Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāds varētu būt rezultāts?!

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes!! :-) Esmu apsvērusi domu beidzot sākt riktīgu diētu,jo uzk;apu uz svariem pilnīgi asaras ac;is saskrēja augums 173cm,svars-77kg :%27-(

Pa pēdējo laiku esmu ļoti apvēlusies un uz savām tievajām draudzenēm noskatos ar baltu skaudību :-/

Divus gadus atpakaļ svēru 62kg,bet mans sapņu svars vienmēr ir bijis 59kg,protams zinu ka tik tālu jau nekad netikšu!

Tāpēc tagad esmu nolēmusi rīkoties,dzīvoju kojās tāpēc tievēt tur ir ļoti gruti,jo vienmer tiek uznemts ēdiens kurā ir daudz kaloriju lai tikai varētu justies paēdis,gribētu jums pajautāt,kā pēc jūsu domām škiet,ja es nopirktu abonementu trenežieru zālē,apmeklētu to 2x nedēļā (biežāk nav iespēju) ievērotu diētu,ēstu dārzeņus augļus,neēstu miltu produktus,neko ceptu,un saldumus,cik aptuveni svara es varētu zaudēt 2 mēnešos? Es ļoti vēlos saņemties,negribu staigāt apkārt tāda tauku pika,zinu ka man būs ļoti grūti jo vairākas reizes esmu centusies nekas nav sanācis,bet šoreiz es apsveru domu daudz ko sevī pamainīt vēlos mainīt matu krāsu,mazliet stilu un visvairāk figūru.!!

Es ļoti ceru ka man izdosies vismaz pirmā tūre!! :-)

04.02.2011 23:49 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Daudz maz pareizs uzturs (noteikti izslēdz kviešu miltu izstrādājumus, kartupeļus un makaronus)
+
zāles apmeklējums tās 2 reizes nedēļā.
+
pārējās dienas, kad nav treniņš, kojās vingro. Tici vai nē, bet ar to var panākt daudz!
04.02.2011 23:53 |

Reitings 2840
nu otrajā mēnesī tu tikai sāksi pamazām zaudēt svaru (sporta zāles dēļ), jo pirmais mēnesis un pat dažreiz ilgāk ir laiks, kad tev aug muskuļi un ir iespējams pat pieņemties svarā. un skatoties ko tu tajā sporta klubā plāno darīt.
04.02.2011 23:53 |

10 gadi
Reitings 10604
un viens no galvenākajiem "rājieniem" - vakaros/vakariņās neēd augļus! Un vispār ogļhidrātus. Toties no rīta ēd tos, cik uziet! (neskaitot kaut kādas kūciņas un putukrējumus)
04.02.2011 23:54 |

Reitings 187
sporta zāle no sākuma vajadzētu pakonsultēties ar treneri un tad jau zinātu kas un kā!!
Ups nezināju ka augļus vakarā nedrīkst ēst :-O
Vajadzētu vienreiz riktīgi iemācīties riņķi griezt :-D saka ka tas arī labi palīdzot!!
Pazīstu vienu meiteni kura 4 mēnešu laikā tā izmainījās ka man mute vaļā palika no riktīgas apalītes auguma palika īsts modeles augums,viss ar sportu un diētu.!!
04.02.2011 23:58 |

Reitings 2840
jā, iesaku pirmajā reizē paņemt treneri :)
un jābūt lielai uzcītībai :)

es arī gribu iemācīties griezt riņķi :D
05.02.2011 00:00 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
es agrāk mācēju riķņi griezt tikai uz kreiso pusi, bet pag.vasarā iemācījos arī uz labo!! (l) ha haa.. bet man nepatīk griezt riņķi - apnicīgi!
05.02.2011 00:02 |

Reitings 8
Reģ: 24.03.2010
Šodien draudzene pastāstīja par lielisku adresi. Nu personīgi man, tas ir tieši tas ko jau sen meklēju. tātad samaksā nepilnu latu, tad ir dota iespēja atķeksēt ēdienus kuri tev garšo un no taviem ēdieniem tiek izveidots 15 dienu diētas plāns.. draudzenei jau bija izprintēts :) tātad, ja arī kāda no jums vēlas, tad šeit ir adrese http://www.pareizs-uzturs.com/dietas-plans/dieta.php#top

es tagad arī centīšos tikt pie sava diētas plāna (l)

05.02.2011 00:10 |

10 gadi
Reitings 7783
es nesen atsāku griezt riņķi - ieslēdzu tv un mierīgi nogriežu viņu 40 min, es tiešām ceru ka viņš man palīdzēs, savādāk metīšu nafig ārā! :D
bet principā - jādzer 2 l ūdens dienā, jāed veselīgi pa mazām porcijām un jāsporto! ;) ar sportošanu 2x nedēļā būtu tā kā pa maz, vajag 3-5 reizes...
05.02.2011 00:14 |

Reitings 187
Es riņķi nekad nēesmu mačējusi griezt tāpēc nezinu kā būs vajag iegādāties,kādos veikalos to var nopirkt??
Nu jā ar 2x nedēļā sporta zinu ka par maz bet biežāk nesanāk,nu centīšos papildus pati patstāvīgi darīt kaut ko!!
Vajag tikai saņemties,loti lielu gribasspēku vajag!
05.02.2011 00:18 |

Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
..par to ūdens dzeršanu!! galvenais noteikums - dzert maziem malkiem!! jo, ja ūdeni uzņem uzreiz lielos daudzumos, pēc dažām minūtēm jau prasās uz podiņu un nekāds labums no uzņemtā ūdens nav!!
05.02.2011 00:19 |

Reitings 2840
Brazil, 5 reizes būs par daudz. man treneris teica, ka ideāli ir, ja var pārdiens iet :) (uz sporta klubu) bet katru dienu man ieteica skriet
05.02.2011 00:23 |

Reitings 275
Reģ: 02.12.2010
Augļus var ēst vakarā. no tā nekas nemainās :-D :-D
vnk nedrīkst ēst ne saldumus, ne miltu ēdienus. un būs viss ok. kā arī, es ieteiktu labāk iet uz airobiku, jo no tās varētu būt labāki rezūltāti, jo trenažieru zālē tu vienkārši varētu uzaudzēt muskuļus pa virsu tauciņiem.
05.02.2011 00:34 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Es esmu pati pārbaudījusi ,tāpēc varu ieteikt, kā es darīju. Nemaz nav jābadojās, pirmā mēneša laikā dabūsi nost 5kg stabili. Ja badosies ,viss atnāks atpakaļ, ka nepaspēsi attapties.
1. Ēd bieži ,bet mazas porcijas!!! Vislabāk kaut ko vienu vienā ēdienreizē. Piemēram no rīta auzu pārslu putra, pusdienās tikai sautēti dārzeņi, nākamā ēdienreizē tikai zupa, pēc tam tikai biezpiens, pēc tam tikai salāti. Tā viss sagremojas labāk un neaiziet tik daudz taukos. Dārzeņu zupa vispār ir ideāli. Var ēst un ēst, jo lielākā daļa no tā visa ir ūdens. Var ēst arī pēc sešiem, jo svarīgi ,lai nav bada sajūta nekad, tad organisms nesūta kalorijas tauciņos. Man ,piemēram, arī gaļa traucē zaudēt svaru, bet tas droši vien kā kuram. Cenšos neēst baltos miltus, nelietoju cukuru. Bet bieži brokastīs ,piemēram, apēdu melno graudu maizīti ar olu. Man svarīgi, lai ēšana būtu emocionāli baudāms process,tāpēc ,piemēram, melno maizīti uzsildu tosterī un ēdu bez steigas, izbaudu. Vislabāk iegrauzt kaut ko ik pēc 3-4 stundām. Dienā uzņem ne vairāk par 900-1000 kkal, bet tas nav maz, ja ēd produktus ar mazāku kaloriju vērtību. Ja gribi kaut ko saldu, tad ēd no rīta. Piemēram, rītu vari sākt ar vienu zefīru un kafiju vai tēju. Tad nebūs stress par to, ka sevi jāierobežo. Var ēst visu, tikai ar prātu.
2. Sports. Ideāli protams katru dienu vismaz 1 h, bet ja nesanāk ,tad vismaz 5 reizes ned. obligāti. Pēc diviem mēnešiem jau būsi vismaz no 8. kg atbrīvojusies.
3. Dzer 2 l dienā. Lai cik dīvaini nebūtu, bet ūdens palīdz tam visam procesam. Un no sporta un ūdens uzlabojas ādas stāvoklis.
Veiksmes.

P.S. Svarīgi arī sevi emocionāli uzturēt un pareizi noskaņot, jo tas jau tas pats grūtākais. Liekas viss, nekad vairs nevarēšu atļauties neko saldu vai čipsus un tad seko noraušanās un viss pajucis. Ja arī paslīd kāja vienu dienu, nākamajā turpini kā ierasts. Reizēm pat iesaka pierīties :D ,ja svars vairs negrib krist.
05.02.2011 00:38 |

Reitings 2840
sveetaa kādu sporta veidu piekopt?
05.02.2011 00:41 |

Reitings 187
Sveeta,paldies tev tavs raksts man ļoti noderēja.. Galvenais motivēt sevi un lai būtu atbalsts no apkārtējo cilvēku puses :-)
Atceros man mamma agrāk teica tā vietā ko ēdu šokolādes batoniņu labāk apēstu biezpienu ar māju ievārījumu.. Nu lūk tagad redzamas saldumu un visa neveselīgā pēdas!!
05.02.2011 00:43 |

Reitings 800
Es kādu pusstundu pajogoju, izstaipu muskuļus, lai neaug vienā gabalā un nesāp pēc spotiņa un tad ar kardiotrenažieri laižu 40 min vai 1h. Tas atkarībā, ko saka mana sirdsapziņa par dienā apēsto. :D Bet tas ir tievēšanas procesā. Lai uzturētu var pāriet uz 3 reizēm nedēļā.
05.02.2011 00:44 |

Reitings 800
Nu tipa tas ,kas imitē slēpošanu. Man patīk, jo izkustina visus muskuļus.
05.02.2011 00:45 |

Reitings 2840
nu ja joga ir iesaistīta, tad tiešām vieglāk var dabūt nost. tā slēpošana ir tik pat laba kā skriešana, jo viss ķermenis tiek nodarbināts
05.02.2011 00:49 |

Reitings 800
Sunny girl, ai var arī to šokolādes
mazo batoniņu, ja ļoti gribās, jo, ja baigi sevi mocīsi, vienā dienā, kad diena būs bijusi baigi draņķīgā ,ieiesi veikalā un sapirksies visādus mēslus un atmetīsi visam ar roku. Ir jādzīvo ar domu, ka es varu visu, bet vai es to patiešām, patiešām gribu? Un, ja gribi ,tad nopērc kaut ko vienu saprātīgi treknu un apēd mājās, lai nav iespēja dabūt vēl un izbaudi procesu, tas palīdz. Protams ne katru dienu un pēc tam izdomā kā to kompensēsi ar sporu vai atlikušo dienu spiedīsi uz dārzeņiem. Uz veikalu nekad neej ,ja esi izsalkusi. Tad gribās nopirkt visu.
Tev mamma super, ka tā cenšas ievirzīt, mana ģimene ēd visu kas kustās un nekustās, viņiem nekad ar svaru nav bijušas problēmas. Bet ,kad man bija liekais svars teica, tu neesi resna ,bet apaļa. Tagad es mammai saku, labāk Tu man toreiz būtu teikusi- resnā beidz rīt. :D Tad es ātrāk būtu sapratusi, ka jāmīl sevi vairāk. Bet neko, tagad jau man tas ir dzīvesveids un veselīgi cenšos piespiest arī savu ģimeni dzīvot. Neveselīgs jau nav tikai resns. Sekas jau var būt arī holesterīns u.c.
05.02.2011 00:59 |

10 gadi
Reitings 10604
Candy;]], augļus uz nakti NEDRĪKST ēst, tāpēc, ka tie ir ogļhidrāti - cukurs! Organismā ātri pārstrādājas un aiziet taukos (riepā, dibenā vai rokturīšos) :D
05.02.2011 01:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits