Meitenes, jūs tajā Multiluxā normāli apkalpo Origo? :-O Uz Multiluxu vairs nekad neiešu,tur, manuprāt, strādā personas, kas absolūti neko no apkalpošanas nesaprot. (e) (e) (e) Ok, nevar gribēt ārkārtīgi kvalitatīvu preci pa dažiem sant, bet ar apkalpošanas kultūru gan cenai nav nekāda sakara nevienā iestādē, jo daži tā mēdz apgalvot.
Nesen biju Origo Multiluxā, gribēju nopirkt to izslavēto tonālo pa tiem 60 santīmiem. Tur bija viena pārdevēja un viena konsultante, konsultante bija kkur veikala otrā galā, paņēmu konkrētu iepakojumu tonālā (jo tieši tiem pa 60 sant nebija uzraksta "testeris") pajautāju pārdevējai jo viņa bija tuvāk, vai šim būtu tomēr kāds testeris. Pārdevēja atbildēja, ka tas, kas man rokā esot testeris, lai gan tur nebija tā rakstīts. Ok, ja jau viņa tā saka, es taisīju vaļā un taisījos uz delnas uzsmērēt nedaudz. Tas iepakojums bija tāds, ka varēja jau redzēt, ka daudzi ir izmēģinājuši un notraipīts ar tonālo. Tad tā konsultante, kas iepriekš bija veikala otrā galā, ieraudzīja, ko es grasos darīt PĒC PĀRDEVĒJAS ATĻAUJAS, un sāka uz manis, nepārspīlēšu - kliegt, kā es uzdrīkstos bojāt preci, kas es neredzu, ka tas nav testeris. Es viņai teicu, ka jautāju pārdevējai un viņa gan teica, ka tas ir testeris, a tā pārdevēja stāvēja kā mietu norijusi un neko neteica. Konsultante mani nekaunīgi lamāja tur kādas 2 minūtes veikalā, es pateicu, ka viņi pārdod iesāktu preci un viens saka, ka ir testeris, otrs, ka nav. Viņa man atbidēja: "Vai tas ir kāds piedāvājums netiešs man?" Bezmazvai kā uz dulei izaicināja :D :D Es vnk dusmīga izgāju no veikala, nekad vairs tur kāju nesperšu - principā. :D