Pie reizes pajautāšu...Tām , kuras lieto lainerus augšējam plakstiņam (virs skropstām), kurā krāsā jūs izvēlaties laineri - melnā vai brūnā? Sen gribu izmēģināt, bet nevaru izlemt. :-D Tušu izvēlos melnu.
Man arī ir brūnas acis.. un man ļoti patīk kā izskatās, ja uzvelk līniju pie plakstiņa ar violeto krāsu un tad pārējo plakstiņu rozā krāsā, abas krāsas sapludinot iznāk tāda skaista pāreja no violetā uz rozīgo :)
Artdeco ir tāda bāze acu ēnām. Lietojot to ēnas turas visas dienas garumā. Un ja ir ēnas ar mirdzumiņiem, tie pēc tam nav pa visu seju, bet smuki turās pie plakstiņiem. Vērtīgs produkts, katrā gadījumā. :)
Man ir brūnas acis/mati... Ikdienā miesaskrāsas toņus izvēlos -no bēša līdz viegli sārtam/rozīgam un zelta. Ejot ieklubot pārsvarā izvēlos tirkīzzilo, lillā, pelēko un melno... Vēl ellīgi labi izskatās salātzaļais (tas man vasarā pie vienas kleitas iet baigi labi klāt)..:)
Būtu vēl ideāli, ja visus šos ieteikumus varētu atcerēties :-D, man šo sarunu vajadzētu saglabāt pie īpašajām :-D žēl ka cosmo tādu funkciju nepiedāvā ;-)