Law9 @ 03.03.2026 12:48Šķiet, ka tieši krāpnieki ir tie, kuri paši visaktīvāk un mērķtiecīgāk no visiem vīriešiem meklē iepazīšanās iespējas. Citādi viņiem nebūtu, ar ko krāpt. Tādēļ jautājums, ko dos tas, ka kāda cita sieviete viņam kaut ko uzrakstīs.
Vēl jautājums, ja krāpnieks, vai viņš nav sastopams iepazīšanās aplikācijās. Lai pārbaudītu, vari reģistrēties kādās populārākajās un pameklēt viņu.
Biezlape @ 03.03.2026 12:50Varbūt viņam ir gaume uz konkrētām sievietēm, tad viņš var arī neatbildēt.
CrystalMuse @ 03.03.2026 13:45
kā jau minēju, ja redzētu viņu satiekamies ar citu, tad varētu visu izbeigt. A tagad visu laiku itkā domāju, ka gan jau melo man, bet nevaru saņemties vai vnk negribu saprast. Ja savām acīm redzētu viņu kopā ar citu, zinu, kad to es nekad nepiedotu un viss būtu cauri.
Esmu tik tālu tajā visā sapinusies, kad nespēju tā vnk tikt ārā no tā. Tāpēc lai gan man ir liels kauns par šo, rakstu un ceru uz kādas palīdzību
smūtijs @ 03.03.2026 14:06
Kāpēc vienkārši nevar visu izbeigt? Kāpēc ir jānodarbojas ar šīm muļķībām?
Ja nav ticības un ļoti ir nepieciešams pārliecināties, tad var taču paskatīties viņa telefonā. Piemēram, nav sava telefona pa rokai un pasaki, ka vajag kaut ko ātri google vai kur atrast, ja nesaka paroli vai neļauj ņemt telefonu, tad ir kaut kas slēpjams un viss beigta balle.
Pinkie Pie @ 03.03.2026 14:15Ir kāds reāls pamats, ka viņš tevi krāpj? Vai tikai aizdomas?
CrystalMuse @ 03.03.2026 14:36
Ir. Pirms neilga laika uzzināju, ka sarakstas ar citu un bij pat aicinājis, bet tur viss nojuka. Pateicu ka zinu un pat parādiju visas viņa ziņas, jo atradu to sievieti un pajautāju vai viņš kaut ko viňai ir rakstijis.
Teica, ka pats nezin kāpēc tā ir darijis un vairăk tā nebūs.
Bet pirms es viňam pateicu, ka zinu, ka ar cotu sarakstijies, no sākuma vnk pajautāju par šo tēmu, neko nesakot. Tāpēc nespēju noticēt, ka tas bij kaut kas ekstra gadījums.
Varbūt tik labi melo un manipulē ar mani. Tāpēc vēlējos pamēğināt šo, ja atbild un atkal aicina tikties un pieķertu viņu…tad tur vairs neko viņš nespētu izdarīt.
Apzinos, ka viņš ar mani manipulē, jo zin, ka mīl, bet es nespēju aiziet. Tāpēc gribēju pārbaudīt, jo varbūt tiešām bij kaut kas noticis, ka tā rīkojās, bet ja tas atkārtotos, tad nekas tur vairs nelīdzētu.
CrystalMuse @ 03.03.2026 14:36
Ir. Pirms neilga laika uzzināju, ka sarakstas ar citu un bij pat aicinājis, bet tur viss nojuka. Pateicu ka zinu un pat parādiju visas viņa ziņas, jo atradu to sievieti un pajautāju vai viņš kaut ko viňai ir rakstijis.
Teica, ka pats nezin kāpēc tā ir darijis un vairăk tā nebūs.
Bet pirms es viňam pateicu, ka zinu, ka ar cotu sarakstijies, no sākuma vnk pajautāju par šo tēmu, neko nesakot. Tāpēc nespēju noticēt, ka tas bij kaut kas ekstra gadījums.
Varbūt tik labi melo un manipulē ar mani. Tāpēc vēlējos pamēğināt šo, ja atbild un atkal aicina tikties un pieķertu viņu…tad tur vairs neko viņš nespētu izdarīt.
Apzinos, ka viņš ar mani manipulē, jo zin, ka mīl, bet es nespēju aiziet. Tāpēc gribēju pārbaudīt, jo varbūt tiešām bij kaut kas noticis, ka tā rīkojās, bet ja tas atkārtotos, tad nekas tur vairs nelīdzētu.
ir cilvēki, kas pat pieķer pie rokas, bet tiek apstrādāti tā, ka notic, ka paši pie šīs situācijas ir vainīgi.CrystalMuse @ 03.03.2026 10:34Sveiki.
Pašai kauns par šo, bet meklēju kādu, kas var palīdzēt piekert otru krāpšanā, ja esi ar mieru izlīdzēt un uzrakstīt šim cilvēkam soc. tīklos, es būtu ļoti pateicīga. Ļoti mīlu šo cilvēku, bet ir sajūta, ka tieku izmantota, jo zin, ka mīlu viņu.
Zinu, ka tas ir mazliet bētnišķīgi, bet zinu arī sevi, ka, ja nepiekeršu pie rokas, nekad nespēšu aiziet no tāda. Tāpēc lūgums nenosodīt, bet ja esi gatava palīdzēt, gaidu zińu.
Paldies
Vārdotāja @ 03.03.2026 16:57ir cilvēki, kas pat pieķer pie rokas, bet tiek apstrādāti tā, ka notic, ka paši pie šīs situācijas ir vainīgi.
Negribu nosodīt, bet visticamāk esi atkarīga no viņa kaut kādā veidā vai ar zemu pašapziņu. Un tur ir darbiņš pašai ar sevi vai pie psihologa.
patroneses @ 03.03.2026 19:44Ja kāda smukulīte pamēģinās uzkārties kaklā un šis padosies - nebūs īsti krāpšana. Var daudz maz droši zināt ka izdosies, tāpēc eksperimentu veikt nav jēgas.
CrystalMuse @ 03.03.2026 20:23
kas tad tas būtu???
CrystalMuse @ 03.03.2026 20:23
kas tad tas būtu???