Kad nolēmu taisnot savus zobus, sākumā gāju uz klīniku Dental Art, bija vēlme taisnot ar kapēm. Ņemot vērā, ka pirms tam vēl bija diezgan lielas problēmas ar smaganām, kuras uz to momentu bija apkarotas, Dental Art godīgi pateica, ka neuzņemsies tik specifisku ortodontiju ar kapēm. Aicināja pieteikties uz Stomatoloģijas institūtu, kur ir lielāka pieredze! Dr. Ābeltiņs paskatījās un pateica - taisnosim, bet ar breketēm. Jāsaka, ka tas bija mans labākais lēmums, jau pēc pusotra gada man bija skaisti, savi, perfekti iztaisnoti zobi augšējam žoklim. Tad sapratu, ka uz tā fona apakša ir jāiztaisno! ne mirkli nenožēloju, ka izvēlējos breketes, nevis kapes! Man jau 40+, bet keramiskās baltās breketes, pat likās kā odziņa! Tagad, kad augšā nostiprināšai nēsaju pa nakti kapi, priecājos, ka ar breketēm jutos daudz brīvāk, ērtāk. Liels paldies manam ārstam, nevaru jau sagaidīt vasaru, kad beidzot būs perfekts smaids gan augšā, gan apakšā! + vienmēr novērtēju savu higēnisti stomatoloģijas institūtā, kura katrus 4 mēnešus ņemas ap maniem zobiem zem breketēm un padara tos sniegbaltus! Kopā taisnošana aizņems +/- 3 gadus, ja būtu uzreiz uzlikusi augšu un apakšu, tad 1,5 gadi un jau būtu pabeigts