Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gatavība mazulim

Reitings 233
Reģ: 06.02.2023
Sveikas! Kā jūs zinājāt, ka esat gatavas mazulim? Man pašai 34 gadi, līdz šim par bērniem intereses nebija un īsti neizjutu to kā lielāko sapni kļūt par mammu, drīzāk gan no tā paniski baidījos…bet pedejā laikā jūtu, ka kaut kas sāk mainīties - reaģēju emocionāli, kad sākas mr vai kāda draudzene, paziņa paliek stāvoklī, aizdomājos, kā būtu, ja būtu… jūtos apjukusi savas sajūtās. Vai tas nozīmē, ka manī tomer ir šī vēlme? Kā zināt, ka (vai) esmu gatava mazulim, kā tas viss bija jums?
13.04.2026 13:59 |

Reitings 408
Reģ: 17.05.2022
Nekad nebūs tā sajūta, ka esi līdz galam gatava. Bet man personīgi arī Jūsu aprakstītie aspekti bija tie, kas pamudināja. Un vel kas - bērniņš uz sitiena var nemaz arī nepieteikties, ja domājat kādreiz but māmiņa, tad ir laiks.
13.04.2026 15:17 |

Reitings 343
Reģ: 22.06.2023
EveEve @ 13.04.2026 13:59
Sveikas! Kā jūs zinājāt, ka esat gatavas mazulim? Man pašai 34 gadi, līdz šim par bērniem intereses nebija un īsti neizjutu to kā lielāko sapni kļūt par mammu, drīzāk gan no tā paniski baidījos…bet pedejā laikā jūtu, ka kaut kas sāk mainīties - reaģēju emocionāli, kad sākas mr vai kāda draudzene, paziņa paliek stāvoklī, aizdomājos, kā būtu, ja būtu… jūtos apjukusi savas sajūtās. Vai tas nozīmē, ka manī tomer ir šī vēlme? Kā zināt, ka (vai) esmu gatava mazulim, kā tas viss bija jums?

Tā drīzāk izklausās nevis pēc gatavības, bet pēc skaudības vai nožēlas, ka tev nav tā, kā citiem. Nav "jāreaģē" tad, kad kāda paliek stāvoklī. Tev jābūt iekšējai vēlmei arī tad, kad nav mēnešreižu, un, ja arī neviena no tavām draudzenēm/paziņām nebūtu stāvoklī, bet Tu uzmācīgi gribētu bērniņu un diendienā par viņu domātu. Lūk, tā būtu gatavība.
13.04.2026 15:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits