Atvainojos par to, ka līdzīgas tēmas jau bijušas, bet man gribas parunāties par šo..
Lieta tāda, ka esmu jau kādu laiku attiecībās un šīs ir manas pirmās nopietnās attiecības, viņš ir arī mans pirmais partneris seksā. Tagad varu jau teikt, ka viņu mīlu un viņš mīl mani. Līdz ar to ir radusies tā pretīgā lieta - greizsirdība, kas agrāk man parādījās ļoooti reti. Kā cīnīties? Saprotu, ka esmu viņam svarīga, un viņš pie citas neskries, bet mums ir arī paliela vecumu atšķirība un viņam ir bijušas vairākas draudzenes un ar vairākām bijis sex utt, kas man reizēm uzdzen greizsirdības lēkmes...nereti pat palieku greizsirdīga, kad viņš kādu filmu vai ko skatās ar seksīgām aktrisēm u.c. :-D zinu, ka viņš ir vīrietis, un tas ir dabiski, pati jau ar neesmu enģelītis, bet tā greizsirdība tik un tā ir. Reizēm liekas, ka slimīgi bezmazvai, un tas ir galīgi neraksturīgi man. Kā lai tam tiek pāri? rrrrr (e) :-D p.s. vienīgi tas, ka nekad viņam to īpaši neizrādu, vismaz nekādas scēnas u.c. nerīkoju. Jo pašai riebjas pārlieku greizsirdīgi cilvēki..tāpēc šajā jautājumā sev ar vairs nevisai patīku.
-atvainojos arī par gramatikas kļūdām un ja nedaudz nesakarīgi, galva nestrādā.