sveikas, meitenes.
šis gan mani šodien šokēja, gribu padalīties ar jums dusmās. (e)
Biju staigājusi pa centru, eju cauri tunelim. Skatos- stāv viena veca večiņa, ap 70 gadiem, ar burciņu rokās- ubago, bet blakus kaut kādi divi bomži viņai plijas virsū un pa visu tuneli bļauj. Sadzirdu vēl- Dod naudu!
pastāvēju malā, skatījos, kā tur viss norisinās. Večiņa jau sāk čamdīties kabatās, tas vecis ( bezpajumtnieks) ik pa brīdim viņai pieiet tuvāk, un izskatījās,ka piedraud. Un vēl bļauj viņai virsū!
Piesteidzos klāt un uzsaucu- man policiju izsaukt?
Tas vecis normāli paskaidro, ka tā ir viņa mamma un slikti dzird. protams, tie varēja būt meli, bet šokēja pati tā ''večiņa-mamma.''
Vienkārši pa to laiku viņa man teica ''Pašla na***'', ''dura.'', un ko tik vēl ne. Pagriežos un aizeju, un vēl izdzirdu- ''stulbene.'' (e)
Vislaik žēloju vecus cilvēkus, bet nu šitāda veča ir vienkārši paradokss! Šitā pateikt! Protams, man varbūt nevajadzēja maisīties iekšā, bet nu pilnīgi riebās, ka stāv un bļauj viņai virsū. :-|
Un tā saucās- nabaga ubagotāji! Protams, ir tiešām ubagotāji, kuriem vajag to naudu, bet ar šitādu raksturu tik atrast!
un piemetināšu, ka pie origo un tunelī vislaik ceļos sēž viena sieviete ar plakātu, kurā teikts, ka viņu ar bērnu dzen ārā no mājām, un ka naudiņas nav. Pagāju garām tieši viņai, maizes kukulītis uz kājām. Uz plakāta mazā bilde. Noziedoju viņai. Palīdzat arī jūs, lūdzu, meitenes, viņai. tiešām katru dienu redzu viņu centrā un sarošas asaras. :-/ :%27-(