Labrīt!
MVK, nu diezgan pastulbi, nopelnījušas būtu! :D Cik man zināms, nereģistrēti pacienti maksā dārgāk, vismaz pie mana ģimenes ārsta tā ir!
Abalone! Hmm, Tu gribi zināt, kurā vietā atrodas toveris, kur lej to bremžu škidrumu? Man Golfam ir mazliet pa labi no vidus un pašā augšā (tuvu vējstiklam), zinu, ka citiem auto ir vispār grūti saskatīt!
Kāds tas šķidrums izskatās - eļļains? Varbūt tā ir eļļa, var būt arī tosols/antifrīzs. Man vismaz mūžā ir divas lietas tecējušas ārā dēļ laiku nokalpojušām caurulītēm - bremžu šķidrums un antifrīzs. Jebkurā gadījumā, ja paliks jau par traku, uz paneļa vajadzētu pīkstēt attiecīgajām lampiņām - tāpat arī, ja kaut kas tek, vajadzēt doties uz servisu (vai arī pie tā, kas Tev labo auto), jo kaut kas ir saplīsis un man visi šķidrumi liekas svarīgi (arī vējstikla)! Lai veicas un nav traki izdevumi! :)
Man šorīt jau labāka pašsajūta! :)
Tā viss pa vecam!
Par tiem murgiem - varbūt ādere? Man arī bija tāds laiks, ka es gāju gulēt jau zinot, ka visu nakti es murgošu, un tieši es gulēju uz āderes, draugs jau vairs nē, mazliet izstumdīju gultu un situācija ir mainījusies!
Jauku dienu!