Hi, dūdas! :)
Esmu atkal mājās, bet šovakar esmu pilnīgi viena, skumji, bez saviem tuvākajiem blakus. Mazā nedēļas nogali pavadīs pie vecvecākiem, lai mani neatlaiž! :D
Man mašīnai niķojas pārsega attaisāmais, tur kaut kas nodilis un citreiz tas pārsegs iesprūst, tad nu es nevarēju kārtīgi aiztaisīt un attaisīt vaļā arī vairs nevarēju, viņs nofiksēts, bet nedaudz kustīgs! :D Nezinu, ko padomāja pretīmbraucošie, kad to skatu redzēja! Labi, ka mans servisa meistars bija gatavs izpalīdzēt! ;)
Kamēr staigāju pa Rimi, man sagribējās paraudāt, īsti ne par ko, bet, laikam jau dvēselei kas sāpēja!
Nopirku Mildas grenadīna sīrupu, vēk! Ko tad varēja gribēt pa 0.69. Mana tēja bija pārāk kaut kā ne tā!
Un noslēgumā, braucu mājā, ezīši ir vairāk kā miglā tīti! :D Mašīnas pēkšņi iznirst uz šosejas un tāds bija arī viens ezītis, kas vienā pieturā stopēja, kad pabraucu garām, redzēju, ka jauns puisis stopē! Ā, kāda škrobe, vajadzēja apstāties (kaut gan drīz arī autobuss jau būtu). Es līdz mājām domāju, vai nevajag apgriezties un piedāvāt tomēr atvest! Šī nu mana škrobe šovakar! :D :D :D
Jauku vakaru, dārgās! ;)