Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā aizmirst meiteni?

Reitings 4
Reģ: 22.03.2011

Sveikas meitenes. nu jau paaris nedeeljas ir pagaajis kopsh esmu izskjiiries ar meiteni. vinja attiecibas turpinat nevelas, bet man sirds salausta, katra diena ka mokas, neredzu jegu talak ko iesakt. labak nepaliek un asaras acis katru vakaru. domas par vinju visu laiku. ka lai es vinju aizmirstu? tomer kopa pavaditi 4 jauki gadi, bet nu viss cauri. luudzu meitenes, palidziet man aizmirst sis attieciibas. gaidu no jums ieteikumu ka es varetu tikt gala?

sadas sajutas nenovelu nevienam. lai ari esmu virietis tomer nekaunos no asaram, sirdsapem.

ceru, ka kada vares ieteikt ka rikoties, lai atrak to visu aizmirstu. cik paies laiks? menesis, divi? sitaa dzivot es nevaru, kad ne par ko cita nav speka domat. lai ari censos sakopot spekus uz citu pusi un nodarboties vairak ar sportiskajam aktivitatem tomer veljoprojam esmu nelietojams, emocijas ir paari visam. ludzu, palidziet.

23.03.2011 19:56 |

Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Cik Tev gadiņu?
23.03.2011 20:00 |

Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Nezinu vai labākais variants, bet, tad kad es nevarēju aizmirst bijušo es sāku sarakstīties ar citu. Tas novērsa domas. Man viņš patika kā sarunu biedrs, kaut gan dzīvē biju satikusi max 2 reizes. Un tā arī viss aizgāja, veco aizmirsu, tiku pie jauna. :-D ;-)
23.03.2011 20:02 |

Reitings 3995
Reģ: 11.07.2009
nu kā mēs tev vaam pateikt, kad viņu aizmirsīsi? Tas taču ir tiiik subjektīvi! Laiks dziedē visu un tak paskaties apkārt pilns ar foršām meitenēm, nu, kam tev tādu, kam tevi nevajag?

Man nevajag tos, kam es neesmu vajadzīga! Saņemies taču, esi vecis ;-) !
23.03.2011 20:07 |

Reitings 4
Reģ: 22.03.2011
man 23. pirmo reizi dzive tadas sajutas tik ilgu laiku. ieprieks tik nopietnas attiecibas nebija bijushas. saprotu nav pasaules gals, dzive jaturpina, bet kaa?
aiziet uz klubu, iedzert, megjinat taa teik "sakoljiit" kadu meiteni? ja godigi, tad esmu aizmirsis ka tas darams, jo visus šos gadus esmu bijis uzticiigs.
23.03.2011 20:11 |

Reitings 523
Reģ: 26.01.2011
Arī man 4 gadu attiecības beidzās.
Likās ka dzīve apstāsies....
Pagāja laiks - diemžēl ilgs laiks,kad es samierinājos un sapratu ka nav ko..un biju spējīga veidot jaunas attiecības.
Un tagad priecājos,ka tas viss izbeidzās,lai arī kā sirsniņa tajā laikā sāpēja.
23.03.2011 20:11 |

Reitings 2087
Liela daļa cilvēku tic, ka jāarstējas ar to, ko saslimi. Būs vien Tev kāda cita jāmeklē, lai arī es ko tādu neatbalstu. Zini, katrai sāpei ir jāizsāp, lai cik ilgi mums arī nebūtu līdz tam jāgaida.
23.03.2011 20:13 |

Reitings 523
Reģ: 26.01.2011
Kā ir minēts vairākās diskusijās par šo tēmu - atrodi kādu jaunu nodarbi...Un nav obligāti "jākoļī"kāda...prieškam Tev plāksteri,lai gan viņi šad tad palīdz...

Nu jau pavasaris klāt.... Būs visādas atpūtas...jauni cilvēki(vēlams),jo draugi noteikti ir kopīgie jums...

Ar laiku viss būs kārtībā...
Te ir vajadzīga tikai pacietība..
man tā bija vajadzīga 2 gadus, bet to 2 gadu laikā tikun tā bija noticis viss kas interesants.. :)

Šad tad paliks vientuļi - kādā jaukā vakarā kad būsi viens un varbūt aizleks domas pie viņas...bet tas būs uz laiku.
23.03.2011 20:16 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
laiks
23.03.2011 20:35 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Manuprāt īstu mīlestību neaizmirst nekad. Esmu jau 4 gadus kā izšķīrusies no pirmajām attiecībām un pa šo laiku, esmu atradusi labāko vīriņu pasaulē, kuru ļoti mīlu. Bet tik un tā redzot pirmo puisi sirsninja sakustās un sāk pukstēt ātrāk. Laikam tas nepāries nekad... (t)
23.03.2011 20:43 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
mans tuvs draugs pirms kāda laika tika pamests... sajūtas bija līdzīgas kā tu aprakstīji par sevi. Mēģinājis taisīt pašnāvības, neredzēja jēgu dzīvot.
Palīdzēja mans atbalsts, sarunas. Arī pats sev var iegalvot, ka dzīve ar to nebeidzas un, ka gruzoties tagad, vai nedod dievs, kaut ko nodarot sev, tu pazaudē iespēju būt laimīgam ar kādu citu. Protams, ne pēc nedēļas, ne pēc mēneša tev nebūs tā, ka dzīve liksies skaista un burvīgāka kā jebkad.. Bet būs. :) Laiks visu atrisinās! Būs labi!
23.03.2011 21:00 |

Reitings 1705
Piedzeršanās klubos var beigties ar vēl lielākiem moraļņikiem nākamajā dienā. Labāk censties nomierināties un pavadīt laiku ar sev tuviem cilvēkiem -draugiem, ģimeni. Kā arī aizpildīt brīvo laiku ar hobijiem, mācībām utml. Un ticēt, ka kaut kur ir Tavs īstais cilvēciņš, kurš nāks pēc kāda laika.
23.03.2011 21:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits