Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bloķēšanas atkarība

Reitings 5
Reģ: 13.04.2026
Sveiki visiem!
Es vēlējos izcelt manā dzīvē īpaši svarīgu un sāpīgu tēmu - bloķēšana. Es nezinu, kas man iekšā notiek, bet mani it kā kāds velk spiest to pogu. Man ir apsēstība ar bloķēšanu, es nespēju ar cilvēkiem uzturēt ilgi kontaktu, jo man gadās viņus nobloķēt. Viens nepareizs vārds un blocked. Bet es arī jūtos slikti par šo atkarību. Būtu labi, ja kāds man varētu palīdzēt tikt vaļā no šīs problēmas. Es nevēlos dzīvot atlikušo dzīvi sāpēs un vienatnē.
13.04.2026 00:21 |

Reitings 1480
Reģ: 15.07.2023
Kristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 00:21
Sveiki visiem!
Es vēlējos izcelt manā dzīvē īpaši svarīgu un sāpīgu tēmu - bloķēšana. Es nezinu, kas man iekšā notiek, bet mani it kā kāds velk spiest to pogu. Man ir apsēstība ar bloķēšanu, es nespēju ar cilvēkiem uzturēt ilgi kontaktu, jo man gadās viņus nobloķēt. Viens nepareizs vārds un blocked. Bet es arī jūtos slikti par šo atkarību. Būtu labi, ja kāds man varētu palīdzēt tikt vaļā no šīs problēmas. Es nevēlos dzīvot atlikušo dzīvi sāpēs un vienatnē.

Nu, ja jau atļaujies bloķēt, tad nemaz tik svarīgi tie cilvēki Tev nav. Stiprām un neatkarīgām sievietēm viņu dzīvē nav nepieciešami nekādi atsaldētie un vārguļi. Viņas ir pašpietiekamas. Vismaz tā viņas apgalvo.
Ja patiesi būtu gribējusi nedzīvot vienatnē, tad veidotu ilgtermiņa attiecības savos 20 (kad Tava seksuālā tirgus vērtība bija augstākajā punktā) ar kādu adekvātu vīrieti nevis pēc "izskriešanās" ar visiem rajona krutākajiem čaļiem un/vai karjeras veidošanas. Taču, acīmredzot, Tev tobrīd bija citas prioritātes.
13.04.2026 08:08 |

Reitings 5
Elīzīte12345 @ 13.04.2026 08:08

Nu, ja jau atļaujies bloķēt, tad nemaz tik svarīgi tie cilvēki Tev nav. Stiprām un neatkarīgām sievietēm viņu dzīvē nav nepieciešami nekādi atsaldētie un vārguļi. Viņas ir pašpietiekamas. Vismaz tā viņas apgalvo.
Ja patiesi būtu gribējusi nedzīvot vienatnē, tad veidotu ilgtermiņa attiecības savos 20 (kad Tava seksuālā tirgus vērtība bija augstākajā punktā) ar kādu adekvātu vīrieti nevis pēc "izskriešanās" ar visiem rajona krutākajiem čaļiem un/vai karjeras veidošanas. Taču, acīmredzot, Tev tobrīd bija citas prioritātes.

Sveiki!
Nevienā brīdī negāja runa par kaut kādām izklaidēm rajonā. Kurā brīdī tika vispār pieminēts vīrietis?! Elīzīt, es šeit nāku pēc padoma, nevis ņirgāšanās. Ar tādu attieksmi tu arī tiksi nobloķēta.😘
13.04.2026 15:49 |

Reitings 1480
Kristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 15:49

Sveiki!
Nevienā brīdī negāja runa par kaut kādām izklaidēm rajonā. Kurā brīdī tika vispār pieminēts vīrietis?! Elīzīt, es šeit nāku pēc padoma, nevis ņirgāšanās. Ar tādu attieksmi tu arī tiksi nobloķēta.😘

Nu, ja nebija izklaižu rajonā, tad noteikti bija karjeras veidošana, ko, starp citu arī minēju iepriekšējā komentārā. Kurā vietā Tu redzi ņirgāšanos? Domā, ka Tu tāda viena un unikāla, kura savos 30 nevar izveidot attiecības? Par demogrāfisko valstī situāciju esi informēta? Mums tādu stipru un neatkarīgu ir pārpārēm.
13.04.2026 22:33 |

Reitings 5
Elīzīte12345 @ 13.04.2026 22:33

Nu, ja nebija izklaižu rajonā, tad noteikti bija karjeras veidošana, ko, starp citu arī minēju iepriekšējā komentārā. Kurā vietā Tu redzi ņirgāšanos? Domā, ka Tu tāda viena un unikāla, kura savos 30 nevar izveidot attiecības? Par demogrāfisko valstī situāciju esi informēta? Mums tādu stipru un neatkarīgu ir pārpārēm.

Sveika!
Interesanti, ka tā spried par otru cilvēku. Un es domāju, ka esmu unikāla, ikvienam ir sevi jāuzskata par unikālu un vienreizēju. Acīmredzot tev nav tāds vērtējums par sevi, ir vēl ko mācīties.😁
13.04.2026 23:49 |

Reitings 1480
Kristīne Ronaldīne @ 13.04.2026 23:49

Sveika!
Interesanti, ka tā spried par otru cilvēku. Un es domāju, ka esmu unikāla, ikvienam ir sevi jāuzskata par unikālu un vienreizēju. Acīmredzot tev nav tāds vērtējums par sevi, ir vēl ko mācīties.😁

Domāt jau var, ja tas Tev kaut kā palīdz. Taču realitāte ir tāda, ka vairums cilvēku ne ar ko īpašu neizceļas un ir daļa no viena milzīga "bara", kur vairums "taustās" pilnīgā tumsā.
Atļaušos izteikt mūsdienām diezgan drosmīgu pieņēmumu, ka tieši šie sieviešu uzskati, ka viņas ir unikālas, stipras un neatkarīgas, galu galā viņām sačakarē dzīvi, jo tas ir pretrunā viņu būtībai un "dabai".
14.04.2026 00:04 |

Reitings 5
Elīzīte12345 @ 14.04.2026 00:04

Domāt jau var, ja tas Tev kaut kā palīdz. Taču realitāte ir tāda, ka vairums cilvēku ne ar ko īpašu neizceļas un ir daļa no viena milzīga "bara", kur vairums "taustās" pilnīgā tumsā.
Atļaušos izteikt mūsdienām diezgan drosmīgu pieņēmumu, ka tieši šie sieviešu uzskati, ka viņas ir unikālas, stipras un neatkarīgas, galu galā viņām sačakarē dzīvi, jo tas ir pretrunā viņu būtībai un "dabai".

Kā var būt, ka ja sieviete uzskata, ka viņa ir vērtīga, ciena sevi un domā par savu labbūtību, viņa sačakarē savu dzīvi. Es Jums ieteiktu arī par sevi padomāt kā funkcionējošu cilvēku, ar sajūtām un emocijām, lai Jūs parūpējaties par sevi. Varbūt pārāk maz sevi prioritizējat. Atbilde, ka visi vienkārši veido vienu lielu cilvēku masu un katrs no mums ir bez maz vai bezvērtīgs nav skaists skatījums uz dzīvi. Zūd dzīves būtība un katra unikalitāte.🤐
14.04.2026 00:16 |

Reitings 1480
Kristīne Ronaldīne @ 14.04.2026 00:16

Kā var būt, ka ja sieviete uzskata, ka viņa ir vērtīga, ciena sevi un domā par savu labbūtību, viņa sačakarē savu dzīvi. Es Jums ieteiktu arī par sevi padomāt kā funkcionējošu cilvēku, ar sajūtām un emocijām, lai Jūs parūpējaties par sevi. Varbūt pārāk maz sevi prioritizējat. Atbilde, ka visi vienkārši veido vienu lielu cilvēku masu un katrs no mums ir bez maz vai bezvērtīgs nav skaists skatījums uz dzīvi. Zūd dzīves būtība un katra unikalitāte.🤐

