Man ir neskaidrības daudzos jautājumos un gribu palīdzēt mammai un sev beidzot atbrīvoties no tā pretīgā cilvēka, kas mums gandē dzīvi!
Tātad par laulības šķiršanu! Mans tēvs ir alkoholiķis, kurš nestrādā - tātad arī neuztur savu bērnu jau 15 gadus un dzīvo uz sievas rēķina! Dzīvojam privātmājā un māja ir uz mammas vārda, kā arī zeme, vārdsakot viss īpašums. Bet māju, protams, uzcēla tēvs, bet viss ir uz mammas vārda. Mēs jau nedzīvojam kopā kā normāla ģimene, kopš man ir 5 gadi, viņš sāka dzert, un mamma ar tēvu nedzīvoja pat vairs kopīgā istabā. nezinu, kpc mamma uzreiz nešķīrās, bet labāk vēlu, nekā nekad!
Bet viņa joprojām neko neuzsāk, jo domā, ja izšķirsies, viņam pienāksies puse no mājas vai,ja gadijumā pārdotu māju, tad puse no summas, vai tā ir?
viņš nav uzturējis ģimeni 15 gadus, ja ne vairāk, ja to var pierādīt, tad vai viņš vispār ir tiesīgs cerēt uz kādu finansiālu labumu?
un cik ilga apmēram ir šķiršanās?
mamma uzskata,ka šķiršanās ir ķēpīgs process vairāku gadu garumā, ja, piem, mans tēvs vislaik nepiekristu šķirties. Varētu jūs man apskaidrot situāciju un kam ir priekšroka uz mantu un vai es arī varu liecināt PRET tēvu?
vārdsakot, vai, ja mamma iesniegtu šķiršanos, mēs tiktu no viņa vaļā nedalot mantu?