Labrīt! :) Ceru, ka nav jau beztēma kkur uzcepta. :D Tikko ieraudzīju, ka pa nakti atkal sasnidzis sniegs, nu sāk jau apnikt. Man šodien izmēģinājuma eksāmens braukšanā, esmu nedaudz satraukta. (s)
Agrāk skrēju vienā tempā, tad sāpēja traki, tagad skrienu ar dažādiem ātrumiem, un sāp mazāk1Pats interesantākais ir tas, ka, jo ātrāk skrienu, jo mazāk sāp! :-O
Jau 6 augšā, un skriešus jau bija jāsavācas, jādodas laukā no mājas, un viss slidens, sniegs, domāju kad vienreiz tas beigsies (e)
Darbā atslābums, nedaudz jāpagatavojas šīvakara eksāmenam augstskolā un tad jau šonedēļ mācībās būs viss (t)
manā mežā joprojām 30cm sniega - skriešana atkal izpaliek :-P
beet, ideja šonedēļ mācībām mest meiru - apnīk, pieriebās, bet nekas diži nesanāks jo uz pirmdienu baigais klāsts ar tulkojamo amteriālu jānodod... :-/
Labrītiņ, kā jau vienmēr aizmigt bija ļoti grūti,aizmigu pēc stundas un naktī vismaz 15x cēlos augšā :-/
Bet jūtos izgulējusies,tikko no dušas,tāpēc jūtos labi. (l) Ēst šorīt nevar,jo jāiet nodot analīzes,bet 12 pieraksts uz skropstām :) Vēlāk plānoju pastaigāt pa veikaliem vai braukt mājās beidzot kāāāārtīgi izgulēties :)
slikts rīts,
tik slikti sen nebiju gulējusi.. 3 h miega tikai, caurs miegs.. mokas kaut kādas. tagad ēdu brokastis, bet laikam līdīšu gultā pagulēt..
šodien gaidu svarīgu zvanu un pavasari!
lai jums laba diena :-)
labrīt :-)
šodien paņēmu atkal brīvdienu no skolas, mugura nepāriet un nosēdēt skolā es vnk nevarētu.. (t)
dzeru zaļo tēju un domāju ko varētu ieēst brokastīs :-)
Labrīt! (l)
Atkal ēdīšu auzu pārslu putru, nevaru saņemties sataisīties uz skolu :-D Un tas sniegs jau sāk besīt (e) šodien jau trešdienāā un rīt pēdēja diena skolā (l)