brauksi, tad tev nav nekādu tiesību bojāt viņam VIŅA ģimenes svinības. ja viņam vienalga- tad brauc
18.04.2011 03:32 |

Reitings 16208
Mis Take-es varbut palaidu kaut ko garam-ja puisis nevelas-tad tev taisniba :-) -noteikti nevajag,lai ka sirs velas!Nav ko |-) -tad ta situacija var izversties tada neveikla tapat!
18.04.2011 04:01 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
es vnk atceros, kā man riebās, kad mans bijušais bija ciemos pie maniem radiem, zinot, ka es tur būšu... kā visi mani zāģēja par to, ka esmu tik foršu puisi pametusi... un kā nākamajam manējam tā darīja viņa bijusī... kā man riebās viņu satikt puiša mājās...
18.04.2011 04:13 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Nu nezinu, nezinu vai jābrauc pa svētkiem... Iedomājies jūs mainītās lomās!
Man ar mana ex ģimeni arī ir labas attiecības. Viņa mazā māsiņa, kad izšķīrāmies, pa telefonu teica, ka mīl mani, ka pietrūkstu... Kā es raudāju. Ir pagājis gads un viss, kas man pietrūkst no tām attiecībām ir tā mazā čiepa, kura joprojām jautā par mani!
Izlasot komentārus man gan vairāk šķiet, ka vecāki cenšas jūs savest atkal kopā. Ja jau tā otra meiča nepatīk utt.
Protams, vari braukt, bet tā tu darīsi pāri sev visvairāk. Sirds taču sāp. Atceros, ka redzēju no attāluma savu ex un man sirds meta kūleņus, nez kas būtu, ja man būtu jāatrodas vienā telpā ar viņu...
Točna zini, ka spētu valdīt pār emocijām un jūtām?!
18.04.2011 04:46 |

Reitings 129
šodien viņš atbrauks pie manis parunāties, tad arī pajautāšu viņam pašam! :-)
18.04.2011 15:10 |

Reitings 129
Satiku tikko puisi un tā arī teicu viņam: mani Tava māsa un vecāki uzaicināja pa Lieldienām ciemos. Vai Tu esi ar mieru, ka es arī braucu?!? Vai Tu to vēlies? Un viņš atbildēja - es respektēju to, ka mana māsa ar meitenēm un vecāki grib Tevi satikt, tāpēc man pret to nav nekādu pretenziju! Laikam jau tad lēmums ir pieņemts! :-)
18.04.2011 21:20 |

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Viņs pats pie Tevis ciemos brauca vai vienk kko vajadzēja paņemt un tā?

Lasot šo Tavu diskusiju esmu baigi iegrimusi un ļoti interesē kā Jums tur viss notiks tālāk.. turēšu īkšķus :) (l)

Izklausās takā es lasītu kāda seriāla anotācijas :D
18.04.2011 23:01 |

Reitings 129
DžiDžī jā, pats atbrauca, gribēja ar mani parunāties, kāpēc viss tā izvērties u.t.t. Paldies, atbalsts man tiešām ir vajadzīgs :-) Lieta tāda, ka tā otra meitene pateica, ka viņa ar viņu vairāk negrib un nevar būt kopā, jo viņa negrib, ka puisim ir naids ar savu ģimeni. Kā jau teicu - meitene pati saprata, ka viņa ģimenē būs nemīlēta.. Bet tas neko nemaina, teica, ka centīsies viņu aizmirst, bet, lai nerēķinos pagaidām ar viņu. Teica, ka 4dien atbrauks vēl parunāt un brīvdienas mums kopīgas arī vēl priekšā ir :-) ehh, tad jau redzēs kā viss izvērtīsies :-/
19.04.2011 00:13 |

Reitings 963
Domāju un ceru,ka viss būs labi (l)

Turēšu īkšķus :-)
19.04.2011 00:46 |

Reitings 129
PALDIES vēlreiz ;-) (l)
19.04.2011 00:53 |

Reitings 16208
Katra zina puisis liekas loti pieklaigs!Ar tam milas lietam ta iet-kadreiz augsa ,kadreiz leja,bet man vienmar patik tadas attiecibas,ka skiras bez naida,respekts vienam pret otru! (l) Lai veicas! :-)
19.04.2011 01:00 |

Reitings 129
Emmanuelle ir jau ir viņš pieklājīgs, tur jau nav lieku vārdu! :-) To viņš man jau sākumā teica, ka vēlas, lai mēs paliekam par draugiem, ja mums nekas nesanāks, bet, ka man ir lēmums par to jāpieņem! Viņš ciena mani - es cienu viņu! (l)
19.04.2011 01:07 |

Reitings 16208
Chaivinja -nu tu runa ,ka ista arzemniece! :-) Tas ir kaut kas ,kas man tiesam loti patik mana Kalifornija!Pat tad ,kad cilveki skirusies pec vairaku gadu laulibas-nav tada naida,ka saka-kas bijis, bijis!Par tadiem atriebibas planiem vispar nekad neiet runa!Dzive turpinas,cilveki tapat satiekas sabiedriba!Nav tada naida!Esmu biezi dzirdejusi no savam Latvijas draudzenem-ka ta var :-O ?Es saku-jamak piedot un dzivot ir daudz vieglak ,ja nav ta naida ,dusmas utt!Liekas ,ka jus abi esiet tiesam tadi "civilizeti cilveki"! :-)
19.04.2011 01:28 |

Reitings 129
Atriebības plāni? Kas tie tādi? :-D Labi, labi sapratu es :-) Bet, ja nopietni, tad kāda jēga ir otram darīt pāri vēl jau tā pēc sāpīgas šķiršanās? Ja viņš mani šos 2us gadus ir padarījis par laimīgāko meitei pasaulē? Ja šo laiku es atceros kā laimīgāko savā dzīvē? Varu tikai viņam teikt paldies par to! :-) Varu teikt paldies par to, kāda esmu kļuvusi, pateicoties viņam! Un pat, ja mūsu ceļi šķirsies - nav iemesla man viņu tad saukt par cūku vai neģēli vai vēl kādiem vārdiem, bet dzīvot tālāk! Ne viņš vienīgais vīrietis uz Zemes un ne es vienīgā sieviete! Dzīve turpinās! :-)
19.04.2011 01:45 |

Reitings 16208
Chaivinja-labi ,ka saprati :-) -es par tiem atriebibas planiem mineju ta vispareji-tas nebija tiesi tev! :-D
Interesanti vel ,ka biezi cilveki paskiras ,un pec kada laika ,saiet atkal kopa!Nekad nevaram zinat kadus parsteigumus mums sagadas nakotne! |-)
19.04.2011 01:52 |

Reitings 129
Emmanuelle - tieši tā. Varbūt mums tagad ir nepieciešama atelpa vienam no otra, lai saprastu, ko tiešām jūtam viens pret otru! :-) Un varbūt tiešām - saejam atkal kopā un attiecības būs jau citā kvalitātē! ;-)
19.04.2011 01:56 |

Reitings 963
chaivinj kaa gaaja?
25.04.2011 12:47 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Emanuelle laikam vēl nav sapratusi, kas tas tāds "amerikāņu smaids".... :-D :-D bet arī LV cilvēki prot šķirties civilizēti un neturot ļaunu. :-)
25.04.2011 13:25 |

Reitings 129
Viss bija ļoti skaisti. Sākumā. Aizbraucu, satiku viņa māsu un mazās peciņas. Mana princese man visu dienu pa rokām nodzīvojās :-) no sākuma jau viņš nebija mājās, bija ar draugu izbraucis darīšanās. Kad viņš atbrauca tad sākām riktēt grillus, jo biju sapirkusi šašlikus, ar mammau sataisījām salātiņus, ar māsu saklājām galdiņu. un tad mēs sākām grillēt, visu vakaru runājām, smējāmies, atpūtāmies.. viņi visi iedzēra d-light, jo viņi jau nav tādi, kas baigi dzer vai ko, bet uz svētkiem kaut ko vieglu atļaujas.. beidzām cept un iegājām istabā.. no sākuma viņa māsa zvanīja uz Vāciju savam vīram, bet tikmēr es iegāju pie viņa istabā tāpat parunāties - prasīju kā viņam iet, kā ar veselību (viņam ir diabēts, tāpēc tādi jautājumi), kā ar darbiem tiek galā. atnāca atpakaļ viņa māsa un aizgājām pie viņa vecākiem uz istabu. viņi visi iedzēra pa vīniņam, un mans nu jau bijušais visu laiku dzēra, pirmo reizi nu jau varu teikt 2 gadu laikā (šodien mums paliktu 2 gadi) redzēju viņu tik piedzērušos, knapi kājās turējās. tad viņa vecāki aizmiga un mēs aizgājām ar māsu un viņu uz viņa istabu, pats mūs uzaicināja. sēdējām un runājām. tad viņa māsa iegāja gulēt un mēs palikām, lai parunātu.. prasīju viņam vienu jautājumu - vai viņam ar to otro meiteni jau ir bijis sekss, teicu, ja ir bijis, tad es vispār aizmirstu, ka mēs vēl varētu būt kopā, viņš pateica, ka esot mēģinājis, bet neesot bijis spējīgs sakoncentrēties, lai novstu to lietu līdz galam. un viņš aizmiga.. un es izdarīju cūcisku rīcību.. es paņēmu viņa telefonu un atklāju viņa saldos melus.. viņš man pirmdien vēl teica, ka viņam viņa patīk, bet bija jau rakstījis, ka mīl viņu, kaut gan viņi sarakstās apmēram mēnesi. viņš viņai rakstīja : mana mīļotā meitene. un tas viss laikā, kad viņš teica, ka viņam vajag dot laiku, lai tiktu galā ar savām jūtām, lūdza man dot laiku, lika man ticēt un cerēt, ka viss vēl nokārtosies.. izrādās, ka viņš viņas meitai ved zāles, iet vakaros vilkt viņai pidžamu.. viņš pie viņas iet iedzert, bet kad aiziet mājās, tad stāsta, ka viņam kāds vēdera vīruss esot, kaut gan viņam vienkārši bija sūdīgi.. un pats labākais.. tajā vakarā, kad biju, viņš rakstīja tai meitenei, ka es esot uzmācīgs ciemiņš, kurš nebraucot mājās, kaut gan tad mēs vēl nevienu vārdu nebijām pārrunājuši, ka viņam vajadzēšot noteikti tērauda apakšbikses uzvilkt, lai es neielīstu tur, kur nevajag... bet savai mammai viņš to skaidro ar to, ka tas jau esot tikai bijis kā joks.. un tad es to visu izlasot paņēmu un vienkārši pa nakti 3os aizbraucu mājās, atstājot viņam zīmīti.. un pa nakti viņš pamodās un rakstīja, ka tā visa esot viņa vaina, ka es esot laba meitene ar labu un stipru raksturu, ka viņš ar savu neizlēmību būtu tikai bojājis manas iespējas, ka viņš neiebilstot, ka man ir draudzīgas attiecības ar viņa ģimeni.. ka viņš mīl viņu, bet ka šī mīlestība ir visiem tikai nesusi ciešanas, ka viņš grib būt ar viņu kopā, bet viņš zina, ka tas nekad nenotiks.. ka viņi tagad cenšas palikt par draugiem un es viņam tā arī uzrakstīju, ka es saviem draugiem nerakstu, ka mīlu viņus, ka gaidu, kad varēšu apskaut un samīļot u.t.t. bet visvairāk man ir nožēla, ka aizbraucu neatvadoties no savām pekām.. nākamajā dienā viņa māsa atbrauca pie manis, atveda man savus apavus, kas viņai spiež, atveda no mammas saldumus uz Lieldienām, vismaz tomēr beigās man bija iespēja no māsas un pekām atvadīties.. un kas man sāp - pa dienu, kad pieskatīju pekas, tad mamma man iedeva aploksni, ar vārdiem, ka viņi ar tēti runājuši, ka esmu to pelnījusi un tas ir mazākais, ko viņi var darīt manā labā un iekšā bija 60 ls... man sāka asaras birt, jo viņi mani ir tik ļoti iemīlējuši.. mamma man šodien zvanīja un teica, ka tētis, kurš pats ir ļoti slims, pateica, ka nesaprot savu dēlu, ka viņam bijis sāpīgi redzēt, cik esmu tieva palikusi, ka neko neēdu.. pat tētis to visu saprot.. bet mamma pateica, ka viņa savu dēlu vairāk nepazīst, jo tā kā viņš ir melojis pēdējo mēnesi dēļ viņas.. viens ir skaidrs.. tā nebūs laimīga mīlestība.. zinu, ka nebija pareizi līst viņa telefonā, bet labāk izdaru nožēlojamu rīcību nekā palieku muļķes lomā, kuru no muguras nodir* sirdij vismīļākais un vistuvākais cilvēks.. man tikai ir prieks, ka arī pēc šī visa mamma un viņa abas māsas teica, ka mēs paliekam par draugiem un viņam par mūsu attiecībām vairāk nav nekādas daļas.. bet es nekad nepiedošu, ka viņš vēl 1dien man lika dot laiku, lika man cerēt, bet tajā pašā laikā raksta otrai meitenei, ka mīl viņu..
25.04.2011 20:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits