dzīvības-nāves jautājums

Reitings 6
Reģ: 26.06.2010

man dzīvē iestājies nu totāls panīkums! eju 12. klasē, tūlīt beigas, bet es to vnk vairāk nespēju izturēt. tāda spriedze, tā izturēšanās, mani tas vai beidz nost. riebjas tie uzpūtōgie cilvēki, aizejot uz skolu visi kaut ko izrādā, kaut ko ņemas kā tādā bērnudārzā! skolotāji uzliek šausmīgu slodzi, pat tiem, kuri eksāmenus nekārto un visu laika maļ galvā -jāiet studēt DABASZINĪBas un MATEMĀTIKU, citas iespējas nav!

es to vnk vairāk psiholoģiski nespēju izturēt, un līdz ar to attiecības ar draugu un ģimeni bojājas.

no vienas puses gribēju izkratīt sirdi, no otras lūgt padomu, ko darīt?

vai būtu prātīgi iet tagad prom? vai to var izdarīt? un kas pēc tam notiek jāsāk no 10. klases, vai no 12?

03.02.2011 20:22 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
eu, raganiņa. biš pa šerpu. ir dažādi cilvēki ar dažādām pacietības pakāpēm. nevajag sevi salīdzināt ar viņu.
03.02.2011 21:26 |

Reitings 1243
Reģ: 29.01.2009
c'mon. Es tad labāk mācītos atkal videnē nekā augstskolā. Videnē vismaz bija visu laiku kkas jādara, nevis kā a-skolā, semestris ir totāls fufelis, vnk ej, atsēdi lekcijas un tad kad pienāk pēdējais mēnesis pirms sesijas un sesija, tad uzgrūž tik daudz darbu, ka tiešām gribas pakārties.
03.02.2011 21:38 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Vnk nenjem galvaa tos skolotaajus un paareejos kas Tev tur kko burkshkj!Laid gar ausi to visu! Tiecies tikai uz to,kaa labi pabeigt videni un domaa par SAVIEM meerkjiem! Tieshaam, take it easy. :)
03.02.2011 21:55 |

10 gadi
Reitings 379
Tev ir palikuši tikai daži mēneši,vai tiešām nevari izturēt?Un kas mainīsies no tā,ja atsāksi mācības kaut kad...vai tad atkal nebūs tas pats,ka nevari pavilkt?C`mon....tāda ir dzīve..nevar pie katras problēmas mest plinti krūmos!!Ko darīsi,kad būs augstskola,kad būs pašai jādomā kā pelnīt sev iztiku,darbs,kur priekšnieks skalos smadzenes,kolēģi,kuri tik meklēs iespēju kā ieriebt,kad nekas nenotiks kā būtu jānotiek!!!Arī pārtrauksi visu un tad kaut kad atsāksi....ar cerību,ka būs savādāk,labāk.Ieteiktu mosties no tā sapņa kurā šobrīd esi...realitāte bieži vien ir skaudrāka un lielā pasaule vēl vairāk.
Es arī katru rītu ceļos 5.30am,lai paspētu uz darbu,no matter what,pēc darba vēl visādas citādas darīšanas...un kas....dzīva esmu.
Starp citu Tesla...arī trauku mazgātāju un sētnieku vakances nav neizmērojamasun arī tur prasa izglītību ;-)
03.02.2011 22:10 |

10 gadi
Reitings 1660
Domājams, ka tev ir iestājies sagurums. Celties 5:30 katru dienu toč nav viegli. Iesaku brīvdienās atgūt nokavēto un pasūtīt visus draugus un gjimeni, bet izgulēties kārtīgi.
Pati vidusskolas eksāmenu laikā dzīvoju uz Gerimax žeņšeņas ripām - toties energjija bija kā Duracel zaķim. :-D
Turies! Vēl mazliet un būsi brīva no skolas. :-)
03.02.2011 22:33 |

Reitings 551
Reģ: 21.12.2010
Kapēc nemācies savā pilsētā?
03.02.2011 22:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits