Es biju Vācijā nupat. Strādāju ziedu floristikas rūpniecībā. Bija ļoti grūti. Pārāk grūti. Reali tas nav normāli. Nodarbina kā tādus zirgus. 12 h jāstrādā uz kājām. Pa vidu 3 pauzes 10 min. Un ļoti ātri jāstrādā. Reāli tas nav iespējams uz kājām. Visa locītavas smeldz, sāp, krakšķ, krapmji.Teica, ka vācu valodu nevajagot obligāti, bet tie kuri mūs uzraudzīja runāja vāciski dari to, to. Angliski nemāk, krieviski nemāk. darba grafiks bija nenormaals. Un arī viņi ne angliski, ne krieviski nesaprata. Kaut kur nostāda starp diviem galdiem (kaut ko vāciski nomurkšķ un aiziet.) Palieku kā muļķe cenšoties sagremot ko no manis grib..citiem ar bija līdzīgi.Oh well. Kas bijis , bijisTurpceļš vien bija briesmīgs.Autobuss 3x noplīsa pa ceļam. Nebija tehniskais iziets, tad sajūgs nobrūk, ritenis noplīsa pie Lietuvas robežas, netālu no Polijas. 9h stāvējām uz vietas. 2ar pusdienas mocijāmies pa ceļam. Ne gulējuši neko, kājas sapampušasun jāstrādā. Katru dienu no 7iņiem rītā līdz 7 vakarā. Arī svētdienās. Man jau teica, ka veselības problēmas. Redzēja ka cenšos, bet nekā:(Reāli arī kopmitnes ( apslotīti bija komfortabli apstākļi) bet par pārsteigumu nebija ne veļasmašinas, ne katliņa, ne pannas, nekā tikai matrači , vanna un tuāletes pods. Pat neviena plauktiņa..internets visā pilsētā nav pieejams. :Pilnigs murgs. Atpakaļceļā atbraucu ar eirolines. Stulbākais ka pārtikas veikalā noliku savas preces un ga'ju nopirkt kafiju. Un samaksāju 3 eiro, domāju paņemt atpakaļceļā pārējas mantas, bet izrādās ka automatiksās durvis tikai vienā virzienā strādā. Čeku nebiju paņēmusi unman piesējās , ka kafiju esmu zagusi ( jo nācās ar savu amisiņu un pirkto kafiju atkal iet garām kasei) ++ jā viena meitene mani notuēja apr narkomāni, lai gaņ es dzēru tikai vitamīnus..Nu kā dzēru zivju eļļas kapsulas un šī domāja, ka riju narkotikas. Teicu nelietoju, tā ir tikai zivju eļļa matiem, nagiem utt
Tas tā īsumā.