kur uzticībai ir robežas: DEJAS

Reitings 5
Reģ: 24.01.2011

Viss ieskākās visai triviāli : palaidu sievu uz latīņamerikas deju kursiem.

Es viņai ļoti uzticos, nodomāju, ka dejošana noteikti nav nekas divdomīgs. Protams, uzradās "deju draugi", viens konkrēts tips, it kā jau ļoti tolerants un atturīgs, bet lēnām sākās sarakstes draugos, skaipā, bija telefona zvani, arī sms. Viņš šķīries, reāli meklējumos. Protams, sākās viegla flirtēšana. Uzskatu, ka ja cilvēki ir precējušies, ir robežas (tikai kur? :) ) man nepatīk neko aizliegt, neļaut, uzstādīt kautkādus ultimātus... Attiecības ar sievu ir labas, brīvas, uzskatu, ka mūsu starpā ir patiesa mīlestība un sapratne...KĀ RĪKOTIES??? Vai dejas tas ir kautkas "aiz robežas"? Katram, protams, robežas ir savas, bet tomēr gribētos zināt sieviešu domas...

24.01.2011 21:10 |

Reitings 128
Reģ: 29.01.2009
Īstenībā, ir diezgan maz, kas velk augstpapēdenes.. :D Pārsvarā tajās spec.čībiņās, botās.. :D
24.01.2011 22:11 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
ō, par tādām nemaz nezināju
24.01.2011 22:21 |

Reitings 5
2 Santa gaida pavasari - kāpēc negāju kopā - tāpēc, ka man bija citi hobiji, sieva to saprata un sapratu, ka tas ir normāli, ka viņai būtu savi. Protams, tādā zinā taisība, ka vairāk laika vajag pavadīt kopā.
Zemeniic - patika Tavi komenti par dejām - sapratu, ka sievai ir līdzīgas izjūtas kā Tev...
24.01.2011 22:27 |

Reitings 5
protams, tagad domāju, ka patiešām dejas ir foršs laika pavadīšanas veids un labprāt to darītu kopā, taču nevēlos, lai pārprot, ka es nu tagad iešu sargāt :-P
24.01.2011 22:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es domāju, ka viss aiziet tik tālu, cik otrs cilvēks to pieļauj. un tikpat labi tur var ar sākties romāns, jo kādā sakarā tad ir zvani uz mājām??

ja tiešām tā sieviete ir tavu pūļu vērta, tad atradīsi veidu kā to visu smuki pārtraukt/ vērst par labu.

no pierezes saku, ka kaut mazākās simpātijas no otra rutīnas dzīvē var ieviest tā teikt vētru ūdens glāzē.
25.01.2011 05:34 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
palaidu, nepalaidu...
kā tā vispār var rumāt par otru pusīti? vairāk izklausās pēc suņa, ko palaiž pagalmā izskrieties.
Dejas tomēr tāda intīma padarīšana, un kas tad tev liedza iet uz tām dejām ar viņu? būtu jums vismaz kāda jauna dzirkstele tai jūsu laulības rutīnā.
25.01.2011 13:37 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Zinu pāri, kur sieviete aizrāvās ar dejām, bet draugs bija nenormāli greizsirdīgs. Rezultātā viņš pieteicās turpat dejot.. un tad sākās prob, jo viņš gribēja dejot tikai ar savu 2. pusīti (kaut gan dejo visi ar visiem). Sieviete teica, ka viņš sabojāja deju prieku ar savām scēnām un viņu pameta. Bet šis ir piemērs, kad jūtas pret deju ir spēcīgākas nekā pret 2. pusīti.

Domāju, ka nav nekas slikts palaist sievieti dejot. Arī pielūdzēji ir normāla lieta.. Ja vien sieviete viņus nelaiž par tālu (un viņi nav maniaki). Bet tā kā esat izrunājuši problēmu un raduši normālu risinājumu.. ir ok.

Tu arī varētu pamācīties LA dejas, iespējams pat citā grupiņā. Tad jums būtu vienota interese un no otras puses katram kaut kas savs. Un pasākumos varēsiet sadejot kopā :)

25.01.2011 13:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits