Es tiešām esmu emocionāli nogurusi no savas klases, es vairs nespēju izturēt.
Es mācos 12. klasē, man ir mērķi, kurus vēlos sasniegt un realizēt, draugs, kuru mīlu, ar kuru vēlos veidot arī tālāku kopdzīvi, plāni, kā atrast darbiņu, kā izveidot dzīvi tālāk utt.
Bet es nevaru vairs izturēt to ikdienu skolā, goda vārds nejūtos ģimnāzijā, manuprāt, tad jau vakarskolā ir augstāks līmenis.
Mans kl.biedrs veselības mācībā sēž bez biksēm, valodu stundās iet vaļā tīrais ārprāts, viens kl.biedrs vnk visu laiku nokakā meitenes, ka tās ir zemākas par zemi, tad iet vaļā krievu val. zināšanas "leksika", nemaz nerunājot, kad aizej kaut ko nopirkt Tev visu prasa pagaršot, iedot nogaršot utt.!
Nu, kā ta var būt, ka 18-19 gados cilvēki ir tik aprobežoti???? Nu kāāāa??? Atceros, iepazinos ar draugu, kad viņam toreiz bija 19, jēziņ, vispār nevar salīdzināt, manieres, pieklājība, stabilitāte utt.!
Nomieriniet mani vai sagraujiet, bet sakiet, vai tiešām Jūs, kad beidzāt skolu bija tads pats bērnudārzs?
Es nezinu, kā lidz maijam izvilkt, kad katru dienu kladē zīmē locekļus, kad smejas par jebkuru tematu, kuru skolotājs cenšas pastāstīt, es tiešam vairs nespēju izturēt.
Piedodiet, gribēju izkratīt sirdi tikai sirdi :%27-(