Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

tadadadam.... 5dienas beztēma!

Reitings 393
Reģ: 29.01.2009

labnakts,rīts,pēspusdiena un diena visām! :-) (tas tā,cikos kura izlasīs :-D )

kāda jums nedēļa?man visa pa mājām,jo sesija a eksis tikai viens palicis kas jānoliek un tas pats uz mēneša beigām.bet mācīties gan ir ko..kaudzēm! :-D ta es cītīgi ņemos,iet lēni bet vismaz iet! :-D

un tāds man solās viss janvāris..so fun! :-D :-D

bet nu neko..labi,ka ir 5diena..un ir doma vai nu kur vakarā aizviklties vai nu vismaz ta 6dien ar draugiem uz mežaparku ar kamerām un distancenēm.ir taču tā ziema jābauda. (l) (l)

i ta jau vairs nebūs tālu līdz 1dienai,kad man solās iekāres objekts atbraukt uz rīgu..ta būs jau kas inčīgāks... :-P

ko vispār sakat par 2011.?! :-)

es domāju,ka gan jau ka būs ok viss...man horoskopā bij rakstīts,ka būs daudz jāstrādā un jāmāc

as un jāmīlās un tas ir labi! (l) (l)

lai mums visām viecas! (l) hai faaaivvvv!!!! :-P

07.01.2011 03:30 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
AgritaR, varbūt viņi paironizēja, ja jau esi viņus ievērojusi, gan jau viņi ievērojuši, cik cītīgi Tu tur ej, varbūt viņiem liekas, ka priekš savas perfektās figūras pa daudz ej! :)

Es aprūpēju savus slimnieciņus, draugam nu jau lēnām uz veselo pusi, bet meitiņai gan nekrīt tā temperatūra lejā! :-/

Esmu tik nogurusi! Bet tā jau dzīve skaista!

Ā, vēl ļoti slidīgs bija, kad gāju uz veikalu, kur sniegs nošķūrēts, tur ledus, kur nav aiztikts, tur gan smuki iet, nav jābaidās, ka noliks uz muti! :D :D :D
07.01.2011 23:41 |

Reitings 324
Reģ: 30.08.2010
Forši, sporta klubā aprunā un pie tam ļoti tievas meitenes. (t)
Šādi jau es ar saviem teju 60 kg uz sporta klubu nekad negribētu iet, jo visi zālē nobītos no tādas tusnes un man būtu trauma uz mūžu.
07.01.2011 23:44 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Agrita, nu bet TU taču PATI zini, ka esi tieva!
Mazums kam mēle niezēja ko pateikt.
Ja mani nosauktu par resnu es tikai sāktu smieties, jo ES zinu, ka tāda neesmu! Kāda starpība, ko katrs muļķis domā??
07.01.2011 23:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)