Aborts - asiņošana

Reitings 30
Reģ: 29.01.2009

Aizvakar man bija aborts. Vakar asiņošana beidzās. Izdalījumi ir kā parasti gaiši. Vai tas ir normāli? jo pēc lasītā un stāstītā biju noskaņojusies 2 nedēļas asiņot.

06.04.2011 14:53 |

Reitings 229
protams jums ir izvēle guļat ar ko pagadās, slepkavojat tālāk, taisat savu lielo karjeru, esat bagatas un tikai tad dzemdējat bērnus.
man arī bija sapņi, patika aiziet uz klubu vai nopirkt jaunu kleitu pamperu vieta, bet es nesaku ka esmu tagad laimigakais cilveks jo man ir berns, es vienkarsi esmu parliecinata, ka tas ir labakais kas mana sudigaja dzive vareja notikt.
06.04.2011 16:55 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tad varbūt jāsāk ar cēloņiem, nevis sekām (par ko atbildība tiek tikai sievietei)? Varbūt jāsāk ar reformām sabiedrības domāšanā, morālē, pusaudžu izglītošanā, ģimenes kā vērtības nostabilizēšanā, piemēra rādīšanā saviem bērniem jau kopš pašiem pirmsākumiem utt.? Ja uzskatāt, ka jūs varat nosodīt citas, tad uz jums gulstās arī atbildība, kā to novērst.

Es nesaku, ka aborts ir kaut kas baigi foršs un ar to jālepojas, taču apzinos, ka pašreizējā sabiedrība ir pagrimusi (sievietes ne no labas dzīves to dara), tāpēc izprotu viņu rīcību un neuzdrošinos nosodīt.
06.04.2011 16:58 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
maz..maz, tādu diemžēl ir pilna pasaule, kuri dzīvo pēc principa- cik Dieviņš tos, tik būs!Un briesmīgi skatīties uz tiem bērniem- saplēstām drēbēm, izpuvušiem zobiem, netīri, pusbadā..Njā, īsta Dieva dāvana!
šitā ir bezjēdzīgākā tēma ever, un nav pilnīgi jēga kasīties, jo katra tāpat paliek pie sava!

Reitings 2486
maz..maz, tādu diemžēl ir pilna pasaule, kuri dzīvo pēc principa- cik Dieviņš tos, tik būs!Un briesmīgi skatīties uz tiem bērniem- saplēstām drēbēm, izpuvušiem zobiem, netīri, pusbadā..Njā, īsta Dieva dāvana!
šitā ir bezjēdzīgākā tēma ever, un nav pilnīgi jēga kasīties, jo katra tāpat paliek pie sava!

Reitings 2486
Mellene, nu, goda vārds, Tev iesist gribētos! (e) Kas saka, ka mēs guļam ar visiem pēc kārtas un slepkavojam?Ja meitene pasaka, ka ir PAR abortu, tad nozīmē, ka viņa ir mauka, kura guļ ar visu pasauli???neiebrauc auzās, meitēn!Katra pati izvēlas, kā dzīvot!
06.04.2011 17:01 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
mellenuberns, tā vien šķiet, ka nemaz tik laimīga savā dzīvē neesi, un tagad visas negācijas Tu izgāz pār citām, jo, lūk, viņas var dzīvot, kā vēlas.
06.04.2011 17:04 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
katte +++
06.04.2011 17:05 |

Reitings 229
tici man man tev gribētos iesist vairāk.
un tiešām nav jēgas par to runāt, es palikšu pie sava.
un sorry, piemēram te meitenei profila bilde izskatās īsta (blondiem matiem meitene) un neizskatās, ka viņai maz naudiņas, ka ja bērniņš būtu laists pasaulē, viņam būtu jāstaigā saplēstās drēbēs un izpuvušos zobos.
06.04.2011 17:05 |

Reitings 2840
katte es redzēju ka viena no tām meitenītēm ziemassvētkos tika pie cienasta galda, viņa nenormāli ēda un beigās viņai palika tik slikti, ka sāka vemt. žēl.
06.04.2011 17:06 |

Reitings 635
Reģ: 29.11.2009
melleņubērns, dzīvo tālāk 'laimīgi' ar savu veci, kas tev na īstais, bērnu, kas jāauklē, utt; citām ir sava izvēle, iespējas un vēlmes. Tu izvēlējies šādu dzīvi. Tik pat labi kāda tevi varētu par to nosodīt! Tāpēc beidz čiepstēt, moralizēt un nosodīt; ne jau tu būsi tā, kas kādai liks justies vainīgai un mainīt savas domas.

KATRA DARA KĀ UZSKATA PAR PAREIZU. Labāk lai taisa abortu, nevis piedzemdē un iemet miskastē.
06.04.2011 17:09 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
mellenuberns, pēc tā, kā stāsti "man dranķīgā dzīve", vecāki dāvinās dzīvokli, mācīties jau paspēšu utt. nemaz tik laimīga neizklausies. kādu tu savu dzīvi iedomājies pēc 5 gadiem? sēdēsi bez izglītības, strādāsi sūdīgu darbu un par labāku varēsi nesapņot, jo būs jau sasniegts vecums, kad bez izglītības un pieredzes, kas tevi virza pa karjeras kāpnēm augšup, neviens tevi nekur vairs negribēs ņemt. un ja nu tev to dzīvoklīti neuzdāvina? vai pēc tam paņem atpakaļ? un kad bērns paaugsies, vai viņš būs laimīgs dzīvojot ģimenē, kas nevar atļauties skaistas lietas? Zinu vienu tīņu meiteni, kas mēģināja izdarīt pašnāvību, jo māte nebija spējusi sakārtot savu dzīvi ne pirms bērna laišanas pasaulē 18 gadu vecumā, ne arī vēl 14 gadus pēc tam. Vai tas ir vajadzīgs?
Besī šitās jaunās mātītes, kas padsmit gadu vecumā sataisa bērnus un staigā apkārt dieselēdamas drēbītes, ratiņus utt. labāk sakārtot savu dzīvi un tad domāt par bērniem.
un aborts nav slepkavošana, tā ir ģimenes PLĀNOŠANA!
06.04.2011 17:21 |

Reitings 146
mellenuberns - man prieks par tevi! bet tas nenozime,ka tagad visam,kas paliek stavokli, ir jādzemdē. ja tu to vel neesi ievērojusi,tad cilvēki ir dažādi. viņu prioritātes arī ir dažādas. Visas nevajag tagad sviest pār vienu kārti! Piedzemdēji - nu i priecājies! Bet nesāc mācīt citus,ka jādarā tā, kā izdariji tu.
Ja meitenei ir aborts,tas nenozīmē,ka viņa ir kritis cilvēks.... Tas ir viņas lēmums.
06.04.2011 17:23 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Protams, ka normāli. Ja Tev asiņotu ilgi-nebūtu iztīrīts līdz galam un tad gan būtu jāuztraucas.
Tagad gaidi mr.
06.04.2011 18:12 |

Reitings 635
Reģ: 29.11.2009
Ja godīgi, tad tās kuras te rej PRET abortiem, mazliet izglītojiet sevi un pastudējiet tādu lietu kā biomedicīnas ētiku, piemēram. Nav jēgas te kādai virsū izliet savu žulti. Pašām bija tāda iespēja - atteikties no bērna, neatteicāties- tagad kārpaties uz augšu, kā mākat un nečīkstat, ka tā bija pareizā izvēle. Īpaši adresēts to melleņu-kautkas. Citas darīs tā, kā uzskatīs par pareizu! Aborts nav slepkavība, nekas morāli neētisks, utt., jo embrijs nav persona, tādēļ tas ir ar likumu atļauts, par piemēru speciāli izrakstīju:

'...embrijs kļūst par personu tikai ar noteiktām reāli pastāvošām personas īpašībām un iezīmēm, kā, piemēram, nervu un smadzeņu attīstība, pašapziņa un spēja sajust sāpes. Attiecīgi pastāv arī pakāpenisks aizsardzības modelis, kurā embrija aizsardzības pakāpi nosaka noteiktu pazīmju parādīšanās ontoģenēzē. Līdz ar to embriju izmantošana [nogalināšana cilmes šūnu ieguves nolūkos], abortu veikšana, u.c. agrīnajās tā attīstības stadijās ir attaisnojama.'

Patiesībā dažai labai te grauž sava izvēle vienkārši!
06.04.2011 18:18 |

Reitings 293
Reģ: 06.10.2010
bāc meitenes, TAVS VIEDOKLIS NAV VIENĪGAIS PAREIZAIS!!! saprotiet taču to! (e)
vienai bēbis ir laime, citai šobrīd nav vēlmes kļūt par māmiņu! aborts/dzemdēšana tā ir rīcības brīvība, un tas lai nu paliek uz katras pašas sirdsapziņas!!!

uzskatu ka aborts savā ziņā arī ir atbildības uzņemšanās, jo labāk tā, nekā ka dzemdē bernu un pēc tam izmet miskastē vai atdod bernunamā kur viņš augs nevienam nevajadzīgs, vai lai tur ģimenē kur bērnu nemīl un neaprūpē, nebaro, sit utt!

tā ir katra izvēle, esam tiesīgas spriest un lemt tikai pašas par sevi nevis citām!
06.04.2011 18:28 |

Reitings 400
Tagad gribetos savai mammai pateikt lielu paldies, ka ir mani laidusi pasaule, jo ari vinja bija jauna un skaista, kad es pieteicos.Un ari taja laika un bernu zekju biksem un ziepem bija jastav tadas rindas.Nebijam bagati ne tad ne ari tgd par spiti visam. (l) :-) :%27-( (l)
06.04.2011 20:12 |

Reitings 5395
Katram cilvēkam ir tiesības veidot savu dzīvi tādu kādu viņš to vēlas un dzīvot tā kā grib. Un nevienam nav tiesības nosodīt, it īpaši nezinot, kas darās otra cilvēka galvā. Mēs katrs pieļaujam savas kļūdas un par tām atbildam! Vienai aborts ir traģēdija, bet citai tas glābiņš. Piemēram, ja soģes būtu meites vietā, kuru izvaro un viņa paliek stāvoklī - jūs to bērnu gribētu? Nu godīgi, vismaz 70% atbildētu, ka nē...

Un tas, ka situācija atšķiras no šeit minētās nemaina leitas būtību!

LAbāk aborts nekā atrasts miris zīdainis atkritumu kastē!
06.04.2011 20:16 |

Reitings 126
Reģ: 24.09.2009
Manuprāt no malas nav tiesību nosodīt sievietes izvēli!
Ne mums ir zināms par viņas veselības stāvokli, ne apstākļiem, kuri liek tā rīkoties...
Arī es principā esmu pret abortiem. Bet tas ir tikai un vienīgi priekš manis.
Katrs atbild par sevi!
06.04.2011 20:27 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
http://www.youtube.com/watch?v=CGO50CEAlp4

Ja cilvēkam ir sirds krūtīs, tad nekad to nenodarīs savam bērnam.
06.04.2011 20:31 |

10 gadi
Reitings 13520
diezvai 4.grūtniecības nedēļā TO var saukt par bērnu!
06.04.2011 20:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits