čau meitenes! Cau čepsi!
Es kā jau katru piektdienu sēžu mājās, pievākšu savu iztabu un tad iešu vannas istabu dezinficēt-tīrīt!!!!
Mamai ar tēti rīt dzimšanas diena, dāvanas šodien ar draugu nopirkām :)
Es domāju, ka viņi domā tieši tāpat kā mēs dzirdīgie, nesakatu neko tādu, kāpēc viņi nevarētu domāt kā mēs, jā, protams, komunikācija starp vājdzirdīgo un dzirdīgo atšķiras, bet , domāju, ka domas,ko domā šie cilvēki ne. :)
Tīri teorētiski- ja cilvēks ir pilnīgi nedzirdīgs, tad ar saucas vājdzirdīgs? Un es domāju tieši tos,kuri ir gan nedzirdīgi,gan mēmi, nevis tikai nedzirdīgi.
Nekur neliksimies - jāsakož zobi un jāuzraksta.
Kad uznāk besis vai pilnīgs apnikums - noteikti ieraksti beztēmā kaut ko. Es izlasīšu un mēģināšu tevi kaut kā uzmundrināt. :)
jaukums tak eksperts atslodzzzu ieveeroshanaa :-D klausiet mani!!! :-D nu labi labi,dariet kaa Jums pashaam zinaams :-) labi ka man veeders sapuuties un vakars paies needot neko...sanaks kaa reiz ieverot bez nekaadas eeshanas :-)
Mademoiselle,
es domāju tieši to aspektu,ka es domājot savās domās dzirdu SAVU balsi taču, piemēram, nodomājot "šodien viss jūk un brūk." . Bet tie cilvēki nekad nav dzirdējuši ne savu, ne kāda cita balsi. Kas notiek viņu galvās pie šādām domām, pie kurām tā īsti nav citas alternatīvas kā savai balsij. :-|
Queen, man šķiet, ka tas ir atkarīgs no tā, vai tas ir iedzimts vai dzirde ir zaudēta vēlāk (t) Ja kopš dzimšanas, cilvēks vnk nezina, ka var būt citādāk un viņš tam pielāgojies (par šo noteikti var strīdēties). Tai pat laikā domāju, ka nedzirdīgie zaudējuši daudz vairāk par neredzīgajiem (t) Vispār smaga tēma