Iesakiet humpalas

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010

Vienu dienu spontāni iegāju vienās humpalās. Nopirku vairākas jaunas, foršas lietas par smiekla naudu. Āķis lūpā. Pēc tam biju arī vēl pāris citās, bet nu tās izļorkātās, nonēsātās, izstaipītās grīdas lupatas uz pakaramajiem atbaidīja.

Tad nu dāmas- par spīti tam, ka te ir bijušas miljons citas šādas tēmas diskusijas- iesakiet vēl kādu zelta bedri, kur būtu mazāk grīdas lupatu, vairāk kādu sakarīgu lietiņu.

Paldies! :-D

12.04.2011 23:21 |

Reitings 393
Reģ: 29.01.2009
siguldā gandrīz visas ir ideālas,gan tirgū,gan pa pailsētu.rīgā man ļoti patīk sharanteereja,kas ir uz čaka ielas,lab kvalitāte zemas cenas,šodien ar pašopingoju un nenožēloju ne santīmu..viss smuks,viss labs un vel lēts! :-D :-P (l) tad man vel patīk manā raončikā-purvciema humpalas,vienas pretī betai,netālu no ieriķu ielas,otras pie minskas un vel un vel un vel! :-) :-)
humama vot man ne visai,tā,kas pie dzirnavu ielas pieturas,kaut gan esmu tur nopirkusi divus nakstkreklus,vienam ne tik laba kvalitate,otram laba.
14.04.2011 21:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits