Kāda kādreiz ir izmantojusi?... Kādas atsauksmes?...
un.... Vai iespējams norēķināties tikai tad, kad pasūtījums ir piegādāts, piemēram, pastā... Respektīvi - ne ar priekšapmaksu. ... man vienkārši nav vairs internetbankas (e)
Esmu izmantojusi!
Kas tā par norēķināšanos pastā, vai tad tur tādu piedāvā? Nedomāju vis
Mēs, kad pirkām, kurjers atgādāja pie durvīm.
(bet man atmiņā kkāds fakts, ka maksājām kurjeram.. vai arī kko jaucu)
Mājas lapā teikts, ka iespējams piegādāt arī pa pastu.... un tad es iedomājos, ka būtu SUPERĪGI, ja varētu dāvanu saņemot samaksāt.... :-D :-D..
Ai, būs jāskrien uz banku atjaunot internetbanku (e)
....
Man tikai joks tāds, ka dāvanu gribu pasūtīt draugam dzimšanas dienai.... smieklīgi būs, ja kurjers zvanīs pie durvīm, kad atnesis dāvanu, bet draugs tad mājās :-D...
ai, vēl jau pastāv variants - aizbraukt pie viņiem... bet tas man galīgi nepatīk :-D
Nuu jaa tur ir dāvanu kartes, piemēram, dāvanu karte 28Ls vērtībā uz šokolādes masāžu, 25Ls fotosesija utt.. Nu tas pats kas tanī dāvanu servisā vien sanāk :)
Ja tev tuvumā kkur ir lielā maksima, tad varbūt aizej apskaties, domāju, ka tur uz kartingiem arī jābūt :)
Man te pat netālu ir :-) :-)...
un cik pēc mājas lapas info sapratu, tad tur ir dāvanu kartes populārākajām dāvanām... kartingi ir populārāko sarakstā...
Super, katrā ziņā - paldies par informāciju, meitenes ;-)
Esmu iegādājusies vairākas dāvanas no portāla, un vienmēr esmu apmierināta, gan ar apkalpošanu, gan dāvanas saņemšanu. :) Arī dāvanas saņēmēji ir priecīgi par saņemto dāvanu. Ērts dāvanas iegādāšanās veids.
Skatos, ka topiks ir pavecs, bet joprojām Dāvanu Serviss dzīvs un es patstavīgi to lietoju - gan kā dāvanas, gan pašai sev, kad meklēju izklaides - dažreiz Maximās ir tās dienas, kad uz visām precēm ir -40% atlaides - tad vienmēr iegādajos sev vairākas kartiņas, lai izlietotu vēlak :)