Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krāpšanas atkarība

Reitings 1
Reģ: 14.04.2026
Sveiki visiem!
Vēršos pie jums, jo nezinu un neticu tādiem cilvēkiem kā psihologi, es labāk ieklausos īstos cilvēkos. Kopā ar savu draugu esam jau 10 gadus un mūsu attiecības ir ideālas līdz brīdim, kad manī ieslēdzas adrenalīna vēlme. Es viņu krāpju - pa šiem 10 gadiem es to daru bez apstājas. Tā ir tāda īpaša sajūta, ka Tu vari pazust no ikdienas kaut kādā fantāzijā un tā es arī jūtos. Es mīlu savu draugu un viņš neko nenojauš, nekad arī nav bija aizdomās par garajiem darba vakariem vai ātru braucienu pie saviem vecākiem. Es esmu aizdomājusies, ka varbūt tas ir nepareizi, bet ne līdz galam tā jūtos. Ir kādi ieteikumi?
14.04.2026 15:13 |

Reitings 21232
Reģ: 21.09.2023
Zemgunda Girgensone @ 14.04.2026 15:13
Sveiki visiem!
Vēršos pie jums, jo nezinu un neticu tādiem cilvēkiem kā psihologi, es labāk ieklausos īstos cilvēkos. Kopā ar savu draugu esam jau 10 gadus un mūsu attiecības ir ideālas līdz brīdim, kad manī ieslēdzas adrenalīna vēlme. Es viņu krāpju - pa šiem 10 gadiem es to daru bez apstājas. Tā ir tāda īpaša sajūta, ka Tu vari pazust no ikdienas kaut kādā fantāzijā un tā es arī jūtos. Es mīlu savu draugu un viņš neko nenojauš, nekad arī nav bija aizdomās par garajiem darba vakariem vai ātru braucienu pie saviem vecākiem. Es esmu aizdomājusies, ka varbūt tas ir nepareizi, bet ne līdz galam tā jūtos. Ir kādi ieteikumi?
Kur problēma nesapratu? Ja jau draugs neko nenojauš un tev vajag adrenalīnu, tad viss čiliņā
14.04.2026 17:42 |

Patīk
Reitings 3463
Reģ: 03.11.2023
Izklausās, ka psihologs tiešām noderētu. Es to saku bez jokiem. Vismaz varbūt noskaidrosi no kurienes tev tas rodas.
14.04.2026 18:35 |

10 gadiPatīk
Reitings 498
Reģ: 01.03.2015
Nevar to adrenalinu atrast kaut kur citur ?
Gumijas leksana ?
Traks izbrauciens ar sporta masinu ?
Trakas lietinas padarit
Ka tas tiesi notiek ?
14.04.2026 22:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits