Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Labi kūstoša šokolāde

 
Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010

Kura no veikalā nopērkamajām šokolādēm vislabāk kūst?

Zinu, ka viegli kūstošas šokolādes u.c.labumus var nopirkt Mūkusalas 73, bet aukstā laika dēļ nekur negribas braukt.

13.02.2011 20:10 |
 
Reitings 102
Reģ: 13.01.2011
Porainā:)
13.02.2011 20:12 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
vislabāk kūst tieši kausēšanai paredzētās šokolādes! stockman var nopirkt gan tādus kā batoniņus, gan granuliņas!!

bet principā, arī parastās tāfelītes labi kūst, galvenais atcerēties un kausēt ūdens peldē!! :-)
13.02.2011 20:16 |
 
Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
tirgū nopērkamā sveramā ir ļoti laba kausēšanai, bet tai gan jau ar jābrauc pakaļ.
kādam te svētku gardumi top :-P
13.02.2011 20:37 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Es vienmēr pērku un lietoju tieši kausēšanai lētās šokolādītes, laikam jau viņas tur sojas šokolādes skaitās... Nu tās, kas ķip lielā šokolāde, bet pa 20 sant!
Un tiešām ļoooti labi kūst, ir lēta un nav nemaz tik negaršīga un ja vēl tikai kādai dekorēšanai, tad jau vispār var teikt, ka ideāla! :-)
13.02.2011 20:46 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
visparastākā Laimas šokolāde, ļoti labi kūst ūdens peldē :)
13.02.2011 21:14 |
 
Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
porainā jau nav nekāds šokolādes paveids,tikai parastajai ir gaiss klāt :-D


Bulli-kādam nolūkam? ja gribi kā karsto dzērienu,pateikšu proporcijas ar saldo krējumu kā jājauc...

bet kūst jau visas labi, principā tās kuras kūst vislabāk ir ar vairāk taukvielām un mazāk kakao..
13.02.2011 21:16 |
 
Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Es tiko kausēju šokolādi priekš konfektēm :)
Pirku kkādu austrijas, tā baigi ātri sacietē, nepaspēju pat kārtīgi formiņās saliet :p
Tad bija kkāda baltā uz S burta, kas ir jau gabaliņos, tā ļoti labi kusa un tik ātri arī nesacietē :)
13.02.2011 21:55 |
 
10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
zinu to, ka Laima šokolāde slikti kūst :-P
13.02.2011 22:04 |
 
Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
gribu taisīt šokolādes bumbiņas ar pildījumu:)
13.02.2011 22:43 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
chocoo, vari man uz e-pastu atsūtīt tās proporcijas šokodzērienam?? :-)
[email protected]
13.02.2011 22:47 |
 
Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
bai-bai, Tev @ :-)
bullis-tad nopērc normālu tumšo šokolādi,nevis kaut kādu sojas un kausē ūdens peldē.
kausēšanas process notiek,kad ieliek 2as bļodas vienu otrā..
kad cietā šokolāde ir daudz maz izkususi,izņem no otras bļodas un maisi,maisot pievieno sadrupinātus gabaliņus (viņi izkusīs) vari kādu lielu sauju iebērt :-)
tas tāpēc,lai iegūtu pareizo T darbam ar šokolādi,jo ja tā būs par mazu vai lielu,tad vai nu necietēs vai būs grubuļaina vai paliks balta
un nedod dievs,neliec saldētavā,paturi kādas 10min uz galda,istabas temperatūrā un tikai tad liec ledusskapī,lai gan vari nelikt vispār,jo istabas T tāpat labi sacietēs :-)
13.02.2011 23:09 |
 
Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
tie gabaliņi saucas šokolādes kaletes ;-)
13.02.2011 23:10 |
 
Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Paldies, jācer, ka rīt man izdosies:)
13.02.2011 23:15 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
Bulli ja vel nav par veelu ieteikt tad Pergale šokolāde lieliski derētu tavam desertam ;-)
14.02.2011 05:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits