Sveikas meitenes!! :-) Esmu apsvērusi domu beidzot sākt riktīgu diētu,jo uzk;apu uz svariem pilnīgi asaras ac;is saskrēja augums 173cm,svars-77kg :%27-(
Pa pēdējo laiku esmu ļoti apvēlusies un uz savām tievajām draudzenēm noskatos ar baltu skaudību :-/
Divus gadus atpakaļ svēru 62kg,bet mans sapņu svars vienmēr ir bijis 59kg,protams zinu ka tik tālu jau nekad netikšu!
Tāpēc tagad esmu nolēmusi rīkoties,dzīvoju kojās tāpēc tievēt tur ir ļoti gruti,jo vienmer tiek uznemts ēdiens kurā ir daudz kaloriju lai tikai varētu justies paēdis,gribētu jums pajautāt,kā pēc jūsu domām škiet,ja es nopirktu abonementu trenežieru zālē,apmeklētu to 2x nedēļā (biežāk nav iespēju) ievērotu diētu,ēstu dārzeņus augļus,neēstu miltu produktus,neko ceptu,un saldumus,cik aptuveni svara es varētu zaudēt 2 mēnešos? Es ļoti vēlos saņemties,negribu staigāt apkārt tāda tauku pika,zinu ka man būs ļoti grūti jo vairākas reizes esmu centusies nekas nav sanācis,bet šoreiz es apsveru domu daudz ko sevī pamainīt vēlos mainīt matu krāsu,mazliet stilu un visvairāk figūru.!!
Es ļoti ceru ka man izdosies vismaz pirmā tūre!! :-)