Aborts - asiņošana

Reitings 30
Reģ: 29.01.2009

Aizvakar man bija aborts. Vakar asiņošana beidzās. Izdalījumi ir kā parasti gaiši. Vai tas ir normāli? jo pēc lasītā un stāstītā biju noskaņojusies 2 nedēļas asiņot.

06.04.2011 14:53 |

Reitings 1020
nu tāda morāles paraugstunda!

es uzskatu, ka, ja meitene neplānoti paliek stāvoklī un viņai nav nepieciešamo apstākļu bērniņa audzināšanai, tad labāk izvēlēties abortu, nevis audzināt bērnu pašiem knapinoties un pēc 5 gadiem šķirties, jo nevienam nav bijis laika izbaudīt jaunību un iztrakoties, jo ir bērns vai pēc tam šķendēties, ka bērna dēļ nevar dzīvot tā, kā būtu gribējies.
un pirmajās nedēļās es to neuzskatu par slepkavību, jo tur vienkārši nekā vēl nav.
ok, protams, ir daudz pozitīvu piemēru, bet tā ir katra paša izvēle, sasodīts!
06.04.2011 20:50 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Un atkal tiek iemesta ta stulba "meitinas vestule mammitei" .Tam jelajam video vajadzetu kadu aizkustinat?
Es esmu ar visam 4 PAR abortiem.Ja man tagad piedzimtu berns man ta butu katastrofa!Nekas briesmigaks mana dzive vienkarsi nevaretu notikt!Tas nozimetu visas dzives beigsanos,paliktu es ar savu nepabeigto videjo izglitibu,bez naudas, ar kaut kadu blauri.
Es personiski vispar bernus ciest nevaru,nevienu un nekadu,grutnieciba un dzemdesana man skiet ka drausmigs apkaunojums un es stipri saubos,ka savas domas kadreiz mainisu.
Tad,ko?Man tagad ar seksu nekad nenodarboties,jo man berni nepatik?Sobrid atrodu katru menesi naudu OK,bet ja tas berns pieteiktos ar visam OK es pat nedomatu,vienkarsi pierakstitos uz abortu,jo man bernus envajag.Pat tad,ja man butu visi vajadzigie apstakli bernam,tad es varbut nemaz nevelos savu naudu teret vienai liekai mutei,sava maja/dzivokli vienu istabu atdot vienam liekam cilvekam.
Kadai varbut tas,ko es saku skiet briesmigi,bet jebkura pateiks,ka ja bernus necies,tad vinus nevajag dzemdet!Laimigs tada gadijuma nebus neviens,ne mate,ne ari tas berns
06.04.2011 20:53 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
5.-6. nedēļā jau sāk strādāt bērnam sirds.
Cilvēks nav tikai miesa vien (ja būtu, tad saliekot visus orgānus kopā un sašujot, sanāktu cilvēks)- ir arī dvēsele. Un dvēsele nerodas dzemdībās. Tā jau ir kopš dzimumšūnu saplūšanas. Tas izskaidro to, kāpēc bērni mātes vēderā dzird un jūt visu apkārt notiekošo. Un zinātnieki vēl nav izpētījuši un nez vai kādreiz izpētīs- vai tam embrijam sāp, kad viņu kasa ārā. Kaut kur internetā bija video, kur tā baigi medicīniski bija pastāstīts par visiem aborta veidiem- ko un kādā veidā dara. Skatījos un sirds pamira- trakāk nekā geto nometnēs. Un to dara mātes saviem nedzimušajiem bērniem- bez anestēzijas, bez nekā- rauj nost rokas un kājas!!! Un ja nu to bērni jūt? Es ticu, ka jūt- jo kāpēc, gan lai nejustu ?!

Agrāk biju ar jums vienisprāt, ka nevajag bērnu, ja nevar par viņu parūpēties. Tagad domāju citādi. Redzu reāli dzīvē piemērus- meitenes, kas ļoti agri, vēl skolas laikā, ir dzemdējušas un kā viņām šobrīd iet. Ziniet, dzīve nokārtojas. Nevienai no viņām nav bērns neēdis bomzis- visas kaut kā ir pratušas izķepuroties un pat augstāko izglītību iegūt. Tāpēc tagad uzskatu, ka aborts ir gļēvuma izpausme. Tikai divos gadījumos atbalstu abortu- ja bijusi izvarošana vai ja 100% zināms, ka bērns būs kropls un mocīsies.
06.04.2011 20:53 |

Reitings 953
Nenosodu tās, kas raksta ka bērns ir bļauris, kas izposta dzīvi.
Nenosodu tāpēc, ka bērniem bērnu komentāri.
06.04.2011 20:56 |

Reitings 1997
Lollipop,nejut vins abortu,jo taja laika vel nav attistijusies nervaudi un tas nu gan ir izpetits,vinam pat smadzenu vel nav!
06.04.2011 20:57 |

Reitings 126
Reģ: 24.09.2009
Lollipop, kā tā?! Tie tak arī bērni un visu jūt! Tad kādēļ notiek šķirošana? Ir vai nu jā vai nē!
06.04.2011 20:57 |

Reitings 1020
Lollipop, tieši tādēļ, ka es redzu, kāds kontingents veidojas no tiem mazgadīgo bērniem, esmu par abortiem! > lauku skoliņā, kur mācījos līdz 6. klasei, bijām 8 meitenes. and guess what - man vienīgajai nav bērnu (tfu tfu tfu)!! un kas ir viņām? bērns, pamatskolas izglītība un nolemtība ciematā. un viss. pusei nav pat otro pusīšu.
ir tikai viens pozitīvs piemērs - meitenei piedzima bērniņš 2.kursā un viņa bez jebkādiem akadēmiskjiem pabeidza bakalaurus ar izcilību.
06.04.2011 20:58 |

Reitings 953
Harmony
Nervu sistēmas aizmetņi veidojas jau 5.-6. nedēļā. Tā ka nav zināms- jūt, vai nejūt sāpes.
06.04.2011 21:02 |

Reitings 5119
Tam,kas tik loti nosoda abortus ->

Labak aborts, neka nelaimigs berns, kam ir tikai mamma un/vai dzivo zem iztikas minimuma vai vnk trucigos apstaklos. Bet katra dara ka grib. Uzskatu, ka neesmu tiesiga berna pirmos dzives gadus nolemt trukuma un nelabveliga vide! Ja jus esat - uz prieksu, es tomer justu atbildibu un lielu vainas izjutu, ja man butu jadoma, vai bernam iedot paest, vai nopirkt siltos zabacinus ziemai.
06.04.2011 21:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Par temu-es domaju ,ja labi viss iztirits,nevajadzetu ilgi asinot!Man liekas ,ka tev viss ok! :-)
Sapes nav tadas,ka nevar izturet.Man bija gruti morali!Es esmu par to ,ka katrai sievietei ir izveles briviba.Es nekad nenosodu sievietes ,kuras taisa abortus! |-)
06.04.2011 21:06 |

Reitings 953
amazing
Tas, ko es redzu sev apkārt- bērns neko būtiski neizmaina- ja māte ir vējgrābsle, tad ar vai bez bērna- dzīvi tāpat nesakārtos. Ja māte ir atbildīgs cilvēks, tad bērns nebūs šķērslis. Jā, būs mazliet grūtāk sasniegt mērķus, bet tas nav neiespējami.
06.04.2011 21:06 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
es nesaku, ka aborti ir laba lieta, bet sievietei ir tiesības izvēlēties. es atkārtošos un atkal pastāstīšu par savu draudzeni. viņai bija 14! viņa bija maza un stulba un, kad dzemdēja, pat nebija pamatskolu pabeigusi. bērna tēvs aizgāja no viņas un pamatoti un nu nabaga meitene dzīvo zem katra iztikas minimuma, nav pat pamatizglītības un dzer līdz nemaņai, bērniņš bieži ir nepabarots un savos jau 3 gadiņos pat īsti staigāt nemāk, jo mammai nav laika ar viņu ņemties. bet toreiz viņai vienkārši nebija naudas!tā lūk
06.04.2011 21:07 |

Reitings 953
Kaķis
Katra cilvēka pienākums ir dzīvot savu dzīvi tā, lai pats sevi varētu pabarot, apģērbt un rast pajumti. Par kādu nabadzību tu runā?
06.04.2011 21:09 |

Reitings 5395
es nesaprotu kāpēc cilvēki evar vienkārši paust savu viedokli un kulturāli diskutēt par tēmu, bet ir jāmetās nosodīt un pārmācīt un tā tālāk. Saprotiet, ka otram savu taisnību neieskaidrot, vien vēl dakšās saiesiet :D
06.04.2011 21:09 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es plašāk neizteikšos, bet piekrītu Lollipop.
06.04.2011 21:10 |

Reitings 5119
Lollipop
Es runaju par bernu tak! :D Nejau par pasa sevis apgadasanu, bet gan berna.
06.04.2011 21:10 |

Reitings 953
Chupa chupse
Un tavuprāt viņa bija viena no spējīgākajām, gudrākajām meitenēm, ja dr*zās 13 gadu vecumā? Vai tavuprāt bērns viņai dzīvi sabojāja? Arī bez bērna tāda kāju virinātāja necik tālu nebūtu tikusi- vismaz cik redzu pēc savām skolas biedrenēm.
06.04.2011 21:11 |

Reitings 1492
Reģ: 19.08.2010
man taču par to meiteni tīri vienalga, bet tas bērniņš, viņš taču neattīstās normāli un netiek aprūpēts.
06.04.2011 21:12 |

Reitings 1997
Lollipop,tev laikam skiet,ka butu baigi forsi skaitit kapeicinas,vienlaikus stradat kada nozelojama darba,dzivot nozelojama dzivokliti ar to negribeto bernu,paraleli macities un atnakot majas nevis atpusties,bet aukleties ar siko.
Tiesam-super dzive,katra cilveka sapnis!

Es esmu sads negribetais berns un mans,ka negribeta berna viedoklis ir-nu nedzemdejiet tos bernus,ja nav piemeroti apstakli tam!Es uzaugu bez teva,knapinoties,mana mate man paaugoties gaja tuset,mani atstajot majas.Par cik es nebiju gaidita,joprojam sava dzive jutos envajadziga un lieka.Visu laiku liekas,ka esmu kadam uz kakla,ne mate,ne tevs ta isti nevelas finansiali atbalstit,tevs liek atdot pat naudu,ko paprasu,lai aizietu pie arsta.Kolosali es jums teiksu!Tad jau labak nebutu piedzimusi.
06.04.2011 21:12 |

Reitings 5119
Lollipop
Bet saproti - kada starpiba kada ta meitene butu ar vai bez berna. Runa ir par to - ka labak tad bernam nedzimt, ja ir sadas iespejas, ka bus! Jo pats jau sev cilveks - kaut pasnavibu taisa, bet citam (bernam saja gadijuma) uzspiest sada veida sliktu dzivi...Cik tas ir taisnigi.
06.04.2011 21:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits