piedodiet par beztēmu, gribas pasūroties. šodien mājās pie spoguļa mērīju visas drēbes, kas man ir un šausminājos. no priekšpuses izskatās ciešami, bet no mugurpuses - nepatīk man, pleci man ir plati, vēders galīgi apaļš, dibens arī kaut kā ne tāds kā vajag, un drēbes liekas, ka izskatās pretīgi.. šodien ir tā diena, kad es nevaru iemīlēt sevi tādu, kāda es esmu. man ir liekais svars, bet ja es sadūšotos un viņu mestu nost, nesaprotu kā man pārdzīvot to periodu, kamēr vēl esmu apaļa, jo uzreiz jau tas svars nepazudīs. no šādas domas pat pazūd iedvesma nomest svaru. liekas - nekas jau nemainīsies. visi, kas man pievērš uzmanību to droši vien dara sejas dēļ - man ir diezgan skaista seja, bet augums, kā vecim. šodien sev tā riebjos. rīt negribas iet cilvēkos, nekur rādīties, gribas palikt mājās. jaunām drēbēm naudas pašlaik nav, jāvelk kas ir, un tas nav tas piemērotākais man. liekas, ka visas ir tik skaistas, tikai es tāda neizdevusies :( un liekas, ka visi ievēro tikai manus trūkumus... kā lai vispār izdzīvo šajā īso svārciņu periodā? :(