Labrīt! :) Ceru, ka nav jau beztēma kkur uzcepta. :D Tikko ieraudzīju, ka pa nakti atkal sasnidzis sniegs, nu sāk jau apnikt. Man šodien izmēģinājuma eksāmens braukšanā, esmu nedaudz satraukta. (s)
man tikko nebija ko ēst, es paņēmu eklēru :D
bāc, mani pilieni (nē, es neteikšu, kas tie par pilieniem) tiik labi darbojas, es vakar 11 vakarā 3 eklērus noriju un vēl kartupeļu biezeni un neviens kg nav nācis virsū, bet vesels 1 ir nogājis! (l) (l) (l)
ko darīt, ja pūkojas mati?? man noteica, ka man ir šausmīgi plāna matu struktūra un tāpēc tie velli arī pūkojas, izskatos pēc aitas, kas tikko no dušas iznākusi :D
kādu līdzekli - lētu :D palietot???
Aitas jācērpj, nezinu vai ar Tevi to pašu vajadzētu izdarīt :D:D:D
Bet ja tā, tad Avonā ir viens labs līdzeklis pret pūkošanos, tādā oranžā pudelītē, tik nezinu vai viņu vairs tirgo :D
Esmu mājiņās, paēdu Lauvas nama ēdienu, tagad plāns ir nedaudz atpūsties, tad braukt uz LNB.
Man ir jautājums: Es varu LNB telpās kopēt ar to kopējamo karti savu grāmatu, kas nav LNB īpašums?
ārprāc, tikko izlasīju, ka vienā valstī kopējs nežēlīgi sita zilonīti. Nu kā tā var? Tos kr****s pašus vajag piesiet pie mieta un paņirgāties par viņiem :(
Amazing, ārprāc, es pat to video nevarēju noskatīties, jo zinu, ka sākšu tūlīt raudāt. Gribās tai niecībai(kopējam) pašam to dakšu iedurt vienā vietā, lai zin kā ir mocīt citus. Lops tāds.
Tas pats bija ar lācēnu Knutu, vnk nevarēju noskatīties to video, kur viņš nomirst :(
Izlasīju Kates nepatīkamo rīta piedzīvojumu un sasmējos :-) Man arī reiz līdzīgi gadījās - ejot uz darbu,kaija tieši uz galvas uzkakāja tādu kārtīgu pļecku. Manos gaišajos matos to balto "rotājumu" īsti nevarēja pamanīt , taču nācās doties atpakaļ uz mājām izmazgāt galvu. Arī bēšais pavasara mētelītis izskatījās kā izrotāts ar vairākām brošām :-P :-D
* Virtuli, atceries, ka eklēri uzreiz neiet uz dibena vai vēdera nosēsties :D Bet, ja tie pilieni toč izrādīsies brīnumzāles, Tu jau zini-es piesakos :)