Parunāsim par brīvām attiecībām.

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010

Manas garlaicīgās darba dienas iespaidā,sēžu un visu ko domāju.

Arī par mūžseno jautājumu,kapēc,ja vīrietis guļ ar daudz sievietēm,tas ir normāli,bet ja tā dara sieviete tas nav sabiedrībai pieņemami? Itkā...

Gribēju reāli zināt,cik liela daļa pašu meiteņu ir aizspriedumainas par to,ka sievietes piekopj vienas nakts sakarus,brīvas seksuālās attiecības,maina partnerus -baudot brīvas sievietes statusu?

Mans novērojums,ka sievietes jau pēc 25 (apmēram) ir daudz brīvākas uzskatos par seksu ar nepazīstamu,knapi pazīstamu vai pazīstamu-pievilcīgu,praktiski da jeb kādu,vīrieti. Ja gribās,tad to dara,neizsverot nekādus viedokļus vai morāli.

Vai tas ir pirmais randiņs,precētais kolēģis ,vai vīrietis no blakus rindas veikalā.

Jaunākas meitenes,tomēr vairāk ,manuprāt, domā par to vai tā var vai nevajag,mēdz nožēlot un varbūt pat dramatizēt pašu aktu kā tādu. Baidās sabiedrības nosodijuma,ka vieglprātīgi dzīvo.

Ne reizi vien dzirdēts vārdu salikums par kādu-Tā nu gan ir mau*a !

Mau*a,jo? Jo tiekas ar vairākiem vīriešiem? Negaida mēnesi,lai pārgulētu ar jaunu vīrieti? Iet uz randiņiem vairākas reizes nedēļā?

Īsāk sakot,gribēju zināt jūsu attieksmi,domas par to. Cik daudzām ir tā sauktā "brīvā domāšana" un cik daudzām tas ir tabu?:)

Es apzinos,ka šeit liela daļa ir aizņemtas un tikai "pirmais un vienīgais" attiecībās,tapēc bez rupjībām un citas nosodīšanas ;)

Piebildīšu,ka es tikai par to aizdomājos-kā ir?Un kā domā cosmo meitenes,un vai tiešām šīs vērības mainās ar gadu skaitu pasē vai tomēr nē?:)

21.02.2011 20:48 |

Reitings 22
Reģ: 29.01.2009
Taads sviests par tiem 25 gadiem! :D
Man ir 25 un nemaz nejuutos, ka man nebuutu izveeles un buutu jaakjer un jaagraabj katrs pretiimnaaceejs.... :D
Runaajot par teemu....man nav bijis neviens vienas nakts sakars, bet taas kam bijis nenosodu, jo...dziivojam tak vienreiz un dazjreiz pat itkaa zjeel, ka es nevaru mesties taadaa piedziivojumaa vai avantuuraa :)
Katras pashas zinjaa ir taupiit un sargaat savu templi vai izpaardot biljetes publiskai apskatei! :)
Arii par uzskatu atmaigshanu pierkiitu, tas, kas agraak likaa spilniigi nepienjemami, tagad neliekas tik sausmiigi un neiespeejami! ;)
22.02.2011 01:13 |

Reitings 471
Un kā ir ja esmu brīva (pēc šķiršanās), eju uz randiņiem ar vīrieti, kam naudas netrūkst (man viņš patīk pats par sevi, nevis dēļ tā, kāds ir viņa statuss sabiedrībā), kas to nežēlo, visu izmaksā, lutina, utt. Zinot, ka nekādu attiecību ar viņu nebūs, jo viņam noteikti tādas kā es ir daudzas. Ja mēs pēc trešā vai piektā randiņa pārguļam un turpinam to darīt ikreizi? Tā skaitās maucība? Viņš mani ar tām izmaksāšanām un pārējo nopērk? :D Paskaidrojiet šito!
22.02.2011 02:39 |

Reitings 15
Reģ: 01.12.2010
Fantasy girl - brīva sieviete ap un pēc 25, manuprāt, pats labākais vecums! :)
22.02.2011 02:45 |

