Māsa & Mīļotais Vīrietis

Reitings 147
Reģ: 07.01.2011

Sveikas,Dāmas!

Šoreiz vēlētos noskaidrot Jūsu domas, attieksmi šādā situācijā.

Man ir māsa kura ir precējusies un viņai ir bērniņš. Kādu dienu viņa atbrauca pie mums - manis un drauga ciemos. Jautri pasēdējām, izveidojās neliela ballīte. Nākamajā dienā viņa aizbrauca, man bija jādodās uz darbu, bet mans mīļotais vīrietis palika mājās. Viss bija kārtībā. Pagāja dažas dienas un māsa man paziņoja,ka nākamajā dienā , pēc ciemošanās pie mums, viņa saņēmusi īsziņu no mana drauga - Kā ar veselību ? (nu tā starp mums runājot,ok?)

Viss jau būtu kārtībā. Bet es īsti nesaprotu, ko viņš ar to gribēja pateikt. Viņa aizbildinājums bija tikai tas,ka viņš vienkārši vēlējās apjautāties un zinot cik es esmu greizsirdīga, pievienojis piebildi!

Bet nekad iepriekš nebija interesējies par māsu un neko tādu nebija darījis!

27.01.2011 11:57 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
rakstiju ljoti aatri, taapeec varbuut nedaudz nesakariigi sanaaca, bet cerams, ka domu uztveeri.
27.01.2011 16:16 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
nu ja viedokli, tad viedokli...
mans viedoklis - mīļotais pēc ballītes māsā saskatījis netikai tavu māsu, bet arī patīkamu cilvēku, ar ko būtu labi uzturēt draudzīgas attiecības. savukārt tās nav iespējams nodibināt caur starpniekiem ar jautājumiem "kā tad tavai māsai?"
jautājums no manas puses - vai jūs kopā esat ilgi un stabīli un vai tavam vīrietim ir arī kāda sievieškārtas vienkārši draudzene?
27.01.2011 16:19 |

Reitings 566
Reģ: 29.01.2009
lika004 - gluži manas domas :)
27.01.2011 16:20 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Man tāda sms liktos jocīga, gan ja es būtu māsa, gan ja būtu tā džeka draudzene. Kādā sakarā viņam viņai kaut kas jāraksta? Vai tad, ja slims būtu draudzenes opis, tas džeks arī apjautātos, kā tad ar veselību? Man nez kāpēc liekas, ka nē. Nu vismaz man būtu nepatīkami, ja man aiz muguras otra puse komunicētu ar maniem tuvajiem- pilnīgi vienalga, vai tie būtu ģimenes locekļi, radi, draugi vai paziņas.
Bet piekrītu, ka jāskatās pēc situācijas- var jau būt, ka viņš tāda plaša dvēsele, kas arī uz ielas runā ar svešiem cilvēkiem, ar pārdevējiem runā tā, kā ar seniem draugiem, utml. Ja viņš ir no tiem, tad tava greizsirdība, neizpratne ir nevietā, bet ja ikdienā viņš tāds nav, tad gan vajadzētu padomāt. Un to, ka ar māsu neko nepasāks- muļķības. Ir dzirdēti no draugiem vēl ne tādi vien brīnumi. Tā ka- turi acis vaļā!
27.01.2011 22:20 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
mans mūždien pesimeistiskais viedoklis.

agrāk māsa neinteresēja, jo nebija iepazinis tuvāk, cik jauks cilvēks utt. pēc tās ballītes, iespējams, viņam radās simpātijas. kāpēc radās? vārbūt tāpēc, ka jūsu attiec kas īsti nav kārtībā.

mans minējums tas bija par situāciju.
28.01.2011 02:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es neizlasiju visus viedoklus-bet soreiz man kaut kas ieksa saka ,ka viss nav ta pilnigi OK!!!Kaut kas man nepatik-ja butu tik vienkarsi ,tad paprasitu tev-ka masai ar veselibu?Esmu sodien loti jutiga-jutu kaut ka visu loti pastiprinati!!!Butu interesanti zinat velak ,ka viss atrisinajas!?
Man jaatvainojas ,ka es redzu varbut, ne to ,ko gribeji dzirdet!!! :-(
28.01.2011 03:05 |

Reitings 324
Reģ: 30.08.2010
Lollipop - Tu otras puses radiniekus pielīdzini svešiem cilvēkiem uz ielas? :D Ok, tā var darīt, ja divi pusaudži mēnesi satiekas un vārtrūmē bučojas, bet nopietnās pieaugušu cilvēku attiecībās otra asinsradinieki nav nekādi sveši cilvēki, ka runāt drīkst tikai tad, kad otrs ir klāt. Tiešām dīvaini. |-)
28.01.2011 03:05 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Laurena
Nē, nepielīdzinu svešiem cilvēkiem uz ielas. Vienkārši ir tāds cilvēku tips- plašās dvēseles, kas runā ar visiem un visur. Tāds normāls vidusmēra cilvēks diez vai draudzenes radiem sūtītu sms tāpat vien. Nez, cik reizes šis pats jaunskungs ir sūtījis sms MiiMii mammai, tētim, omei, opim? :D :D Nez kāpēc man šķiet, ka tikai māsai viņš izdomāja aizrakstīt :D
Es vēl saprastu, ja nosūtītu apsveikuma sms dzimšanas vai vārda dienā- tas būtu pilnīgi ok. Bet prasīt kā ar veselību- nu nezinu. Ir diezgan jocīgi.
Bet nu māsa malacis, ka parādīja to sms.
28.01.2011 15:24 |

Reitings 147
Reģ: 07.01.2011
Nav viņš ik dienā tāds,ka iet bez maz katram klāt un runājās - muļķības!

Protams,man jau arī nešķistu tas nekas dīvains,ja viņš būtu apjautājies,vienkārši apjautājies. Pirmkārt bez tā - tikai starp mums. Un otrkārt - arī man pateicis, piemēram, - jā,es jau arī māsai prasīju kā ar veselību vai ko tādu ;-)

Nebeidzās tas nekā - palikām katrs pie sava. Viņš pie tā,ka es redziet ceļu skandālu ne par ko (jo, kur nu viņš atzīs savu vainu) un es pie tā ,ka tas nebija normāli!!!
02.02.2011 13:06 |

Reitings 536
Reģ: 06.08.2010
Normāls SMS...njā, nabaga vīrietis!
02.02.2011 13:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits