šeit viss tik kluss un mierīgs, izskatās, ka es viena sēne mājās sēžu, galva nedaudz dulla, darīt īsti nav ko, neko negribas, lai gan nē. Es jūtu - man sākas kaķu laiks :-D
Chrissy - ouch, bet viss būs labi :-) tici man, vismaz pīpēšanu atmetīsi, es jau metu n-tos gadus, bet kaut kā uznāk melnie, kad atkal pie paciņas pieslēdzos, tiesa kopš otrdienas neesmu pīpējusi :-)
nu es jau nemācoss somiski, es cik pa ausu galam dzirdējusi esmu :-D
bet vispār drīz nebūs ko mācīties. mans kurss pēdējais ar skandināvu valodu ir un Agnija no aprīļa pazūd, šomēnes jau eksi liekam valodā un stilistikā, ko mēs nākošpusgad hvz
oho, tas ir kaut kas jauns...
cik zinu, tad manu programmu gan vēl domā paturpināt, bet cik tur tas viss reāli būs nav ne jausmas un par to vai akreditāciju pagarin;aja es ar pagaidām nezinu...
un es neredzu ko rakstu, jo debīla reklāma priekšā...
p.s. man vairs tas resnumčalis neraksta, es viņam atteicu foto sūtīt :-)
kas tev, tu nodod bakalauru un tinies :D
man vēl jāmācās tajā ūķī 2 kursi.
es tgd ierēcu, ka teici, ka esmu kkur redzēta :D es tā ikdienā vnm esmu peldkostīma apakšiņā un slapjā jūrnieku kreklā :D
nu kas to lai zina, tikl neņem ļaunā, ja paskrienu garām nepasveicinot - esmu totāli bez redzes atmiņas un sejas it nemaz neatceros, kur nu vēl jūrnieku topiņus un peldkostīmu apakšiņas :-D