Padalieties, kādi skaistumkopšanas (dekoratīvie, kopšanas) produkti ir Jūsu topā, ko Jūs pērkat vēl un vēl un bez kā nevarat iztikt? Gribu smelties iedvesmu :) īpaši mani interesē kopjošā eko kosmētika :)
Jau sen lietoju un visu laiku pērku Dzintara lūpu balzamus, jau laiciņu lietoju Dermowas sejas ziepes taukainai ādai - labi attīra, laikam jau trešais gabaliņš iet. Vēl must have man ir Joico K-pak matu kopšanas līdzekļi - ļoti patīk šampūns un maskas, kondicionieris arī ok. Pārējais viss laikam tomēr vairāk vai mazāk mainās, vai ilgi lietojas :D
Man tie ir:
Madara tonējošs fluīds;
Maybelline skropstu tuša - vienīgā, kura man der;
Lancome lūpu krāsa - ļoti patīkama mīksta tekstūra tai ir (l)
Lumene pēleks acu zīmulis - ļoti labi var tikt pie smoky eyes un neizskatīties pēc vieglas uzvedības meitenes :D
Krēmus, lūpu spīdumus, šampūnus mainu, bet pārsvārā pērku biokosmētiku, mani favorīti - Madara un John masters organics, matiem gan organiskie šampūni ne īpaši - tāpēc visbiežāk ņemu tigi :-)
Ā, un veikalu losjonu un toniku vietā lietoju paštaisītu gurķu losjonu! :-)
Jūs, kas lietojat Dzintara balzāmu, esat mēģinājušas Neutrogena vai Nivea Hydro lūpu balzāmus?
Protams, katram savs, bet nomaiņa uz minētajiem man bija liels, ļoti patīkams atklājums un nekad vairs pie Dzintara neatgriezīšos.
Iesakiet kaut ko matiem. Matu spīdumam, kaut ko pūšamu vēlams :D Smuki smaržojošu. Sausiem matu galiem. Nu nez kaut ko foršu sagribējās. :D
Bet tikai no profesionālajiem. :)
Tas clarins, par ko runājat man bija. Vispār bija komplekts - sejas krēms, pieniņš, toniks. Biju laimējusi loterijā clarins 100 ls vērtībā. bet nu manai ādai nekādu izmaiņu nebija pēc pusgada lietošanas. :-)
Vienīgais, ko tiešām nekad nemainītu ne pret ko - Artdeco exfoliating facial cleaning gel! Dievinu! nekas tik labi netīra ādu, kā šis ! :)
Matus kopju dabīgi! :)
Matus ir ļoti labi un veselīgi skalot ar dadža saknes uzlējumu, kļūst tādi mīksti uzreiz, maniem arī tagad prasītos kaut ko tādu šobrīd, jo tā jau diezgan īsi un galos vēl spurojas, bet kur tad lai ziemas laikā, Rīgā atrod dadzi :-D
Es te vēl par majonēzes masku lasīju, domāju pamēģināt, bet nav tā, ka mati pēc tam pēc majonēzes smird ( arī pēc šampūna lietošanas)?
Ja? Ēd nost krāsu? Interesanti, kas man sanāktu, jo man mati teorētiski ir tumši brūni, bet prakstiski - melni. Varbūt lietojot regulāri majonēzes masku, tikšu atpakaļ pie saviem dabīgajiem bez ķīmiskā krāsas noņēmēja? :-D