Tāpēc, ka tas ir pretstatā viņas "dabai". Sevi cienošam vīrietim ilgtermiņam lielākajā daļā gadījumu pievilcīgāka liksies jauna (20+), uzskatos piezemēta un vēlams pilnā ģimenē augusi sieviete, kurai prioriāra ir ilgtermiņa partnera atrašana un kura neuzskata sevi par neatkārtojamu vai, nedod Dievs, par vīrieti pārāku būtni. Vairumam vīriešu ilgtermiņa attiecības ar tādu sievieti šķiet pretdabiskas, jo gadu simtiem sieviete ir bijusi viņu "labā roka" un emocionālais atbalsts nevis sāncensis (piem., naudas ziņā, jo mūsdienās sievietēm ir svarīgi, lai partneris pelnītu vairāk). Līdzko šīs lomas tiek nojauktas (ko, starp citu, mēs uzskatāmi varam novērot sabiedrībā), sievietēm prioritizējot karjeru (un tādējādi "norakstot" savus labākos gadus) vai seksuālo izklaidību un ievērojami palielinot jau tā augstos standartus, tā viņu iespēja atrast sakarīgu ilgtermiņa partneri savus 30 strauji tuvojas 0.
Tāpat sieviešu pārlieku augstā pašvērtējuma un no tām izrietošo prasību pret vīriešiem rezultātu var uzskatāmi redzēt iepazīšanās vietnēs, kur viņas par poteciāliem partneriem izskata tikai +/- 10% vīriešu. Pārējie 90% viņām ir neredzami.
Vienvārdsakot, sievietes pašas "šauj" sev kājā ar sevis pārvērtēšanu un savu labāko gadu "izčakarēšanu".
14.04.2026 01:36 |

Reitings 4
Reģ: 27.01.2026
Sveiki visiem!

Kurā brīdī Tu tos cilvēkus bloķē? Tā kā pa maz info. Es, piem., Tinderī ļoti daudz bloķēju vnk ankētas, kad redzu, ka galīgi nē, bet dāžreiz arī tos, ar kuriem bija uzsākta saruna, ja besī ārā 😁 Taču tos cilvēkus, kurus pazīstu reālajā dzīvē, tomēr nebloķēju bez brīdinājuma. Tikai viens gadjums te nesen bija, bet viņš bija penījis 😀, un dabūja atvadu ziņu pirms bloka.
23.04.2026 22:42 |

Reitings 1
Reģ: 27.04.2026
Man šķiet, ka iemesls varētu būt tas, ka kāds ir iepriekš ļoti sāpinājis, necienīgi izturējies, riebigi izturējies, un tas vēl iekšā neapzināti sēž, jo sajūtas nekur pašas nepazud. Un tagad kad atkārtoti kāds kaut ko riebigu pasaka, vai nepatikami izturas, nostrādā pašaizsardzības sistēma, tas cilvēks tiek izmests no dzīves, viņam tiek liegta iespēja tālāk riebeklības rakstīt. Iespējams, ka agrāk pat ja bridināji, ka Tev nepatik cilveka uzvediba, vai vārdi, Tevi neņēma vērā, un turpināja. Un tagad saproti, ka nav jēgas vairs aizrādīt ka vnk jaatvadās atri no cilvēka, jo nemak uzvesties, ka pat ja aizrādīs nemainīs nepatīkamo attieksmi.
27.04.2026 18:07 |

Reitings 1480
Luize Sara @ 27.04.2026 18:07
Man šķiet, ka iemesls varētu būt tas, ka kāds ir iepriekš ļoti sāpinājis, necienīgi izturējies, riebigi izturējies, un tas vēl iekšā neapzināti sēž, jo sajūtas nekur pašas nepazud. Un tagad kad atkārtoti kāds kaut ko riebigu pasaka, vai nepatikami izturas, nostrādā pašaizsardzības sistēma, tas cilvēks tiek izmests no dzīves, viņam tiek liegta iespēja tālāk riebeklības rakstīt. Iespējams, ka agrāk pat ja bridināji, ka Tev nepatik cilveka uzvediba, vai vārdi, Tevi neņēma vērā, un turpināja. Un tagad saproti, ka nav jēgas vairs aizrādīt ka vnk jaatvadās atri no cilvēka, jo nemak uzvesties, ka pat ja aizrādīs nemainīs nepatīkamo attieksmi.

Tas tā varētu būt, ja autore iepriekš neko nebūtu komentējusi, bet tagad mēs skaidri zinām, ka problēma ir viņas augstprātībā un pārmērīgi augstajos standartos, kā arī sevis maldināšanā. Taču, kā jau minēju, mūsdienās tādu kā viņa ir ļoti daudz. Atbilstoši maniem novērojumiem, šādu moderno sieviešu īpatsvars varētu būt augstāks nekā 80%.
30.04.2026 12:50 |

Reitings 8092
Reģ: 10.01.2023
Sveiki visiem!
varbūt tev varētu gadīties aiziet pie psihologa? Pēc feik izskatās
01.05.2026 22:42 |

Reitings 1480
Vārdotāja @ 01.05.2026 22:42
varbūt tev varētu gadīties aiziet pie psihologa? Pēc feik izskatās

Nedomāju, ka autore šo ir izdomājusi. Mūsdienās ir ļoti daudz vientuļo sieviešu, kuras nevar izveidot ilgtermiņa attiecības un tādu sieviešu paliks daudz vairāk. Bloķēšana daudzām vispār ir kā otrs hobijs. Vienkārši autore bija viena no retajām, kura "pieķēra" sevi pie domas, ka ir pārāk ar to aizrāvusies.
02.05.2026 02:37 |

Reitings 8092
Reģ: 10.01.2023
Elīzīte12345 @ 02.05.2026 02:37

Nedomāju, ka autore šo ir izdomājusi. Mūsdienās ir ļoti daudz vientuļo sieviešu, kuras nevar izveidot ilgtermiņa attiecības un tādu sieviešu paliks daudz vairāk. Bloķēšana daudzām vispār ir kā otrs hobijs. Vienkārši autore bija viena no retajām, kura "pieķēra" sevi pie domas, ka ir pārāk ar to aizrāvusies.
bet no kā viņai sāpes? No bloķēšanas?
02.05.2026 08:59 |

Reitings 1480
Vārdotāja @ 02.05.2026 08:59
bet no kā viņai sāpes? No bloķēšanas?

Galvenokārt jau no sevis pārvērtēšanas un no tās izrietošajiem pārmērīgi augstajiem standartiem, kā arī augstprātības. Taču arī bloķēšana netieši var to ietekmēt, piemēram, ja viņa ir nobloķējusi vīrieti, kurš bija ar mieru veidot ilgtermiņa attiecības - ko, starp citu, viņa 100% jau ir izdarījusi un ne reizi vien.
Mūsdienu vidējo aritmētisko sieviešu (lielākā daļa populācijas) galvenā problēma ir tā, ka viņas neveido attiecības ar vidējiem aritmētiskajiem vīriešiem savos 20, bet ievērojami pārvērtē sevi un savas spējas, pilnībā fokusējoties tikai uz mazu procentu top vīriešu, kuri ir ievērojami ārpus viņu līgas vai arī vienkārši pilnībā nododas karjeras izaugsmei, kas uz "papīra" ir labāks variants nekā atdoties krutākajiem čaļiem "rajonā", bet realitātē tam ļoti bieži ir tādas pat sekas kā pirmajā gadījumā, jo pārmērīgi augstie standarti jau tāpat saglabājas.
02.05.2026 12:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits