Man nesen bija līdzīgi, bet solīju sev, ka ar jauno gadu viss mainīsies un mainās arī, jo pati eju, daru, rīkojos un tas sagādā prieku! Gribēju tikai pateikt, ka varbūt palasi kādu iedvesmojošu grāmatu, pamēģini atrast sev tuvu nodarbošanos, ievies savus jaukos rituāliņus un izraujies no ikdienas! Lai tev sanāk!
Arī man vienu brīdi tā bija. Nezināju, ko gribu, ko daru, meklēju katru iemeslu kapēc daru tā kā daru. Dzīvoju milzīgā rutīnā. Tad sapratu, ka vajag izmēģināt kādas jaunas lietas, ka atsvaidzinās dzīvi. Atradu hobiju, apmeklēju vietas, pasākumus, kurus nekad neiedomātos apmeklēt, kā, piemēram, teātri. Ar to gribu pateikt, meklē to, kas Tavā sejā radītu smaidu, sakārtojot dzīvi sapratīsi arī ko īsti vēlies! Patiešām! Man tagad ir neskaitāmi daudz mērķu un, vēl joprojām, cenšos no dzīves izmantot visu, ko tā sniedz!
Es gan sapratu ,ko Mertisa gribeja teikt !!!Tas tacu nebija jasaprot burtiski,bet tiesam-nevar but ,ka pilnigi ne pec ka neilgojies!!!???Varbut nevari sasniegt-tas cits jautajums,bet velesanas tacu katram ir kada!!!Padoma!!!? Kaut vai forss virietis!!!!
Man mēdz būt līdzīgi.Man it kā ir mērķi,bet...ir ļoti bieži brīži,kad es zaudēju ticību,ka man vispār kādreiz izdosies kaut vienu no tiem sasniegt.
Un tad ir tās daudzās dienas,kad neinteresē no gultas celties.Neredzu tam jēgu.
Mertisa - tur jau tā lieta, ka negribu. Man ir citas vēlmes un cits skats uz to, kā nodzīvot dzīvi. Bet tas nav tāds mērķis, ko var sasniegt uz to tiecoties, cenšoties, izsitoties. Un arī es tādu dzīvi negribētu viena, bet šobrīd tāda esmu, bet tas gan ir cits stāsts.
Nezinu, kaut kas vienkārši nav.
Emmanuelle - traka, spontāna dzīve, ar daudz piedzīvojumiem, jaunām situācijām. Bet ne vienai. Ar draugiem varētu, bet viņi man tādi mierīgi, piezemēti un stabili gadījušies.
Man saņemties palīdz ģimene.Es padomāju par to,ka man ir ģimene un ja visiem pārējiem pie kājas,kā man iet,kā jūtos un vai man kkas izdosies,tad viņiem nē.Zinu,ka viņi mani atbalsta un atbalstīs.Tas man palīdz saņemties,ka tomēr ir jēga no gultas izkāpt un atsvaidzināt skatu uz maniem mērķiem.
Sam Jones-loti labi!!!!Loti interesanti izklausas!!!Tad brauc kur esi iedomajusies...tur satiksi tadu cilveku....vins vienkarsi paradisies!!! "Gulta gulot un raudot" -nekas nemainisies-ir jadarbojas!!!!
Tava situacija noteikti izveletos kadu celojumu...iespeju robezas,bet tadu,kur var satikt so "pareizo cilveku"
Heartkiller - ģimene kā mērķis dzīvei - tas ir labi
Ceļojums, ehh, vēl pati nepelnu, tāpēc jādomā kas cits un esmu tik nepacietīga. Hmm, vrb varat pastāstīt, kādi ir jūsu hobiji, pamest man idejas. Kāda jauna aizraušanās man varētu palīdzēt.
Mans lielakais hobijs ir gleznosana!Terpu partaisisana,"traku somu" taisisana-kaut kas tads reizem ,kas vel tikai bus mode...!!!
Patik slepot(Tahoe),eju uz aerobiku!!!
Isi sakot ,reizem daru vairakus darbus reize-TRAKA SIEVIETE!!!
Emmanuelle - jā, tu un gleznošana šķietat nešķiramas man arī māksla tuva - zīmēt, gleznot, bet man vispār raksturīgi, ka, ja nepatīk sava darba rezultāts, tad otreiz diezin vai mēģināšu, jo būšu sevī vīlusies un vairs neticēšu sev.