tikai izkratīt sirdi...

Reitings 72
Reģ: 10.06.2010

ar draugu kopā esmu jau vairāk kā 4 gadus, bet pēdējā laikā viss iet uz slikto pusi, manam draugam ir īslaicīgas aizraušanās- virtuālas un arī ne tikai virtuālas, draugs mājās visu laiku ir neapmierināts un sēž tikai pie datora, viņam nepatīk ne tas kā es izskatos, ne kā es gatavoju, ne kā es tīru mājas vai arī ka mājas tīra apkopēja,vai arī man mati nav safēnoti, vai nagi nav nolakoti, sekss mums arī sen vairs nav un man ir tikai 23, bet viņam 42... kad es saku, sķiramies, tad nē! ka bez manis nevarot un principā mums esot "loti labas" attiecības, bet es nesaprotu, kā mums var būt labas attiecības, ja es esmu pārvākusies dzīvot uz viesistabu, jo man pat vairs negribas ar viņu kopā gulēt, jo visu laiku es esmu slikta...negribas to vairs klausīties, bet aiziet nespēju... draudzenes saka, lai paciešos, jo tas noteikti pāriešot, jo viņš taču ļoti turīgs un izskatīgs vīrietis un man finansiāli neesot neparko jāuztraucas, bet viņas nesaprot, ka labāk iztikt ar saviem ienākumiem, neviss visu laiku klausīties, ka Tu esi nekam nederīga, ko man jau stāsta vairāk par pus gadu. un te stāstā parādās trešais, iepazinos ar 28 gadus jaunu puisi, jauku un patīkamu un ļāvos šīm sajūtām, ļāvos fntastiskam seksam un patīkamiem vakariem, baleta izrādēm un restorāniem, skūpstīties mašīnā līdz 2 naktī! tik viegli tam visam padevos, jo mans draugs lielāko daļu laika ir komandējumos ārpus LV, un tagad es mokos, jo aiziet nevaru, viņam vienmēr izdodas mani pierunāt palikt, nedēļu, mēnesi un tā nekas nemainās! ar jauno puisi mums ir vienošanās, ka tas nav nekas nopietns, un ka tas ir bez saistībām, it kā varētu paturēt puisi kā mīļāko, bet es nespēju, man negribas ilgāk dzīvot dubultu dzīvi...

vienkārši gribējās izstāstīt, jo mana labākā draudzene mani nesaprot...

10.03.2011 23:46 |

Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Tu sūdzies par vīrieti, kuru pati krāp? Tev nu gan dzīvē neiet :-D
Ko darīt? Palikt pie sava 42gadīgā, jo tad, ja vēlētos kaut ko tiešām mainīt...Tu nejautātu šeit, bet rīkotos uzreiz
11.03.2011 14:06 |

Reitings 4129
Pīlnīgi piekītu Logam. Čīkstēt forumā par to, ka nespēj beigt attiecības, kuras jau sen ir beigušās tikai tāpēc, ka vīrietis ir biezais onkulis, man šķiet kaut kā nelabi... :)
P.S. LOGS, lai nav jāpiesārņo diskusija, iedod e-pastu :)
11.03.2011 14:10 |

Reitings 2087
11.03.2011 14:13 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
ja Tu būtu gājēja prom, tad jau sen būtu savākusi savus koferus, bet nauda Tevi pietur.. tas ka ne par ko nav jādomā... Tev ir viss-gan brīvas rokas, kuras Tu arī izmanto, gan arī finasiāli esi nodrošināta... viņš var atļauties to ko dara, jo zin ka Tu prom neiesi, kurš gan gatavs atteikties no naudas un labas dzīves...
11.03.2011 15:52 |

Reitings 10816
vot tas ir pizec..shitaa mociities savaa vecumee deelj naudas maka... vnk apbriinoju shitaadas kazas....veel vecis laizh pa kreisi,nemitiigi nodirsh..vinja tik seezh un acis bola... vnk ar mietu pa pieri,lai atjeedzies...
11.03.2011 15:57 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
kad vecais izmetīs ārā kā kaķi no pienotavas tad iespējams sāks domāt... :-D :-D :-D
11.03.2011 15:58 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
kad Tev būs 42, viņam būs jau 63... da labi.. un kad Tev būs 63 viņam būs jau 84 :D
21 gads starpā ir ĻOTI daudz.. Iedomājies, ka Tu tagad sāktu satikties ar kādu 3 gadīgo , piemeŗam..
Nu nezinu.. jā, noteikti pie tādas dzīves ir pierasts, un viss ir skaisti, ka liekās, ja jau ne Tev, ne viņam nav nekas pretī , ka otrs laiž pa kreisi, tad jau normālas attiecības :D bet nu.. es tā neizturētu. Pie tam, ja pašai ir labs darbs.. tad ko vēl gaidi..
11.03.2011 15:59 |

Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
19.. uj, mana matemātika :D taisni jābrīnās..
11.03.2011 16:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits