Muusu bijushie!

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010

Vienu nakti,kad nenaca miegs,ar draugu kkaa ssakaam runaat par bijusajiem/bijusajam. Vins loti zinkaariigi mani pratinaaja-ko esmu darijusi ar citiem dzekiem ieprieks,kaadas bija attieciibas,raxturi,gultas lietas utt. Kaa ari pastastija par savu pagatni.lai gan par vinja milestibu man ne ipasi patika klausities,ta4u zinu,ka mums ir viss veel skaistaak:D.. nu karo4- nacas man atcereties par bijuso chali(par viirieti es vinju tgd joprojam nenosauktu),un ziniet,man uznaca tads kaa riebums- kaa es ar vinu vareeju vispar but!!nee,kaa cilveeks vins bij ok,neko sliktu par to nevaru teikt,bet kaa viirietis tgd liekas-nu fuj,kaada es biju lashara :D ja agraak man patika kkaadi saldaakie 4alji,tad tgd man ir galiigs pretstats gan vizuaali gan raxturaa. Kaa ir ar Jums? vai esosais viirietis ir liidziigs bijushajam,jeb juusu gaume ir mainiijusies par 180graadiem?

16.02.2011 03:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Escade-es tiesam runaju nopietni par to-mes kadreiz pieminam kaut ko ,ko negribam....biezi,un tiesi tas ari notiek!!!Tapec ir izteiciens ,ka pat domat nedrikst ,par to ,ko nevelies,kur nu vel laist ara |-) !!!Tapec jau "The Secret" bija teikts-ja visi daritu ta ,ka gramata maca,tad viss butu loti labi,bet to izdarit kadreiz ir loti gruti,ja pat piespiezas!!!Jamegina !!! :-)
16.02.2011 03:39 |

Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
tur taa lieta,ka domas kontroleet ir gruti,jo vinjas ne tikai apzinati,bet ari peeksni uzpeld!Protams,ja strada ar sevi un virzi domas uz pozitivo,tad to vairaak ari sanem.Bet pie siem secinajumiem ne visi nonak atri!Cits to saprot 20 gados,cits 40,50!
16.02.2011 03:47 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
escade = protams, katrs to apjauš citā vecumā, līdz dažiem šī apgaismība vispār netiek un līdz kaa malai tās ir lielas muļķības, o vieglāk ir dzīvot savā pelēkajā ikdienā un pagausties, nekā ko pamainīt un redzēt sauli iespīdam logā. Tāpēc jau cilvēki ir dažādi - vienam varavīksne rada smaidu, otram pilnīgi vienalga, lai neteiktu savādāk...
16.02.2011 03:49 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nav ne tuvu bijušajam.Visās šī vārda labākajās nozīmēs.
16.02.2011 03:49 |

Reitings 418
Tagadējas 100x labāks un 100x savādāks nekā bijušie (l)
16.02.2011 04:00 |

Reitings 8968
pēc izskata, varētu būt, ka ir kaut kādas līdzības, bet tā, pilnīgi dažādi cilvēki
16.02.2011 04:16 |

10 gadi
Reitings 374
Escade, man bija pavisam līdzīgi. :)
nekad īsti neesmu zinājusi, ko vēlos, kamēr vienmēr zināju, ko nemūžam negribu. nu un tad bija viens cilvēks, kurā bija gandrīz visas lietas par kurā vienmēr esmu biju ar visām četrām pret. un paradoksāli, ka iemīlējos, ko arī nekad neesmu vēlējusies. nekas ar to cilvēku gan nesanāca un vēl joprojām, pēc diezgan ilga laika ir dalītas jūtas par to visu.. esmu priecīga un reizē dusmīga, ka pati visu sačakarēju.

bet vispār man gaume kā tāda nav mainījusies. ir mainījusies tikai domāšana, jo tagad esmu pārliecināta, ka īsti nav nozīmes visiem maniem parametriem un nostājām, viens cilvēks var "apgāzt" visu manu domāšanu, un es tur neko nespēšu darīt. :)
16.02.2011 04:32 |

Reitings 138
Man kaut kā pagadījies iekrist uz pilnīgi vienādiem vīriešiem, paldies Dievam, ka lielu trūkumu viņiem nav bijuši, kā piemēram dzeršana un tādas lietas, bet toties daudz mazu kaitinošu īpašību un visiem kā vienam tās bija vienādas. Pie tam dzīvē esmu satikusi daudz vīriešus, kas zinu, ka būtu ideāli attiecībām, bet nu nenostrādā man tas klikšķis :)
16.02.2011 11:25 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Viņš ir pilnīgi savādāks kā ex draugi un daudz labāks - vienmēr domā par manu pašsajūtu, ir līdzās, kad tas visvairāk vajadzīgs, gādīgs un man ir ko mācīties no viņa utt.
16.02.2011 11:29 |

Reitings 4718
Es uzskatu, ka viņi pēc izskata nav līdzīgi, bet ir daži cilvēki,kas saka, ka esot līdzīgi. Varbūt tāpēc, ka abi blondīņi (l)
bet vispār es nesaprotu, kā es tik ilgi varēju būt kopā ar bijušo, kur man pietika tik daudz spēka un, kur man bija prāts sevi mocīt?!
rakstura ziņā viņi ir pilnīgi dažādi.
Tagadējo draugu pat salīdzināt nevar.. viņiem viss atšķirās raksturos. :-)
16.02.2011 11:42 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Mani bijušie bija pilnīgi dažādi cilvēki. Esmu draudzējusies gan ar sevī iemīlējušos narcisu, gan sportistu, gan mākslinieku. Tagad tiekos ar vīrieti, kurš jau tuvojas manam iepriekš iedomātajam tēlam- vecāks, izglītots, inteliģents, interesanta personība, mums ir daudz kopīgu interešu! Nevar ne salīdzināt ar bijušajiem!

Tomēr jāatzīst, ka katram savam bijušajam varu pateikt lielu paldies! Katrs cilvēks sniedz mums kādu mācību un bijušie tāpēc arī ir bijušie, ka esam no viņiem paņēmuši visu, kas tajā konkrētajā mirklī mums ir bijis nepieciešams, lai varētu doties pretī kam labākam :-) Tagad es vismaz skaidri zinu, kādu cilvēku vēlos sev blakus :-)
16.02.2011 11:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)