šeit viss tik kluss un mierīgs, izskatās, ka es viena sēne mājās sēžu, galva nedaudz dulla, darīt īsti nav ko, neko negribas, lai gan nē. Es jūtu - man sākas kaķu laiks :-D
jā,aisse,turies!nevajag viņiem skriet pakaļ..var jau redzēt,ka izvēle ir izdarīta...diemžēl..
iespaidojoties no Tevis es ielogojos otrapuse.gribas ko parēkt šovakar... :-D :-D :-D
chupse - paldies, viss būs kārtībā! Es jau esmu tikai pārliecinājusies, ka esmu stiprāka un atbildīgāka! Grūti bija - tas ir izteikti mans cilvēks, bet ja tādēļ jānonāk uz nervu sabrukšanas robežas, tad ir nopietni jāpārdomā vai tas ir tā vērts :-)
Devil's Angel
viņš ir klusētāju tips, visticamāk izvēle tiks izdarīta-parādīta 8.martā, ja apsveiks tad vēl šis tas ir iespējams, ja nē - tad pats vainīgs. Vienīgi būs dīvaini, ka vasarā viņš katru nedēļu būs jāsatiek - redzēsim, vai no ķēdes nenoraušos :-D
aisse, visu laiku aizmirstu. kad tu devies prom, tu teici, ka uz visiem jautājumiem atbildēs kaut kāda filma/grāmata, īsti neatceros. kāds bija nosaukums?
klau nīlgovs - man šodien radās iedvesma, ka Tevi draugos jāuzaicina :-D kā nekā vienā organizācijā esam, vienā faķī mācāmies un vienā forumā čatojam :-D
man a bails, ka es nenogībstu :-D
ziniet-dzīve ir fantastiski sūdīga, bet man par to jāierēc :-D vēl tik derētu Emmanuelles vārds - kā kulaks uz acs un es varētu rīt apprecēt pirmo žļurgdzērāju ciemā :-D