Es dievinu skriet, zubrīties un tīrīt māju, klausoties drum&base. Jau kopš vidusskolas laikiem. Ta mūzika vnk mākslīgi "pierunā" savas domas, rokas un kājas darboties ātri un raiti. Piemēram, šī perfekta --> http://www.youtube.com/watch?v=1yLxzH5MZ28
piekritīšu missbloom, par mūzikas izvēli! Tā mūzika vnk neļauj atslābt :-P Un šodien no rīta 9:00 aizgāju paskriet un jau kārtējo reizi sapratu - skriet no rītiem tas NAV man...
man patīk skriet no rītiem, gandrīz klusumā, kad apkārt cilvēki vēl guļ vai tikai mostas. :) es nevaru iedomāties, ka šo rīta klusumu izjauktu ar kaut kādu agresīvu mūziku.
Es arī šorīt atklāju sezonu. :-P Klausos to, kas tajā brīdī gribas. :-) Noteikti kko aktīvu un uzmundrinošu. :-) Šorīt man gribējās dejojamu mūziku, tad tādu arī klausījos. :-) Bet parasti jau ir tā, kas pleilistē skan, to klausos. Šorīt viena no dziesmām sāka man skanēt Waka waka un uzreiz uzlabojās garīgais. :-D
man patīk DMX, vispār arī gribētu viņu klausīties skrienot, bet man pietiek ar suņa elsošanu, bail, ka es nekontrolētu balss skaļumu, ja vēl austiņās kaut ko klausītos, nobļautos pa visu rajonu, tad būtu kauns pa visu seju un vairs neietu skriet. Tādēļ es labāk bez mūzikas :-D
man arī ir tā, ka tieši skrienot prasās kaut kādu hiphopu... vai deju mūziku, vai arī kaut ko no d&b.
nesen uzgāju Cypress Hill, domāju, jāieliek skrejamajā listē :D
es gan klausos kaut ko šitādu, skaļi nežēlīgi http://www.youtube.com/watch?v=IwYeKb-TLE4
bet nu jā, es jau ne tikai skrienu, es arī baigi daudz vēl dejoju :D tā kā man vesels šovs, kamēr sportoju :D bet nu man tizli tagad, ar telefonu rokā skriet, grrr
Oii, es gribu treniņus, es gribu skriet!!!! Šodien sākas jau otrā nedēļa, kā es nedrīkstu iet uz treniņiem. Man tgd vsp nav balss, nevis aizsmakusi, bet vsp knapa skaņa nāk no manis laukā. Pirmo reizi man tā, ir bijusi aizsmakusi, bet nu nejau šitā, ka vsp. :-/ (e)
@Paris-man tiesi tapat-es varu nostaigat baigos attalumus ,bet skriet-laikam tapec ari nepatik ,ka nokritu ,skrienot ,kadu gadu atpakal!Aiz muguras skreja kiniete-paskreja man garam -pat nepaprasija ,vai nevajag palidzet piecelties... :-D Noteikti sausmigi slikti izskatijos-nobijas,ka varbut bus kepa...jasauc 911 utt :-D