Reitings 40
Reģ: 17.10.2009
Seskel's - par šo esmu runājusi ar draudzenēm, un nonācām pie secinājuma, ka visi vīrieši pērk sievietes - ar dāvanām, randiņiem (jo sākumā jau viņi maksā), maksāšanu par dzīvokļiem utt. Viņi uz sievietēm tērē daudz naudas. Kaut kad runājām ar puišiem, arī viņi ir minējuši, ka prostitūtu sanāk lētāk nopirkt :-D
Tas gan viss tā pa jokam, bet katrā jokā daļa patiesības :-P
22.02.2011 02:50 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Sākšu ar to, ka nenosodu ne tās, kas piekopj brīvās attiecības kādu brīdi, ne tās, kam tas ir dzīvesveids [mēs visi nevaram būt vienādi, pasaule būtu garlaicīga, ja tā būtu. Negribas visām būt sievām, mātēm u.c.]..nenosodu arī tās, kas pinas ar aizņemtiem/precētiem vīriešiem, bet ir izņēmums. Nosodu tās, kas tiešām ir neatlaidīgas kā sūdu mušas un, kas nesaprot, ka čalis aizņemts. Tādām gribas pa muti kraut. Protams, ja čalis pats neatšuj, tad nevis meitenei, bet viņam vajag pa muti :-) [atvainojos par agresivitāti] Bet citādi viss ir čikiniekā.
Pati gan neesmu piekopusi brīvās attiecības, bet tāda doma bijusi. Neesmu vienkārši vēl paguvusi. Esmu kopā jau vairāk kā gadu ar brīnišķīgu vīrieti, bet neesmu īsti attiecību cilvēks un neticu īsti tam "one and only for life"..bet kas zin, kā dzīvē viss iegrozīsies :-)
22.02.2011 02:57 |

Reitings 1761
Es nevarētu tikties ar vairākiem vīriešiem un ar visiem pēc kārtas arī gulēt, jo gluži vienkārši negūstu pozitīvas emocijas no pavirša seksa sakara. Emocionālais tukšums man ir pārāk nomācošs, lai tas man derētu.
Kā arī- te jau izskanēja par to templi.. mans augums un sekss vispār man ir pārāk svarīgs, lai es katru simpātisko vīrieti laistu sev klāt.

Man nav pieņemama burtiska vīriešu maiņa katru otro nedēļu.Tas man liekas... netīri, maucīgi. Citādi es nevienam neko nepārmetu un cenšos nenosodīt.
Pilnīgas muļķības par tiem 25. Tas gan nav mans vecums, bet tieši ar katru nākamo gadu jūtos savā ādā labāk- pašpārliecinātāk, apzinos savu sievišķību un seksualitāti. 18-21 gadā man ne puse no tā nebija. Un arī vīriešiem patīk Sievietes, nevis meitenītes.
22.02.2011 02:58 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Un aizmirsu piebilst, ka, manuprāt sievietei no 25 līdz 30 gadiem ir labākais vecums. Zina, ko grib. Pārliecināta, dzīves pieredze, izkopusi stilu, manieres, tehniku u.c. [protams, jebkurā vecumā visam ir izņēmumi] Pašai man līdz tam vecumam vēl laiciņš, bet tieši domāju, ka ap saviem 23..25 būšu daudz foršāka, zinošāka, pārliecinātāka u.c. kā esmu šobrīd :-)
22.02.2011 03:01 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
esmu šobrīd brīvas meitenes statusā, tā teikt izbaudu kārtīgi šo posmu :-)
izbaudu n-to vīriešu uzmanību, tiekos var teikt katru nedēļu ar citu, jau smieklīgi palika, kad vienā restorānā(manā mīļākajā (l) ) viens oficiants jau skatās tā šķībi, kad nāku visu laiku ar dažādiem vīriešiem :-D bet tās tikšanās tā arī beidzās, ne ar vienu neguļu, vnk negribās. Bet arī ja gribētos viņus, tad gulētu! Nevienam jau savu uzticību neesmu solījusi!
Esmu tikusies arī ar aizņemtiem puišiem, arī seks ir bijis, bet ne jau es viena lecu gultā un velku viņu sev līdz..

Ja man kādreiz attiecībās puisis būtu nokrāpis, tad tikai un vienīgi vainotu viņu, ja vien protams tā meitene nebūt kāda mana paziņa vai tmldz. tad gan viņa arī norautos:D

Nenosodu cilvēkus! Ne man kādu nosodīt vai audzināt :-|
katrs taču izdzīvo savu dzīvi |-)
22.02.2011 03:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja man sieviete ,virietis patik ka cilveks unpiekopj sis brivas attiecibas-mani tiesam tas netrauce!!!
Ko dod tas ,ja cilveks ir teiksim- loti godigs,bet loti neinteresanta ,garlaiciga,tuksa persona!!!???
Pasai nav bijusas sadas attiecibas,bet ir bijusi draugi viriesi-ari aiznemti!!! :-)
Es ,ar izteicienu "izbaudit dzivi", biezi saprotu pavisam kaut ko citu ,ka mainit sex partnerus bez apstajas... :-P
22.02.2011 03:30 |

Reitings 22
Kaa teica viena vecmaaminja savos 60 gados...."Ja man buutu dota iespeeja dziivot dziivi veelreiz, tad gan es to tik godiigi vairs nedziivotu!"
He he...padomaajiet par to :-P :-D
22.02.2011 05:05 |

Reitings 217
Reģ: 29.03.2010
esmu brīva sieviete. vai tādēļ man būtu jāatsakās no seksa? jā, jaunībā bija daudz vienas nakts attiecības, bet tagad man ir divi vīrieši ar kuriem regulāri man ir sekss. vai man par to būtu jākaunās?
abi vīrieši ir aizņemti, laikam tas arī man liek viņus tik traki gribēt. ar abiem var izrunāties, prot mani iepriecināt.

un es nenosodu nevienu sievieti. ja vīrietis ir izvēlējies krāpt, tad viņš ir vainīgs, no sākuma gan man bija pārmetumi sev, bet tad es sapratu, ka tā nav mana vaina
22.02.2011 05:33 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Ap 25-30 gadi sievietes izskatās vislabāk kā jebkad (protams, ja vien nav nolaidušās)un to varu arī teikt par sevi - nav man tālu tie 25 gadi un es izskatos tik labi kā vēl nekad un jūtos arī pašpārliecinātāka kā pirms 2,3 un vairāk gadiem:)
22.02.2011 10:22 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man patika Magdalēnas rakstītais:
''Mani uzskati ir pavisam vienkārši - mans ķermenis ir mans templis. Un templī es "ielaidīšu" tikai īpašus cilvēkus. Kuram katram nav iespējas man pietuvoties. Un ar smuku ģīmi vien nepietiek.''
100% piekrītu.
Nezinu,vai tabu,bet tas vnk nav man.Es vnk neesmu tāda.Man šķiet,ka es piekopjot tādu dzīvesstilu ar laiku sāktu sevi ienīst un justos,pretīga,netīra,tāda,ko apgrābstījis bez maz katrs,kam nav slinkums.Un es negribu tāda justies.
Kaut kā šaubos,ka pēc 25 gadiem man pēkšņi kko tādu gribēsies.Tas tiešām nav man...
22.02.2011 14:41 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
ja nevienam ipashi nekladzinaasi, piemeeram, draudzeneem, ka es 5dien parguleju ar Peeteri vai 7dien ar Maartinju, tad neviens iipashi neko sliktu nedomaas un nezinaas, jo man liekas, ka par intiimo dziivi nevienam iipashi nevajag stastit, savukart ja kladzina ar cik un ar ko parguleeji, tad logiski, buus uzskats, ka esi mauka :D nu es taa domaaju. Bet es pati...hmm...ja buutu briiva patreiz, tad ljoti paardomaati izveletos partneri un visticamaak, ja buutu tikai sekss, tad ar vienu vai varbuut diviem pieguleetajiem :D nu ja gadijumaa viens ir aiznemts aadu vakaru :D bet taa lai vnk iepaziitos un pargulet taapat vien aiz neko dariit, domaju, ka nedariitu, es agraa jauniibaa mulkiibas jau sadariju :D (s)
22.02.2011 15:08 |

Reitings 12651
man viss šķiet pieņemami, ja vien nav tā, ka tas jau kā tāds ieradums, nu, apmēram "cik tad čaļus šonedēļ ievilkšu gultā". Par tiem gadiem nezinu, ceru tikai, ka pati uz vecumu nekļūšu aizspriedumaina.

Aizņemtie gan man ir tabu :-P
22.02.2011 15:15 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
1. man liekas, ka tas ta vesturiski vai tiri biologiski ir, ka virietim ir baz maz vai ieprogrammets izplatit savu seklu, lai nodrosinatu sugas turpmako eksistenci.
2. ja man butu bijusi krietni bagataka seksuala dzive ar dazadiem partneriem, tad es to neafisetu, jo kam man tas vajadzigs.
bet ja runa par brivajam attiecibam, kad abi kipa ir kopa, bet var pisties apkart ar citiem-neatbalstu, jo neesmu nejutigs un neemocionals cilveks.
23.02.2011 19:22 |

Reitings 393
Agrāk es biju "īstais un vienīgais" piekritēja,domāju,ka katrs vīrietis,kas ienāk manā dzīvē uzreiz man būs īstais un vienīgais.bet tas vairāk bija pašsapmāns.tad nu dzīvē iegājās tā,ka man iepatikās viens čalis ar ko strādājām kopā un mēs pārgulējām,bez saistībām.teikšu gan,ka brīvās attiecības notrulina cilvēku,jo es iemācījos neko nejust.tjipa sex tāpēc,ka gribas,bet ne jau ka tāpēc,ka es to cilvēku mīlu un patiešām ar visu sirdi un dvēseli gribētu tieši viņam atdoties...
pilnīgi varu piekrist,ka jaunās meitenes skatās uz to kā uz šausmām,vecākas zin ko grib un atļaujas to paņemt.
bet lai es gulētu ar precējušos vai aizņemtu...nedomāju viss,lai cik man viņš patiktu,tā tomēr ir cūcība.(ar izņēmjumiem)
šobrīd man ir superīgas brīvas attiecības ar vienu partneri,mēs viens otram uzticamies un nelaižam pa kreisi.baidaties no šitā varianata! :-D :-D tā kā sasaista,tā kā nesasaista... :-D :-D
24.02.2011 14:38 |

Reitings 393
un es te tā padomāju..vai ta pei brīvajaām attiecībām arī nevar uzskatīt tās,kurās pāris satiekas pāris reizes mēnesī un patusējas,guļ kopā?tas jau tāpat vien sanāk..tu domā,ka viņš tevi nekrāpj un viņš,ka tu viņam esi uzticīga...
24.02.2011 14:42 |

Reitings 1
Reģ: 04.10.2009
Interesanta tēma īstenībā, jā.
Nu ar mani šajā jomā ir tā, ka es pilnīgi noteikti atbalstu vienas nakts sakarus. Esmu sapratusi, ka attiecības pilnīgi nav priekš manis, man patīk pilnīga brīvība un neatkarība no neviena cita! Es seksa ziņā pārtieku tikai ar vienas (nu labi dažreiz vairāk ar vienu un to pašu cilvēku pārgulēt, bet parasti tas notiek ar tādu lielāku intervālu) nakts attiecībām. Varbūt neziklausās ļoti gudri, bet tāda nu es esmu un neko pagaidām nemaz netaisos mainīt. :) Un īstenībā nedomāju, ka vecums šajā ziņā daudz ko maina.
01.03.2011 02:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits