Šādos gadījumos parasti vāru zupas :-) Man vienai katliņš pietiek divām dienām. Un garšīgi arīdzan :-) Pagaidām esmu speciālists vistas un sēņu zupās, bet lēnām apgūstu arī citas receptes.
Vairēju ar malto gaļu- maltās gaļas mērce ar makaroniem, tāpat pagatavoju kādu sacepumu.
Kartupeļi man vienmēr mājās atrodas, tāpēc nereti uzcepu kartupeļu pankūkas.
Man pārtikai neaiziet daudz naudas, jo esmu viena. Zinu, kas man garšo, zinu bez kā varu iztikt. Piemēram, vistas filejas gabals neizmaksā daudz- citreiz uzcepu fileju, citreiz ar rīsiem vai makaroniem pagatavoju vistas fileju saldā krējuma mērcē vai iegādājos Spilvas Ķīnas mērci (neatminos precīzu nosaukumu). Ja man vienai, tad tas neizmaksā dārgi, protams, ir savādāk, ja mājās ir vīrietis.
Parasti gatavoju uz divām dienām. Gan laika, gan naudas ekonomijas nolūkos :-) Un uz darbu vēl paņemu līdzi, lai nav jāiet pusdienās ārpus darba.