0Laimiite0 nu celies, celies gaisā, varbūt pret gristiem atsitīs galvu un nolaidīsies uz zemes :-D :-D
klinch - viss oki, bet tavam viedoklim piekrītu tikai daļēji.. :-D
Nu es nesaprotu, cik var cepties? (e)
Cilvēkam prieki, bet mēs te ar savām negācijām! Nez kā pašas justos, ja kāds izsaka kādu nievājošu piezīmi utml.
Ja ir savs viedoklis, tad izsaki to un viss, bet te tikai turpina un turpina, ajēga?! (t)
Mademoiselle - ja Tu lasītu ko rakstu,nevis maltu tikai savējo,tad arī izlasītu,ka iepriekš,kad te biju, nebiju nekāda aktīvā(acīm redzot kā Tu) un nepārzinu visu tik perfekti (kā Tu) ka te var mainīt visu cik uziet... :-P
Turpmāk zināšu,konsultēšos jautājumos ar Tevi :-P
klincha- nu es saku, ka tā nav! Jā, es esmu aita no bara, kas skrien visiem pakaļ! :-D
Hm, man arī šodien ir ļoti labs garastāvoklis, varbūt jāizveido diskusija? :-D
Labais-reģistrējas jaunā portālā un jau vienā setā salecas ar tik daudzām meitenēm :D :D
manuprāt, stulbi...
būtu piekritusi, nomierinājusies un viss, risinātu jaukas sarunas.
0Laimiite0
es to lasīju...un tāpēc maļu savu un mans viedoklis nemainīsies :-P
Diez, kas notiktu, ja katra jauniņā te ar tādu diskusiju ierastos
"kling, klang esmu klāt!" :-O
piparene - bet vaitad es nepiekrītu... :-P es tik māju ar galvu un smejos... :-P Ja te ir kāds salecies,tad nez kurš tas būtu,kuram kas nepatīk un cenšas izcelties uz citu vidus... :-P
Aplausi - Tu esi pacēlusies stāvu augstāk :-P
tizlāk jau vairs nevar -varbūt vēl kāda uzrakstiet ka no tualetes tikko iznācāt!
ja jau diskusija tik stuulba tad miers vienreiz!nevajag jau pārspīlēt!Nu OLaimite taču jau būs sapratusi,ka Jums šadas diskusijas nepatīk,neveidos vairs..
Miers,meitenes! :-)