Parunāsim par brīvām attiecībām.

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010

Manas garlaicīgās darba dienas iespaidā,sēžu un visu ko domāju.

Arī par mūžseno jautājumu,kapēc,ja vīrietis guļ ar daudz sievietēm,tas ir normāli,bet ja tā dara sieviete tas nav sabiedrībai pieņemami? Itkā...

Gribēju reāli zināt,cik liela daļa pašu meiteņu ir aizspriedumainas par to,ka sievietes piekopj vienas nakts sakarus,brīvas seksuālās attiecības,maina partnerus -baudot brīvas sievietes statusu?

Mans novērojums,ka sievietes jau pēc 25 (apmēram) ir daudz brīvākas uzskatos par seksu ar nepazīstamu,knapi pazīstamu vai pazīstamu-pievilcīgu,praktiski da jeb kādu,vīrieti. Ja gribās,tad to dara,neizsverot nekādus viedokļus vai morāli.

Vai tas ir pirmais randiņs,precētais kolēģis ,vai vīrietis no blakus rindas veikalā.

Jaunākas meitenes,tomēr vairāk ,manuprāt, domā par to vai tā var vai nevajag,mēdz nožēlot un varbūt pat dramatizēt pašu aktu kā tādu. Baidās sabiedrības nosodijuma,ka vieglprātīgi dzīvo.

Ne reizi vien dzirdēts vārdu salikums par kādu-Tā nu gan ir mau*a !

Mau*a,jo? Jo tiekas ar vairākiem vīriešiem? Negaida mēnesi,lai pārgulētu ar jaunu vīrieti? Iet uz randiņiem vairākas reizes nedēļā?

Īsāk sakot,gribēju zināt jūsu attieksmi,domas par to. Cik daudzām ir tā sauktā "brīvā domāšana" un cik daudzām tas ir tabu?:)

Es apzinos,ka šeit liela daļa ir aizņemtas un tikai "pirmais un vienīgais" attiecībās,tapēc bez rupjībām un citas nosodīšanas ;)

Piebildīšu,ka es tikai par to aizdomājos-kā ir?Un kā domā cosmo meitenes,un vai tiešām šīs vērības mainās ar gadu skaitu pasē vai tomēr nē?:)

21.02.2011 20:48 |

10 gadi
Reitings 1002
Reģ: 24.09.2010
Pat necerēju, ka būs tik daudz modernu un saprotošu cilvēku. Es gribētu,lai man būtu viens - tas īstais un vienīgais, bet nu nesanāk - nesanāk atrast dzīvesdraugu, dzīvesbiedru.
21.02.2011 21:54 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Magdalēna perfekti pateica:
"Mani uzskati ir pavisam vienkārši - mans ķermenis ir mans templis. Un templī es "ielaidīšu" tikai īpašus cilvēkus. Kuram katram nav iespējas man pietuvoties. Un ar smuku ģīmi vien nepietiek. "

Šie teikumi atbilst prefekti arī man :-)
21.02.2011 21:56 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Es pārgulēšanu arī nespētu, mani mierina doma, ka toreiz viņš bija tik nenormāli sadzēries, ka tur nebija kam stāvēt vienkārši :-D :-D (bet tā noteikti nav atruna, ka alko bija pie vainas, par to var aizmirst)

Bet nu, kā jau teicu, tas iedragāja ne tikai pašcieņu, bet arī attiecības, jo uzticību tā arī līdz galam par visiem 100% manās acīs nav vairs atguvis, jā, līdz šim gandrīz man vienmēr ir bijušas kkādas aizdomas, bažas vai šaubas, dažreiz jau liekas, ka tā ir paranoja.

Bet nu gribas ticēt, ka laikam ejot cilvēki mainas tam līdzi :-) Gribu ticēt, ja sākums nebija rozēm kaisīts, tad varbūt lemts, ka turpmāk nebūs ērkšķu un akmeņu, vismaz tik lielu :-)
21.02.2011 21:57 |

Reitings 40
Reģ: 17.10.2009
Man ir tūlīt 24, un es esmu brīva. Es neeju un neguļu apkārt ar visiem puišiem. Es esmu ļoti izvēlīga, un, kā jau minēja, mans ķermenis ir mans templis. Tajā ielaižu tikai tos, ko vēlos, un sekss man ir savienojams tikai ar jūtām un (l)
Kopumā, vienas nakts attiecības nebija, tiekos šobrīd tikai ar bijušo, lai mīlētos. Citus vēl negribas.
Nenosodu nevienu, kas guļ ar aizņemtiem, vai brīvajiem un maina bieži savus partnerus. Viss atkarīgs no katra paša cilvēka.
Tikai aizdomājos, par to teikto, kur kāda teica, ka pēc 25 grūti ko atrast. Jā, ir grūti, bet, ja sāk skatīties, tad aptuveni tas ir laiks, kad daudzi, kas sāka attiecības 18-20 gados sāk šķirties.... Arī tur ir par ko padomāt. Attiecības veidot ir grūti, citam veicas labāk, citam viss notiek retāk, bet tāpēc, ka 25 gados vēl nekas nav atrasts nenozīmē, ka pasaulē vairs nav vīriešu. Ir, un daudzi tādi ir attiecībās, kurās nejūtās labi!
21.02.2011 22:02 |

Reitings 1058
Un vispār, kad man bija 16 gadi un nebija vēl nopietna puiša, nu tāda pastāvīga, tad es bieži vien brīvdienas pavadīju ar vienu puisi, kuram laikam tad bija 21 un bija meitene! Nekā jau baigi nopietna man nebija, pabučojāmies, kkur pavizinājāmies un tādā garā. Toreiz biju laimīga, jo puisis veltīja daudz laika un uzmanība, pat nēsāja uz rokām, bet zinu, ka laikam tagad vairs tomēr tā nevarētu. Tagad, kad ir pastāvīgas attiecības saprotu, kā tas ir, kad tu esi tā aizņemtā un vari visu apskatīties no otras puses!

Manuprāt, nav tāds viens vainīgais, aizņemtais vai brīvā, jo katrs uz to tiecas savu mērķu vadīts. Tikpat labi var teikt, ka aizņemtam nav brīv' tikties ar citām, bet tikpat labi var teikt citām nav korekti tikties ar aizņemtiem! Tomēr katrs dzīvojam pa savam!

Es zinu to, ka, ja tagad uzzinātu, ka tomēr kāda brīvā tiekas ar manu čali, es laikam varētu ievilkt pa seju, jo man iekšā būtu reāls niknums, ka cik nu var kāds bojāt dzīvi :-D Kādreiz es domāju, kur tas redzēts, ka meitene iet un sit, bet, ja pa labam nesaprastu, ka nav ko līst, protams, gadījumā, ja pats vīrietis to neprovucē, ja vnk gadījusies uzmācīga muša :-D :-D
21.02.2011 22:06 |

Reitings 577
Reģ: 29.01.2009
Man pret šādu dzīves veidu vispār nav nekādu aizspriedumu .Katra dzīvo kā grib.

Tā kā šīs ir vienas nakts attiecības tur pēc tam nav ko nožēlot.
Par to ko padomās citas ar nav jāuztraucas jo tās padomātājās tā ar visu dzīvi sēdēs un bakstīs uz citām ar pirkstu tāda suga.

21.02.2011 22:09 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Ā,mans vēlviens novērojums. Kurš protams NAV attiecināms 100% uz visām!
Ka meitenes, kuras šobrīd atrodas nopietnās attiecībās,ir tās,kuras vaino tās mīļākās pie tā,ka vīrietis krāpj. Tas ir kāds slēpts naids un bailes,ka kāda brīvā ,kura tiekas ar aizņemtajiem ,pinas arī ar viņas draugu.(?)
Vai tas ir tādēļ,ka sieviešu niķis ir pievērt acis uz vīrieša dabu,uzvedību un visādu citādu kretīnismu? Nespēja noticēt,ka vīrietis tomēr izrādijies draņķis? Nespēja iedomāties,ka pati nav veltijusi pietiekamu uzmanību attiecībām?
Bet vieglak novelt to visu,ka kāds no malas ir izjaucis "ideālo savienību"? (t) :-)
21.02.2011 22:19 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Rafaello :)
Tu pareizi saki, vieglāk novelt, nekā padomāt, ko es pati esmu izdarījusi nepareizi :)

Es arī nemeklētu vainīgo, jo pašas taču redzam,kas notiek mūsu attiecībās, nevis kāds cits.

p.s. kā jau Tu teici, ne visas to redz..
21.02.2011 22:29 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
1- manuprāt, tieši tīņa gados grib skriet un dauzīties, neaizdomājoties, bet vēlāk, kad gadi jau pāri, piemēram, 25, sāk domāt. :-)
2- Nav tā, ka tās ''citas sievietes'' vienīgās vaino. :-| :-D
21.02.2011 22:34 |

Reitings 1058
No manas pieredzes, man ir draugs, kuram bija slimīgi greisirdīga meitene un viņa visu laiku auroja, ka starp mani un to puisi kaut kas ir, ka viņš mani gribot gultā utt., kaut gan varbūt labi, ja reizi mēnesī vnk piedāvāju sastādīt kompāniju un papusdienot, pieminēšu, ka arī meiteni vienmēr esmu aicinājusi līdzi, pieminēšu vēl, ka man ir draugs, arī to viņa zināja. Tur es tiešām neredzēju pamatu kaut kādai nosodīšanai, ka es esmu su*ka, kā viņa bija teikusi :-P

Kas attiecas, protams, lielākoties paši vīrieši ir vainīgi un gatavi krist kārdinājumā, bet ir reizes, kad tiešām ir meitenes, kas īsti līdz galam nesaprot, kad viņām paskaidro, visu gaišu, tad tas tomēr tracina!

Lai vai kā, mani šobrīd neuzrunā aizņemtie, nezinu vai tāpēc, ka pati esmu aizņemta, vai tāpēc, ka negribētu ar kādu pannu vai kastroli dabūt pa galvu no kādas dusmīgas sievas :-D

Un vispār es tiešām esmu novērojusi, ka ir tāds konkrēts meiteņu tips, kas tiecas uz aizņemtajiem, pēc tam, kad nedabū to, ko bija gaidījušas vai bija solīts, tad skrien stāstīt sievai/draudzenei, tādas es gan neatbalstu, nu nafig postīt citiem ģimeni! Ja biji ēnā, tad arī paliec ēnā!
21.02.2011 22:36 |

Reitings 4718
Iespējams, es nespētu ar aizņemtu vīrieti, jo man būtu tā doma - ir kāda, kas viņu mīl un gaida, bet viņš laiž pa kreisi.
Un tagad es domāju (nezinu,kā es domātu, ja ar to saskārtos), bet es nevainotu to sievieti. Es vainotu vīrieti par to, ka viņš nespēj pateikt, ka kaut kas nav kārtībā. Kā jau daudzas šeit ir rakstījušas, ka krāpj jau tikai tad, ja ir kādas problēmas.
Arī es,iespējams, tiku krāpta tikai tādēļ, ka tam džekam biju pirmā, attiecības mums nebija vairs tik labas.. un viņam vienkārši gribējās kaut ko jaunu.
21.02.2011 22:39 |

Reitings 28
Reģ: 04.12.2010
Man nav "briva domasana". Nepatik tadi, kas gul ar katru, kas skiet daudz maz pienemams, tikai seksa pec. Manuprat, tas ir kaut ka... nesmuki. Dzivnieciski. Un nepatik, kad cilveki saka, ka "dzive ir viena, tapec ta ir jabauda". Parak virspuseji manai gaumei.
21.02.2011 22:45 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
Man gan liekas, ka meitenei nevajag skriet sist otru meiču dēļ tā, ka viņa līp klāt pusim. Kas puism mutes nav, ka nevar pateikt un atšūt? Ja nesanāk pa labam, lai uzdriš tā, ka maz neliekas.. reti, kura turpinātu līst klāt pusim, kurš kārtīgi atšūtu.
Man liekas, ka tādos gadījumos, kad citas meičas jaucas un džeki saka "es viņai teicu, bet viņa nesaprot.. es nevaru viņai rupji pateikt, jo neesmu tāds", viņiem pašiem šī situācija ļoti patīk. Un tad jau jārisina šī problēma ar puisi nevis ar meitenei.
Priekš manis tas laikam būtu kkā par zemu iet klāt un skandalēties ar citām meičām. To visu var izdarīt pusis. Tas priekš manis būtu pazemojums un necieņa no puiša puses.
21.02.2011 22:47 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Martinique es to nebiju domājusi, ka jāliekas uzreiz ar katru pretīmnācēju gultā!!
21.02.2011 22:48 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
Saujā benzīna piemērs tik labs! Noteikti ilgi paliks atmiņā! 8-)
21.02.2011 22:50 |

Reitings 3022
Visu gan neizlasīju, bet kādas muļķības, ka pēc 25 brīva sieviete neko labu vairs nevar dabūt. Man bija 27, kad iepazinos ar savu nu jau nākošo vīru.

Neaizmirstiet arī to teicienu, ka sieviete vislabākā gultā ir 28 gadu vecumā. tb man šķiet, jo vecāka palieku, jo vispār dzīve arvien labāka kļūst.

Ja nav attiecību, tad katrs lai dzīvo kā vēlas, bet attiecībās laišanu pa kreisi neatbalstu un sevi tādās attiecībās, kad zinu, ka puisis/vīrs guļ ar citām, un es to zinu, iedomāties nevaru.
21.02.2011 23:36 |

Reitings 544
Rafaello :) runāja par meitenēm, kas piever acis uz to, ka krāpj abi, bet vaino tikai mīļāko. Man tik daudzām draudzenēm tā ir gadījies, ka puisis jau tas labiņais un tā meitene gan jau, ka leca virsū un bezmaz izvaroja. No malas tas izskatās tik skumji, ka it kā var redzēt, ka puisis smejas par draudzeni, viņa to redz un vaino pavisam ne to cilvēku...

Ja es uzzinātu, ka mani krapj - es vainotu TIKAI puisi - man tā meitene it nemaz neinteresē, pat ja viņa zinātu, ka draugs ir aizņemts. Vīrietis ir tas, kuram jāsūta tā meitene d****.
21.02.2011 23:49 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Esm avērta daudzām everģēlībām, bet uzskatu,ka tas nenozīmē atdoties katru nedēļu citam. Man patika bučoties-uz vella paraušanu (s) Bet tagad pārdomājot-puse no tiem bija kļūdas. Kad apskatos to ciparu (s)
Ar to gulēšanu-katra paša darīšana, bet es tik tālu neietu, ja tas man būtu just for fun! Jā, ja tas vilktu uz attiecībām, protams.
21.02.2011 23:49 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Nav man bijuši gadījumsakari utml.attiecības, bet, ja kādai draudzenei, paziņai tā ir, tad nenosodu viņu, jo manuprāt, ja cilvēks vēlas baudīt dzīvi, tad, lai bauda.
Brīvas attiecības nav nekas nosodāms.
22.02.2011 00:21 |

Reitings 2295
Es domāju, ka tas pilnībā nav atkarīgs no vecuma.

Par šāda veida attiecībām... Manuprāt, tas ir normāli un pieņemami, ja tas ir kādā noteiktā dzīves posmā. Vai nu jaunībā, kad jauns un dulls. Vai pēc šķiršanās. Vai pusmūža krīzē. Tas var būt pusgadu vai pāris gadus. Bet kādu noteiktu laiku. Tas ir ok.

Bet, ja tas ir kā dzīvesveids forever, tad no tāda cilvēka nav ko labu gaidīt.
22.02.2011 00:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!