jautājums pieredzējušām sievietēm

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010

Jau sāk mani tracināt pazīstamo draudzeņu mammu, krustmāšu, pat pārdevēju, par 10 gadiem vecaku draudzeņu un citu pieredzējušu sieviešu teikums: "kāda muļķe biju, ka ticēju mīlestībai, nevis noķēru to bagātnieku, kas mani nēsāja uz rokām".

Un tas mani tagad attur veidot attiecības ar puišiem, kas ir vienkāršāki par mani :-/

vai tiešām tā ir?

23.01.2011 19:52 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
:D :D mana ome saka tieši tāpat!
Nav jau gluži šeit dilemma par mīlestību vai naudu.. Bieži meitenes ieķeras neīstajos puišos.. tādos, kas sākotnēji liekas interesanti un šarmantāki.. un tāds šķietami neinteresants čalis nobālēs. Bet paiet gadi.. tie kolorītie zaudējuši savu spožumu, nekas no viņiem nav īpašs dzīvē iznācis.. bet cits ir daudz ko sasniedzis.

Piekrītu guaranai - jāmeklē puisis ar potenciālu :-)
23.01.2011 21:49 |

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
nav jau tā, ka es no tā ietekmējos, bet nu aizdomāties sanāk gan :)
23.01.2011 22:16 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Bez mīlestības var dzīvot.. bet bez savstarpējas cieņas - ne!
23.01.2011 22:23 |

Reitings 46
Reģ: 23.01.2011
Es esmu izbaudījusi abus variantus - gan to, ka vīrietis bija stipri ietekmīgāks par mani - bija jāsamierināam ar totālu kontroli no viņa puses un man bija jābūt tikai kā piedevai, skaistai lietai viņa dzīvē, gan no tās puses, kad puisis nebija ļoti bagāts un turīgs, turklāt savā laikā bija sagrābies kredītus un līdz ar to pat daļa manas algas aizgāja viņa parādu dzēšanai. Abos gadījumos attiecības beidzās ar šķiršanos - nebiju gatava būt "tikai draudzene", tāpat kā nebiju gatava būt kaut kāds finasniālais atbalsts. Mīlēju gan vairāk tanīs attiecībās, kur bija jāpalīdz un jāatbalsts... Bet tas jau ir cits stāsts! Tagad izvēlētos materiāli pastāvīgu cilvēku - neiet runa par kaut kādu pārbagātu cilvēku, bet tādu, kas pats var 100%tīgi tikt galā ar saviem tēriņiem un reizēm palutināt arī mani :) Jo ikdienišķajām lietām - apģērbam, apaviem, dzīviklim, pārtikai un savām izklaidēm varu nopelnīt sev pati, galvenais, lai man nav jāver vaļā savs maks, lai maksātu viņa kredītus... ;-)
23.01.2011 23:13 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Nekad nesapratīšu tās, kuras dzīvo ar bagātiem un veciem večiem, piemēram Lukoila direktora (vai kas viņš tur ir) sieva, kura ir vairākus desmitus gadus jaunāka un tas Haims Kogans ir vnk atbaidošs...
Es labāk kopā ar mīlamu vīrieti sasniedzu visu pati.
23.01.2011 23:27 |

Reitings 46
Santa gaida pavasari
Nu, ja cilvēks ir gatavs kaut ko darīt, lai kaut ko sasniegtu, tad tas ir jau cits jautājums, bet ir jau arī tādi vīrieši, kam vienmēr būs dažādi iegansti, lai nekad neko nedarītu un tikai sūkstītos par to, ka nekad nekas nav labi un, ka nekad neko nevar sasniegt, vienmēr ir grūtības, kuras "nekādā veidā" nav iepējams pārvarēt, tādēļ labāk sūdzēties nevis kaut ko darīt! Tev ir paviecies ar vīrieti, ja viņš ir gatavs riskēt, mācīties no savām klūdām un kļūmēm, lai dzīvē sasniegtu savus mērķus!!!! :-)
23.01.2011 23:35 |

