Kāds ir jūsu ķermeņa ideāls? Es domāju - uz kādu jūs tiecaties, kāds liekas visskaistākais? Un ja iespējams, varat varbūt arī paskaidrot, kāpēc, utt, kādu fotogrāfiju un tā tālāk.
pievienojos tām kas ir apmierinātas ar savu ķermeni, bet vispār man tuvs ir Adrianas Limas,Mirandas Kerras un tāda tipa augumi jo man pašai tāds ir.
noteikti ne Kima K :-D
PrinceseuzZirna, gaume man visāda un plaša, bet nu es nav baigais mūzikas bibliotēkas veidotājs :-D
Var pameklēt šīs paša Phonique lauciņā, viņiem ir vel labas, cik es paklausījos.
mans ideālais sievietes augums ir Gemini ievietotajā video.
man pašai gan tāds nespīd, jo kauli ir mazliet masīvāki un platāki, bet pašlaik es eju uz to, lai man būtu apziņa, ka esmu darījusi visu, lai kļūtu apmierinātāka ar savu augumu.
Nav tāda.Es nemeklēju ideālus,jo uzskatu,ka tādu nav.
Es varu pateikt,kuras slavenības man šķiet skaistas,bet...es netiecos ne pēc vienas auguma.Es drīzāk varbūt varētu tiekties pēc Andželīnas Džollijas tetovējumu daudzuma un skaistuma.Bet tas arī viss.
Gruti atrast savu idealo internetaa, bet man svarigi, lai ir
*izteikts viduklis
*izteikti gurni
*slaidas, bet ne kaulainas kajas
*apals dibens
*B/C izmera krutis
*viss kermenis tads vijigs, plastisks... Lai butu stingrs, bet noteikti ne muskulains. Ak ja, vel ari smalkas miesasbuves!
Man ir diezgan tuvu idealajam, tikai dazi uzlabojumi nepieciesami :)
Neapšaubāmi Agneses Zeltiņas augumus, atradu video kura fotosesijas bildes man patik vislabāk žurnālā FHM http://www.youtube.com/watch?v=3dJ_nlGIBbQ , tāds augums tajā vecumā... visu cieņu, vienīgi dibens varēja būt formīgāks, jo sieviete ir jābūt mazliet pufīgam dupsim...
Guarana
nu ir jau ok augums, bet pareizi pateici - par dibenu. Manuprat, vnk parasts augums, malacis, ka vina nav uzedusies, ka daudzas ar laiku, bet nu...nekas ipass, manuprat :)
Kaķis, takā man pašai nav ideāls augums, es nezinu kā man ir jābadojas un jāsporto lai tāds būtu, tad man šķiet ka ir ok, izceļu latviešu sievietes, jo tās ārzemju taču ir uztaisītas, neviena no viņām nav īsta lai nu ko šās teiktu... ;-)