Kristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 00:21Sveiki visiem!
Es vēlējos izcelt manā dzīvē īpaši svarīgu un sāpīgu tēmu - bloķēšana. Es nezinu, kas man iekšā notiek, bet mani it kā kāds velk spiest to pogu. Man ir apsēstība ar bloķēšanu, es nespēju ar cilvēkiem uzturēt ilgi kontaktu, jo man gadās viņus nobloķēt. Viens nepareizs vārds un blocked. Bet es arī jūtos slikti par šo atkarību. Būtu labi, ja kāds man varētu palīdzēt tikt vaļā no šīs problēmas. Es nevēlos dzīvot atlikušo dzīvi sāpēs un vienatnē.
Elīzīte12345 @ 13.04.2026 08:08
Nu, ja jau atļaujies bloķēt, tad nemaz tik svarīgi tie cilvēki Tev nav. Stiprām un neatkarīgām sievietēm viņu dzīvē nav nepieciešami nekādi atsaldētie un vārguļi. Viņas ir pašpietiekamas. Vismaz tā viņas apgalvo.
Ja patiesi būtu gribējusi nedzīvot vienatnē, tad veidotu ilgtermiņa attiecības savos 20 (kad Tava seksuālā tirgus vērtība bija augstākajā punktā) ar kādu adekvātu vīrieti nevis pēc "izskriešanās" ar visiem rajona krutākajiem čaļiem un/vai karjeras veidošanas. Taču, acīmredzot, Tev tobrīd bija citas prioritātes.
Kristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 15:49
Sveiki!
Nevienā brīdī negāja runa par kaut kādām izklaidēm rajonā. Kurā brīdī tika vispār pieminēts vīrietis?! Elīzīt, es šeit nāku pēc padoma, nevis ņirgāšanās. Ar tādu attieksmi tu arī tiksi nobloķēta.😘
Elīzīte12345 @ 13.04.2026 22:33
Nu, ja nebija izklaižu rajonā, tad noteikti bija karjeras veidošana, ko, starp citu arī minēju iepriekšējā komentārā. Kurā vietā Tu redzi ņirgāšanos? Domā, ka Tu tāda viena un unikāla, kura savos 30 nevar izveidot attiecības? Par demogrāfisko valstī situāciju esi informēta? Mums tādu stipru un neatkarīgu ir pārpārēm.
Kristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 23:49
Sveika!
Interesanti, ka tā spried par otru cilvēku. Un es domāju, ka esmu unikāla, ikvienam ir sevi jāuzskata par unikālu un vienreizēju. Acīmredzot tev nav tāds vērtējums par sevi, ir vēl ko mācīties.😁
Elīzīte12345 @ 14.04.2026 00:04
Domāt jau var, ja tas Tev kaut kā palīdz. Taču realitāte ir tāda, ka vairums cilvēku ne ar ko īpašu neizceļas un ir daļa no viena milzīga "bara", kur vairums "taustās" pilnīgā tumsā.
Atļaušos izteikt mūsdienām diezgan drosmīgu pieņēmumu, ka tieši šie sieviešu uzskati, ka viņas ir unikālas, stipras un neatkarīgas, galu galā viņām sačakarē dzīvi, jo tas ir pretrunā viņu būtībai un "dabai".
Kristīne Ronaldīne @ 14.04.2026 00:16
Kā var būt, ka ja sieviete uzskata, ka viņa ir vērtīga, ciena sevi un domā par savu labbūtību, viņa sačakarē savu dzīvi. Es Jums ieteiktu arī par sevi padomāt kā funkcionējošu cilvēku, ar sajūtām un emocijām, lai Jūs parūpējaties par sevi. Varbūt pārāk maz sevi prioritizējat. Atbilde, ka visi vienkārši veido vienu lielu cilvēku masu un katrs no mums ir bez maz vai bezvērtīgs nav skaists skatījums uz dzīvi. Zūd dzīves būtība un katra unikalitāte.🤐
Kristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 00:21Sveiki visiem!
Es vēlējos izcelt manā dzīvē īpaši svarīgu un sāpīgu tēmu - bloķēšana. Es nezinu, kas man iekšā notiek, bet mani it kā kāds velk spiest to pogu. Man ir apsēstība ar bloķēšanu, es nespēju ar cilvēkiem uzturēt ilgi kontaktu, jo man gadās viņus nobloķēt. Viens nepareizs vārds un blocked. Bet es arī jūtos slikti par šo atkarību. Būtu labi, ja kāds man varētu palīdzēt tikt vaļā no šīs problēmas. Es nevēlos dzīvot atlikušo dzīvi sāpēs un vienatnē.
Luize Sara @ 27.04.2026 18:07Man šķiet, ka iemesls varētu būt tas, ka kāds ir iepriekš ļoti sāpinājis, necienīgi izturējies, riebigi izturējies, un tas vēl iekšā neapzināti sēž, jo sajūtas nekur pašas nepazud. Un tagad kad atkārtoti kāds kaut ko riebigu pasaka, vai nepatikami izturas, nostrādā pašaizsardzības sistēma, tas cilvēks tiek izmests no dzīves, viņam tiek liegta iespēja tālāk riebeklības rakstīt. Iespējams, ka agrāk pat ja bridināji, ka Tev nepatik cilveka uzvediba, vai vārdi, Tevi neņēma vērā, un turpināja. Un tagad saproti, ka nav jēgas vairs aizrādīt ka vnk jaatvadās atri no cilvēka, jo nemak uzvesties, ka pat ja aizrādīs nemainīs nepatīkamo attieksmi.
varbūt tev varētu gadīties aiziet pie psihologa? Pēc feik izskatāsKristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 00:21Sveiki visiem!
Vārdotāja @ 01.05.2026 22:42varbūt tev varētu gadīties aiziet pie psihologa? Pēc feik izskatās
bet no kā viņai sāpes? No bloķēšanas?Elīzīte12345 @ 02.05.2026 02:37
Nedomāju, ka autore šo ir izdomājusi. Mūsdienās ir ļoti daudz vientuļo sieviešu, kuras nevar izveidot ilgtermiņa attiecības un tādu sieviešu paliks daudz vairāk. Bloķēšana daudzām vispār ir kā otrs hobijs. Vienkārši autore bija viena no retajām, kura "pieķēra" sevi pie domas, ka ir pārāk ar to aizrāvusies.
Vārdotāja @ 02.05.2026 08:59bet no kā viņai sāpes? No bloķēšanas?