Reitings 393
jāveido attiecības ir tad,kad viss ir čikiniekā,patīk,forši kopā u.t.t.
es neveidotu attiecības tikai tāpēc,ka džekam ir daudz naudas,es zinu,ka būtu nelaimīga.es gribu pati "izsisties" un sev līdzvērtīgu partneri.man vajag puisi ar galvu uz pleciem,kam ir izglītība un kas māk pelnīt naudu,jo man ir svarīgs stabīlais plecs.
man ir viens nu bezgala foršs puisis,kas mani lutina un čubina un mīļo un bučo un kopā mums ir inčīgi un vispār superīgi,BET..viņam nav ne izglītības ne stabīla darba un tas ir tas,kas mani atbaida nenormāli,jo zinu,ka ja iesaistīšos ar viņu,tad man nebūs vairs vieglas dzīves,jo tā nasta par naudām krausies arī man virsū.īsti uz viņu paļauties nevaru..diemžēl..
24.01.2011 00:27 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Manī laikam nav tā vienaldzīguma un aukstasinības,lai es varētu būt kopā ar kādu tikai naudas dēļ.
24.01.2011 00:29 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Zinu to, ka nevarētu būt kopā ar cilvēku tikai naudas dēļ un nespētu būt kopā arī ar vīrieti, kas man 'jāvelk'. Esmu redzējusi, cik grūti ir tām sievietēm, kas ir saistījušās ar vīriešiem, kam nav stabila darba un panākumumu dzīvē. Nenovēlu to sev un arī nevienai citai :-) .
24.01.2011 00:35 |

Reitings 46
coffeegirl
Tieši tā - ir jāmeklē vidussceļš starp abām galējībām - nav jābūt svešu līdzekļu patērētājai, ne kaut kādai vilcējai. Es zinu, ka attiecībās gribu būt sieviete - lutināta un lolota, bet ne jau naudas ziņā, bet attieksmes. Manuprāt, ka lielāku baudu par otras puses nopelnīto līdzekļu tērēšanu, man vienmēr sagādās iespēja pašai par savu nopelnīto naudu aiziet šopingā un nopirkt sev skaistas lietas, apzinoties, ka man par to nav jājūtas vainīgai, ka manam draugam dēļ šī šopinga neizdosies nomaksāt savus kredītus :-D
24.01.2011 00:42 |

Reitings 1761
A kāpēc jūs domājat, ka , ja ir bagāts vīrietis, tad vienīgā lieta , ko darīt, ir tērēt viņa naudu? :-D
Vai vispār mūždien ir jāizvēlas starp naudu un mīlestību, it kā turīgiem cilvēkiem nebūtu sirds krūtīs.
Pie tam, ja izvēlas kretīnu, kas kontrolē un ir despots, tad tāds viņš būs neatkarīgi no tā ir nauda vai nav! :-)
24.01.2011 00:46 |

Reitings 126
Ai, nejauši sapazinos ar vienu vīrieti. Aiz labas sirds palīdzēju viņam tikt galā ar dokumentiem un kaut kā sākām runāt ne par darba lietām. Šobrīd viņš mans labs paziņa/draugs, tomēr no viņa puses jūtu uzmanības apliecinājumus [ ceru, ka man tikai tā liekas un viņš vienkārši ir laipns, jauks ].
BET uzzināju, ka viņš pietiekami labi situēts. Un tagad man bailes, ka vienā jaukā dienā viņš man neatzīstas jūtās. Jo kaut arī es jūtos ļoti labi viņa sabiedrībā, tomēr viņa materiālais stāvoklis spēlē lomu.
Man šajā brīdī reāli nekas nav, ko viņam varu piedāvāt- kā vien savu patīkamo sabiedrību.
Jo:
dzīvoju ar vecākiem.
esmu no viņiem atkarīga naudas jautājumos.
nestrādāju.
Viņam: darbs, auto, dzīvoklis., par mani 6 gadus vecāks.

Bet nu jā - atradusi es par ko uztraukties. (t) Ceru, ka tiešām esmu kaut ko safantazējusi un viņam vienkārši patīk sarunas ar mani un viņš nemaz neko citu nav sadomājies. :D
24.01.2011 02:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
mis.Elissa-kolosali pateici!!! :-D (l)
24.01.2011 02:00 |

Reitings 83
Reģ: 20.01.2011
Nezinu, kas tu un kada esi, bet veido attiecibas labak ar sava "limenja" cilveku vai ari nedaudz labak situetu.
Ja tu esi vidusmera cilveks, tad ar vidusmera, vai augstaku. Katra zinja zemak par savu limeni nevajag nosljukt :), ka jau te mineja - virieti bez darba, bez ienakumiem utt.

24.01.2011 02:18 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Biezeņi un viņu naudas kalni nav man.Mani nevar nopirkt.Neapšaubu,ka viņiem ir sirds.Bet mana sirds kkā nesitas viņu ritmā.Man nav vajadzīgs vecis no pārākajām aprindām,kurās es nekad neiederēšos.Viena tāda kļūda jau bija.Viss.Vairs nemūžam.
Un ko citu var darīt ar biezu,nemīlamu veci,ja ne tērēt viņa naudu?
Man patīk normāli,izglītoti vidusmēra vīrieši.Es,piemēram,nemaz nešaubos,ka manējam izdosies piepildīt visas viņa idejas.Un es viņu atbalstīšu.
24.01.2011 02:27 |

Reitings 1761
kuššš, bet kāpēc tu domā, ka visi bagātie vīrieši ir nemīlami? Te visur tas tiek minēts, it kā tos cilvēkus nevarētu mīlēt!
Nav runa par to, ka ar kādu jāsaiet kopā tikai dēļ naudas- tas nav ieteicams, jo nekas labs tur nebūs. Es saprotu, ka to var ieteikt sievietes pēc 30-40, kas izvēlējušās mīlamus lupatlašus un visu mūžu cīnījušās par saviem santīmiem,un tagad beidzot saprot, ka ar naudu būtu bijis vieglāk, bet tas nenozīmē, ka tas ir pareizi.
Taču pareizi nav arī norakstīt cilvēku, kura materiālais stāvoklis ir stipri virs vidējā.Vīrieši taču ir dažādi.
24.01.2011 02:38 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Tas ''nemīlamu'' bija domāts tieši gadījumos,kad sieviete ir ar vīrieti tikai dēļ viņa naudas.Nu,ir sagājusi kopā ar biezo,kurš nēsāja uz rokām,bet viņa viņu pat ne drusciņ nemīl.
Tad ko citu viņai esot kopā ar to biezeni darīt?Mīlēt viņa viņu nemīl,atliek tikai tērēt viņa naudu.
Es sapratu,ka tieši to visas tantiņas diskusijas autorei iesaka: nevis meklēt lovi,bet ņemt to ar piķi,kaut bez loves.
Tas bija domāts uz tiem gadījumiem,nevis tad,kad ir lielā love un vnk sakritība,ka viņam piķis pilnas kabatas.
24.01.2011 02:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nav tik daudz gadi, bet pieredze ir.

man ir nabags un mīlestība. saku kā ir. tik tiešām paliek skumji ap sirdi, ka nav naudas elementārām lietām(maizei) un tā mīlestība notrullinās kaut vai kašķos, piem, atnāku no mājas, gribot vai ne, bet sanāk izgāst dusmas uz otru.
emanuelle, patiešām pareizi pateica.
labāk ņemt bagātu. no labas dzīves vien iemīlēsies cilvēkā(radinieces piemērs)
24.01.2011 03:39 |

Reitings 116
Reģ: 04.05.2010
Aguciitim totāli taisnība! kāda mīlestība, ja tev piemēram no rīta pamostoties nebūs ko ēst.
Tad tev vēl gribēsies lielo buču dot un maigi mīļoties?
Nea, es pati nožēloju, ka iebraucu tādās auzās, ka nu tikai, un viss dēļ naudas( pareizāk sakot tās trūkuma) , bet ja būtu normāls vecis , es tikai priecātos, ka man nebūtu jādomā, kur lai atkal dabū naudu.
un ticat vai ne, bet par to vien varētu iemīlēt
24.01.2011 03:49 |

Reitings 494
Latviešiem ir tāda paruna- kā nabadzība pa durvīm iekšā, tā mīlestība pa logu ārā... :-|
24.01.2011 04:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits