nuu,cenas apm ir no 16-20 ls Lierac produkcijai :)
bet es pasuutiiju bezmaksas paraudzinjus,baigi forshie,un tie tilpumi nemaz peec paraudzinjiem neizskataas..:)
starp citu man ir viens lieks nakts kreems taukainai aadai (15 ml) varu iemainiit pret shokolaadi :)
izklausīsies ļoti savādi, bet vienīgais krēms, kuru pieņem mana sejas āda ir Dzintara, Nivea. Esmu izmēģinājusi kaudzi citu produktu, bet pēc tam man sāk degt āda, paliek sarkana u.t.t.
jaa,tas dzintara ir labs,es ar vinju lietoju,kad sals nezheeliigs bija. forshi,ka tur konservantu nav + baigi leetais
tagad vinju rokaam lietoju,vieniigais kreems,kas reaali pret sausumu paliidz :)
inguce07
akcija bija tepat cosmo maajas lapaa spiideeja visu laiku,tas jau laicinju ieprieksh bij,nezinu vai tagad var dabuut veel :) visdriizaak ka ne .
bāc, man par tiem lierac paraudziņiem aplauziens konkrēts bija.
gāju uz aptieku pēc tik dienām,cik tur vajadzēja. man pārdevēja saka, ka esot beigušies. man bija tāds-wtf??? vai tad viņiem nepiegādā uz noteiktu skaitu un MANAM VĀRDAM? dusmīga biju.
Man bija līdzīgi ar Avene tonējošo krēmiņu, pameģināju testerīti, nopirku, no sākuma - vienkārši perfekts un pēc tam sāka āda dīvaini reaģēt, sarkt un niezēt, pārtraucu lietot, nomierinājās. Baigi žēl, labs tas tonējošais likās. :-/