Jūtos drausmīgi sagrauta un man nav ne jausmas,ko iesākt ..
Ir tā,ka ar puisi biju kopā pusotru gadu.Gāja mums visādi,bet izšķīrāmies daudzo pieļauto kļūdu dēļ - bija sanācis vienam otru krāpt un vairs nebija nekādas uzticības .. Viņš mani pameta citas meitenes dēļ.
Es iesaistījos jaunās attiecībās,jo domāju,ka tā būs vieglāk pārdzīvot visu ..Ar to puisi viss bija viegli un likās ideālas attiecības .. Bet tajā pašā laikā mans bijušais saprata,ka pieļāvis drausmīgu kļūdu un 2 mēnešus rakstīja man,cik viņam grūti,cik ļoti vajag mani,cik ļoti visu nožēlo .. Mēs dažas reizes tikāmies to 2 mēn laikā,abi vnk bijām līdz asarām .. Arī manas jūtas nebija pilnībā pet viņu mainījušās,bet es pateicu,ka iespēju viņam nedošu,no tā puiša nešķiršos un kopā mēs vairs nebūsim,jo es nespēju piedot visu,kas bija noticis pirms tam..
Bet bija tik brīnišķīgi viņu katreiz satikt,skūpstīt utt ..
Ar to otru puisi viss izjuka un viņš pateica,ka labāk ir šķirties ..
Tam puisim pateicu,ka izšķīros un neilgu laiku bija ideāli kopā pavadīt laiku .. Bet tad uzzināju,ka to 2 mēn laikā,kad viņam manis dēļ sāpēja,tā meitenes,kuras dēļ viņš mani pameta,visu laiku viņam ir rakstījusi un viņam ir kkādas jūtas arī pret viņu,bet manā klātbūtnē viņš jūtas tā,kā nekur citur ..
Bet tagad viņš pateica,ka nevēlas būt kopā ne ar vienu,nezin,ko vēlas no dzīves un to,ka pavisam drīz taisās braukt prom no Lv - ir jāizdomā tikai datums,kas ir kkāda mēneša laikā ..
un man nav ne jausmas,ko darīt - kā nepieļaut,ka viņš aizbrauc ?
un kā likt viņam atcerēties,cik ļoti viņš par mani cīnījās un lai tagad visu nepamet :(