TIRGUS

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009

Sveikas, sveikas, šajā brīnišķīgajā dienā :D

Pērciet, lūdzu, drēbes, man apnicis to visu glabāt!!! :D :D

Pārdodu kleitu:

ej.uz/md35

Un pārējais tirgus:

http://foto.inbox.lv/brrriedis/tirgus

Cenas runājamas! (ir lietas, ko negribēšu pārdot lētāk, bet droši jautājat! :) )

Vēl varu pārdot keratīnu, attīrošais šampūns + keratīns (katrs 125ml)

28.03.2011 18:47 |

Reitings 1035
Abi kopā 15 :) (tas ir kā komplekts, tā arī pasūtīju)
Es domāju, ka vajadzētu pietikt, jo keratīns ir jāklāj ar otu (tā vislabāk laikam) matos visā garumā, kā maska. Var rēķināt tā, tilpums sanāk kā puspudele no standarta (250ml) izmēra kondicioniera, tā ka noteikti jāpietiek. Matus ņem pa daļām - atsevišķām ne gluži šķipsnām, bet daļām, un smērē iekšā, un jāsmērē tik daudz, lai vnk mati ir noklāti :) Te pat, domāju, sanāktu biezākā slānī :D Hm, ja bail, ka var nepietikt, var klāt no sākuma plānākā slānī un tad atlikušo tā pāri, nolīdzinot. Domāju, ka tas, cik biezā slānī ir uzklāts, īpaši rezultātu neietekmē, nu var jau būt, ja būtu baigā kaudze uzlikta, viņš vairāk iedarbotos un taisnāk iztaisnotu :D Vai varbūt ilgāka iedarbība. Bet rezultātam jābūt vienalga, galvenais, lai noklāti visi mati :) Neesmu eksperts, es jau vienreiz gribēju likt pagājšgad, bet nebija laika, tā arī neieliku to keratīnu un pārdevu. Pirms laiciņa atkal biju pasūtījusi, bet sapratu, ka nesanāks ielikt un laikam nemaz negribu, tādēļ labāk pārdošu :)
06.04.2011 16:59 |

Reitings 289
Reģ: 15.09.2010
Briedi, kur tik skaistas kurpītes iegādājies? (l)
Žēl, ka man ir 41 :-(
06.04.2011 18:12 |

Reitings 1035
Piparniica - ja godīgi, neatceros, man viņas jau kādus vairākus gadus stāv :D Ir sanācis pa reizei/dažas reizes uzvilkt un viss, aizņem vietu plauktā :D :) Bet visas pirku šeit pat Rīgā, apavu veikalos. Vienīgi tās kamuflāžas atceros, ka ABC Kingā pirku :D
06.04.2011 22:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits